Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
teraz ja XD Goto Page: [] [<] 1 2 3

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

kurde
  flak
View Results

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Mon Aug 18, 2008 7:20 am

*sepleni, bo wciąż ostrzy piłę*

a ja kazałam sobie kupić mychę za 60 zł do laptopa, bo w sumie mychą wygodniej niż touchpadem operować... rozważałam tańsze za 45 zł, ale były takie malutkie, że zwątpiłam, czy to wciąż byłoby udogodnienie... jest spoko i nie narzekam, tyle że Vista przestała reagować na nią na jednym z portów USB, który poza tym działa normalnie. xp Ale domyślam się, że nikt mi tu nic nie podpowie? Przeinstalowanie sterowników kiedy cudem pojawiła się w Menadżerze Urządzeń pomogło tylko na dzień. confused

Jak chodzi o ubrania, to rzeczywiście bardziej opłaca się kupić coś drożej, bo starcza na dłużej i jest porządniejsze. Udało mi się to udowodnić Mamie, gdy namówiłam ją na takie czaderskie adidasy Kaiteki (należę do tego gatunku dziewczyn, które uznają adidachy za najszlachetniejsze obuwie...). Podeszwy z gumy, z której robi się opony samochodowe, sznurówki z lin wspinaczkowych, w pełni oddychalne i nieprzemakalne. mrgreen I o ile zwykłe adidasy starczały mi średnio na pół roku, nim umierały śmiercią naturalną, o tyle te po trzech latach wciąż mają się dobrze, dopiero pierwsze objawy starości. I tu pytanie do mieszkańców Wrocławia: gdzie można kupić Nowe Kaiteki??? ninja
PostPosted: Mon Aug 18, 2008 10:49 am

Gem_ma
hej bomba ja wyjerzdzam 21 na piec dni xp

HA! niech zgadne - piernikon?

harab serapel

Gem_ma

PostPosted: Tue Aug 19, 2008 4:22 am

harab serapel
Gem_ma

daaa 3nodding mam nadzieje ze sie tam spotkamy? pirate
PostPosted: Tue Aug 19, 2008 8:15 am

Gem_ma
harab serapel
Gem_ma

daaa 3nodding mam nadzieje ze sie tam spotkamy? pirate

niestety nie

harab serapel

wilkus
Crew

PostPosted: Mon Sep 01, 2008 11:27 am

*po przeczytaniu tematu* jestescie wielcy normalnie xd
Slowacja to byla. w Polsce na chwile w Zakopanem i zadem na Rysach xd

co do zakupow: wszystko, tylko nie ciuchy gonk jak mozna lubic zapierdzielac beze sensu i przymierzac to wszystko crying

komunikat z ostatniej chwili - moj komputr sie obrazil i nie dziala>.<
tak to jest, jak sie go dlugi nie uzywa... czuje sie odrzuciny i w ogole... *glaszcze, przeprasza i probuje wytlumaczyc, ale bezskutecznie*
dlatego mnie jest malo i siedze na komputerze mamy....
poza tym sesja>< [zastanawia sie, czy nie dostala dzisiaj wpierdziel przypadkiem]...eh.
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces