|
|
|
|
Posted: Wed Jul 23, 2008 10:41 am
a przybliżysz je? ja już rzygam ilością angola i jak to widze to odechciewa mi sie czytać...to wszystko przez moje zboczenie - czytam opowiadania po angielsku i już padam na cyce razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 23, 2008 11:43 am
ło jezusicku, zmiany skórne nie będą w cash shopie, ło jeziu, ło jeziu crying crying crying zaro sie porycze ze szcyścia crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 23, 2008 12:02 pm
Zeber dobrze prawi. poczatkowo skory do ras obecnych na igrzyskach mialy byc jednorazowe- jak napoje zurgow i dostepne tylko w cash shopie, ale po ogolnej rozpierdusze zlitowali sie [to chyba ten caly Fin swoja droga] i beda normalnie 3nodding i tak najbardziej wielbie Fleepa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 23, 2008 12:58 pm
wilkus Zeber dobrze prawi. poczatkowo skory do ras obecnych na igrzyskach mialy byc jednorazowe- jak napoje zurgow i dostepne tylko w cash shopie, ale po ogolnej rozpierdusze zlitowali sie [to chyba ten caly Fin swoja droga] i beda normalnie 3nodding i tak najbardziej wielbie Fleepa xd jakie skóry do jakich ras? chyba jestem w tyle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 23, 2008 1:33 pm
kazde miasto ma w druzynie jakac rase stworow magicznych. DUREM - drowy AEKEA - orkowie BARTON - centaury ISLE DE GAMBINO - jeszcze nie wiadomo, bo nie bylo mangi.
wlasnie. przyczytaj mange. dobre rysunki sa i wszystko sie wyjasnia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 24, 2008 2:49 am
wilkus kazde miasto ma w druzynie jakac rase stworow magicznych. DUREM - drowy AEKEA - orkowie BARTON - centaury ISLE DE GAMBINO - jeszcze nie wiadomo, bo nie bylo mangi. wlasnie. przyczytaj mange. dobre rysunki sa i wszystko sie wyjasnia 3nodding W Gambino będą zombiaki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 24, 2008 3:32 am
w gambino są zombiaki. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 24, 2008 3:48 am
strasznie mi sie nie podobaja dzisiejsze gry crying spadla mi nota calosciowa o 0.08 przez to, ze nie umiem w nie grac crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 24, 2008 3:49 am
mnie wkurzyły te latające bez ładu i składu figury geometryczne stressed stressed stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 24, 2008 3:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 24, 2008 4:08 am
9.12 xd [po obnizeniu><]
ad Zeber. o tym wlasnie mowie. moge na nie patrzec i dupa><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 24, 2008 4:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 24, 2008 5:36 am
hej, co z tymi skórkami? ja chcem już być drowem scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 24, 2008 5:39 am
ZebraDeath hej, co z tymi skórkami? ja chcem już być drowem scream scream scream ni wim....moze ostatniego dnia.. albo to cos z impami z casha.... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 24, 2008 5:47 am
Day 1: 8.77 edit: poprawione 9.09 Day 2: 9:41 Day 3: 9.35 Day 4: 9.29 średnia: 9. 21 : 9.29 Nienawidzę dnia 1 i 2 evil
Nie wiem czemu zdobyłem dwa razy piorunki i w dodatku oszczep pierwszego dnia. Razem mam 9 itemów O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|