|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 18, 2008 7:20 am
*sepleni, bo wciąż ostrzy piłę*
a ja kazałam sobie kupić mychę za 60 zł do laptopa, bo w sumie mychą wygodniej niż touchpadem operować... rozważałam tańsze za 45 zł, ale były takie malutkie, że zwątpiłam, czy to wciąż byłoby udogodnienie... jest spoko i nie narzekam, tyle że Vista przestała reagować na nią na jednym z portów USB, który poza tym działa normalnie. xp Ale domyślam się, że nikt mi tu nic nie podpowie? Przeinstalowanie sterowników kiedy cudem pojawiła się w Menadżerze Urządzeń pomogło tylko na dzień. confused
Jak chodzi o ubrania, to rzeczywiście bardziej opłaca się kupić coś drożej, bo starcza na dłużej i jest porządniejsze. Udało mi się to udowodnić Mamie, gdy namówiłam ją na takie czaderskie adidasy Kaiteki (należę do tego gatunku dziewczyn, które uznają adidachy za najszlachetniejsze obuwie...). Podeszwy z gumy, z której robi się opony samochodowe, sznurówki z lin wspinaczkowych, w pełni oddychalne i nieprzemakalne. mrgreen I o ile zwykłe adidasy starczały mi średnio na pół roku, nim umierały śmiercią naturalną, o tyle te po trzech latach wciąż mają się dobrze, dopiero pierwsze objawy starości. I tu pytanie do mieszkańców Wrocławia: gdzie można kupić Nowe Kaiteki??? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 18, 2008 10:49 am
Gem_ma hej bomba ja wyjerzdzam 21 na piec dni xp HA! niech zgadne - piernikon?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 19, 2008 4:22 am
harab serapel Gem_ma hej bomba ja wyjerzdzam 21 na piec dni xp HA! niech zgadne - piernikon? daaa 3nodding mam nadzieje ze sie tam spotkamy? pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 19, 2008 8:15 am
Gem_ma harab serapel Gem_ma hej bomba ja wyjerzdzam 21 na piec dni xp HA! niech zgadne - piernikon? daaa 3nodding mam nadzieje ze sie tam spotkamy? pirate niestety nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 01, 2008 11:27 am
*po przeczytaniu tematu* jestescie wielcy normalnie xd Slowacja to byla. w Polsce na chwile w Zakopanem i zadem na Rysach xd
co do zakupow: wszystko, tylko nie ciuchy gonk jak mozna lubic zapierdzielac beze sensu i przymierzac to wszystko crying
komunikat z ostatniej chwili - moj komputr sie obrazil i nie dziala>.< tak to jest, jak sie go dlugi nie uzywa... czuje sie odrzuciny i w ogole... *glaszcze, przeprasza i probuje wytlumaczyc, ale bezskutecznie* dlatego mnie jest malo i siedze na komputerze mamy.... poza tym sesja>< [zastanawia sie, czy nie dostala dzisiaj wpierdziel przypadkiem]...eh.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|