|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 02, 2008 10:00 am
ILikeGreenChickenLegs wilkus er.. mi wyszlo 9 xd chybaze zegarek mam kaprawy.... nic to,. bedzie trzeba wstac. chyba obu dobrze wyszło, a mi źle.albo 9 do przodu, albo 15 do tyłu. mmm? powiedzieli mi, ze 9 do przodu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 02, 2008 10:01 am
Kyoko Suomi osz, a ja dostalam od admina. ale zem sie zdziwila xd Nie zrobił tego bez powodu. Teraz będziesz musiała zostać jego zOMG-ową nałożnicą rofl pirate ILikeGreenChickenLegs wilkus er.. mi wyszlo 9 xd chybaze zegarek mam kaprawy.... nic to,. bedzie trzeba wstac. chyba obu dobrze wyszło, a mi źle.albo 9 do przodu, albo 15 do tyłu. mmm? Czas chyba w jedną stronę płynie, tak? xD Dlatego wychodzi 9, a nie 15 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 02, 2008 10:36 am
KONKLUZJA: 21.00 piątek do 3.00 sobota
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 02, 2008 10:43 am
ILikeGreenChickenLegs KONKLUZJA: 21.00 piątek do 3.00 sobota Yes, yes, yes. Nie mogłeś już jaśniejszymi pisać? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 02, 2008 11:13 am
chciałem czerwonym, ale modem tu nie jestem neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 02, 2008 11:19 am
nie patrz na mnie. to nie moj pomysl sweatdrop masz jeszcze ciemnoczerwony i pomaranczowy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 02, 2008 12:42 pm
Lopatka Daedhel mam jedno zaproszenie do rozdania, kto chce, kto chce? xd mogiem? ależ proszę, Wnusiu kochana! zOMG beta tester raz! whee niech no ja tylko ustalę, jak się to robi... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 02, 2008 1:39 pm
Daedhel Lopatka Daedhel mam jedno zaproszenie do rozdania, kto chce, kto chce? xd mogiem? ależ proszę, Wnusiu kochana! zOMG beta tester raz! whee niech no ja tylko ustalę, jak się to robi... ninja dziękuję Babciu! heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 02, 2008 1:41 pm
Daedhel Lopatka Daedhel mam jedno zaproszenie do rozdania, kto chce, kto chce? xd mogiem? ależ proszę, Wnusiu kochana! zOMG beta tester raz! whee niech no ja tylko ustalę, jak się to robi... ninja moje posty w topicach na temat beta testerów, jest kilka szybko znajdziesz, to jest na gildii zOMG-owej w topicu z faq, drugi post
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 03, 2008 12:23 am
Gem_ma takoż nie zagra, bo na konwent jedzie. stare ale może mi się uda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 03, 2008 2:10 am
ichabot Daedhel Lopatka Daedhel mam jedno zaproszenie do rozdania, kto chce, kto chce? xd mogiem? ależ proszę, Wnusiu kochana! zOMG beta tester raz! whee niech no ja tylko ustalę, jak się to robi... ninja moje posty w topicach na temat beta testerów, jest kilka szybko znajdziesz, to jest na gildii zOMG-owej w topicu z faq, drugi post wiem, już zlokalizowałam. Babcia ma sklerozę czasową. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 03, 2008 3:34 am
e tam, babcia to twardziel, jaka tam skleroza!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 03, 2008 5:02 am
Uwaga! Beta-test rozpocznie się w południe czasu pacyficznego do 6 wieczorem tego czasu, czyli "noon to 6pm Pacific". Oznacza to ,że będziemy mogli grać w piątek od 9 wieczorem! cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 03, 2008 5:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 03, 2008 7:48 am
haha, przypomnieli mi nawet ]http://img516.imageshack.us/my.php?image=noticeab7.jpg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|