|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 10:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 10:39 am
eee...aaaa...yyy...dobra, niech inni się wypowiedzą ==''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 10:49 am
Rynn the Vampire eee...aaaa...yyy...dobra, niech inni się wypowiedzą =='' ^^" wiem że to nie jest piękne, ale to tylko taki luźny projekt... i zajeło mi to może z pół godziny... razz Zaraz będzie mały update razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 11:03 am
helloł. jestem tu pierwszy raz i nie chcę być niemiła, ale miasteczko to już nie to... bo domek to taka wielka komuna... sweatdrop zawsze chciałam w komunie mieszkać.. a miasteczko, trzeba daleko do każdego chodzić... ale jak chcecie, chociaż myślę, że dyskoteka powinna być bardziej rozbudowana (tak jak w pierwszym planie, z fotelikami itp xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 11:11 am
to całe miasteczko, to tylko taki pomysł smile więc narazie proszę się nim nie sugerować :p po prostu nie mam pomysłu, jak narysować "rozbudowaną" dyskotekę, jeśli tylko chcecie, to takie budynki moge robić "bez dachu" i będzie coś w nich widać razz ale wątpie, żeby ten mój pomysł w tej fazie przebił domek Sayokuna razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 11:55 am
Delisa Moge prosic o pomaranczowy fotelik obok blekitnego fotela nerai question Z gory dziekuje blaugh fotelik obok mojego! jej 4laugh pokoik obok siebie fotele obok siebie....... tajniacko.... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 12:03 pm
Rynn the Vampire eee...aaaa...yyy...dobra, niech inni się wypowiedzą =='' oooooooooooooo jakiego masz ładnego wishlista whee gema
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 1:45 pm
Ehh... mnie się ten pomysł od początku nie podobał. Gildia polega na bujnej wyobraźni a nie na tym co tu narysowaliście scream Jak ktoś mówi, że idzie na basen to idzie na basen i nie trzeba tego dorysowywać ! Próbowałem to zaakceptować na początku... ale to jest przesada ! Patrzcie do czego to doszło, ktoś tworzy miasteczko... yy... Proponuje sie pozbyć planu gildii i znowu sobie wyobrażać... Główny salon, Pokoje, Kanapy, Foteliki xp , Kibelek, itd. Bo ten pomysł z planem był bez sensu ! stressed Dzięki za wysłuchanie i poznanie mojej opini.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 2:21 pm
dobra, o tym miasteczku możecie zapomnieć razz niewypał razz więcej moge nie wyskakiwać z żadnymi pomysłami ninja dobrze wiedzieć na przyszłość ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:39 am
ja tu nowa, i nie za bardzo rozumiem skąd się wziął pomysł komuny i pokojó itd. ale wiecie- co za problem zrobić piętrowy dom, a nei rozprzestrzeniać go na całę miasteczko? Wtedy to rzeczywiście trąci już naiwniactwem i lepiej sobie wyopbrażać, tka jak to napisał przedmówca mój smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:55 am
heh, mi się domek bardzo podobał whee a shinn może na rysunek nie patrzeć, tylko go sobie wyobrażać xd a piętro to też dobry pomysł 3nodding może ktoś się zajmie tworzeniem domku w 3d xd chociaż jak chcecie, mi osobiście wydaje się najlepszy domek, ale może jakiś kompromis? np. dla shinn'a zostwimy kawałek planu bez niczego, taki do wyobrażania sobie co tam jest sweatdrop (to nie miało być niemiłe, tylko żartobliwe, uprzedzam, bo nie chcę nikogo obrażać)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 5:33 am
[Shinn] Ehh... mnie się ten pomysł od początku nie podobał. Gildia polega na bujnej wyobraźni a nie na tym co tu narysowaliście scream Jak ktoś mówi, że idzie na basen to idzie na basen i nie trzeba tego dorysowywać ! Próbowałem to zaakceptować na początku... ale to jest przesada ! Patrzcie do czego to doszło, ktoś tworzy miasteczko... yy... Proponuje sie pozbyć planu gildii i znowu sobie wyobrażać... Główny salon, Pokoje, Kanapy, Foteliki xp , Kibelek, itd. Bo ten pomysł z planem był bez sensu ! stressed Dzięki za wysłuchanie i poznanie mojej opini. Hej Shinn! Pomysl z miasteczkiem moze rzeczywiscie nie wypalil zbytnio... Ale domek wdg mnie moze i nawet powinien zostaćc Przecierz to, ze cos sie narysuje nie ogranicza wyobrazni. Przynajmniej mojej. Trzeba docenic to, ze w ogole jakis pomysl byl. Sam, jesli dobrze pamietam, piszesz ksiazke w jednym temacie(a jesli to nie Ty to przepraszam i Ciebie i autora ^^""""). Ja nie mam nic do tego. Pochwalam pomysly.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 5:59 am
MoonInverse [Shinn] Ehh... mnie się ten pomysł od początku nie podobał. Gildia polega na bujnej wyobraźni a nie na tym co tu narysowaliście scream Jak ktoś mówi, że idzie na basen to idzie na basen i nie trzeba tego dorysowywać ! Próbowałem to zaakceptować na początku... ale to jest przesada ! Patrzcie do czego to doszło, ktoś tworzy miasteczko... yy... Proponuje sie pozbyć planu gildii i znowu sobie wyobrażać... Główny salon, Pokoje, Kanapy, Foteliki xp , Kibelek, itd. Bo ten pomysł z planem był bez sensu ! stressed Dzięki za wysłuchanie i poznanie mojej opini. Hej Shinn! Pomysl z miasteczkiem moze rzeczywiscie nie wypalil zbytnio... Ale domek wdg mnie moze i nawet powinien zostaćc Przecierz to, ze cos sie narysuje nie ogranicza wyobrazni. Przynajmniej mojej. Trzeba docenic to, ze w ogole jakis pomysl byl. Sam, jesli dobrze pamietam, piszesz ksiazke w jednym temacie(a jesli to nie Ty to przepraszam i Ciebie i autora ^^""""). Ja nie mam nic do tego. Pochwalam pomysly.Masz troche racji, ale każdy ma własne wyobrażenie o gildii. Kiedy zobaczyłem jak gildia zaczęła się rozrastać to troche mnie to zezłościło. A potem ktoś chciał stworzyć miasteczko. Przecież miasteczko jest duże, a to gdzie my rozmawiamy [główna gildia] to "wyimagowany" salonik, a jak wychodzimy z gai to mówimy, że idziemy do "pokoju", a ktoś chce zrobić miasto... to nie dożeczne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 6:10 am
[Shinn] MoonInverse [Shinn] Ehh... mnie się ten pomysł od początku nie podobał. Gildia polega na bujnej wyobraźni a nie na tym co tu narysowaliście scream Jak ktoś mówi, że idzie na basen to idzie na basen i nie trzeba tego dorysowywać ! Próbowałem to zaakceptować na początku... ale to jest przesada ! Patrzcie do czego to doszło, ktoś tworzy miasteczko... yy... Proponuje sie pozbyć planu gildii i znowu sobie wyobrażać... Główny salon, Pokoje, Kanapy, Foteliki xp , Kibelek, itd. Bo ten pomysł z planem był bez sensu ! stressed Dzięki za wysłuchanie i poznanie mojej opini. Hej Shinn! Pomysl z miasteczkiem moze rzeczywiscie nie wypalil zbytnio... Ale domek wdg mnie moze i nawet powinien zostaćc Przecierz to, ze cos sie narysuje nie ogranicza wyobrazni. Przynajmniej mojej. Trzeba docenic to, ze w ogole jakis pomysl byl. Sam, jesli dobrze pamietam, piszesz ksiazke w jednym temacie(a jesli to nie Ty to przepraszam i Ciebie i autora ^^""""). Ja nie mam nic do tego. Pochwalam pomysly.Masz troche racji, ale każdy ma własne wyobrażenie o gildii. Kiedy zobaczyłem jak gildia zaczęła się rozrastać to troche mnie to zezłościło. A potem ktoś chciał stworzyć miasteczko. Przecież miasteczko jest duże, a to gdzie my rozmawiamy [główna gildia] to "wyimagowany" salonik, a jak wychodzimy z gai to mówimy, że idziemy do "pokoju", a ktoś chce zrobić miasto... to nie dożeczne. W sumie Ty też masz rację... Ale co ja bendem gadać. Jeśli innym takie rysunki pomagają to proszę bardzo. To jest tylko urozmaicenie. Przecież i tak dla każdego to wszystko będzie wyglądać trochę inaczej ^____^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 6:38 am
heh..........tak ja sobie nasz domek inaczej wyobrazalam niz to jest narysowane (moze i kiedys narysuje tak jak ja to sobie wyobrazalam U__U) ...eh...normalnie taki domek-knajpka xd i w takim starym stylu eh....trudno to opisac ^^'
ale jak ktos chce robic domek niech robi ^^ co tam! ale miasteczko....po dluzszych przemyslenia....faktycznie i mnie nie pasi : ' zawsze byl tylko nasz domek! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|