|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 07, 2008 12:40 am
xd P a t e l n i a ILikeGreenChickenLegs pani psychol n'ba, dodę nagram, a czapki na pewno nie zgubię. hahahah, kamelcia się zesiusiała w hałajemie ;=( hałajem = h&m
na brązowo.
to wasza wina zasrańcy. i przez was mi teraz telefon nie działa *płacze*. edit: słowa obraźliwe nawet te kierowane do przyjaćiół piszemy małymi, pomarańczowymi literkami/Gem_ma//e, e, e ty nie bądź taka hop do przodu, bo ci do tyłu zabraknie stara, chińska mądrość życiowa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 07, 2008 1:17 am
mi z przodu braknie, z tyłu aż za dużo jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 07, 2008 1:27 am
P a t e l n i a mi z przodu braknie, z tyłu aż za dużo jest. hahahahhahahha!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 07, 2008 1:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 07, 2008 2:06 am
w sumie to ja też się utożsamiam z tym zdaniem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 07, 2008 6:41 am
nie no... ale serio. mam kaczy kuper i skrzywienie w lędźwiowym emo . a z przodu kiepsko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 07, 2008 7:43 am
a ja znalazłem zepsół podobny do maji. ha.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 08, 2008 12:50 am
P a t e l n i a nie no... ale serio. mam kaczy kuper i skrzywienie w lędźwiowym emo . a z przodu kiepsko. na przód jeszcze przyjdzie czas ninja cziken: ale co zepsół? (hrehre, ale dżooołk) a tak na serio, to jaki zespół? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 08, 2008 1:20 am
Jeju, no bo to Last.fm jest genialne.
Ale co tam, Nazywa się właśnie Bonde do Role, czy jakoś tak. I jedyną piosenką wartą uwagi jest Marina Gasolina.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 08, 2008 1:34 am
ILikeGreenChickenLegs Jeju, no bo to Last.fm jest genialne. Ale co tam, Nazywa się właśnie Bonde do Role, czy jakoś tak. I jedyną piosenką wartą uwagi jest Marina Gasolina. aaahh, a już myślałam, że zabłyśniesz czymś nowym...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 08, 2008 11:59 am
Tak jak zabłysnąłem MGMT i Santogold, hę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 08, 2008 1:20 pm
ILikeGreenChickenLegs Tak jak zabłysnąłem MGMT i Santogold, hę?
hę, taaakk... ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 08, 2008 10:25 pm
pani psychol ILikeGreenChickenLegs Tak jak zabłysnąłem MGMT i Santogold, hę?
hę, taaakk... ;> no i Mayą, oczywiście. Ale przesłuchaj Handsome Fursów, a jak ci się znudzi, to Wolf Parade.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 09, 2008 12:05 am
ILikeGreenChickenLegs pani psychol ILikeGreenChickenLegs Tak jak zabłysnąłem MGMT i Santogold, hę?
hę, taaakk... ;> no i Mayą, oczywiście. Ale przesłuchaj Handsome Fursów, a jak ci się znudzi, to Wolf Parade. e-e, e-ee! maję sama poznałam mrgreen a fursów już ściągam, za osiem minut zarzucę na ruszt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|