|
|
|
|
Posted: Sun Jul 20, 2008 11:57 am
zobaczymy co da się zrobić chociaż oprócz wyżej wymienionych itemów obawiam się że nie posiadam nic wartościowego sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 20, 2008 12:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 20, 2008 12:09 pm
jak na razie jest 3 chętnych na ap może jakiś konkursik hmmmmm.. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 20, 2008 12:14 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 20, 2008 12:31 pm
Oł szit. Konkurs. *siorbie powoli herbatkę* Jedynie mam szanse w piciu herbatki na czas i w niczym więcej. xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 20, 2008 1:09 pm
Tomir jak na razie jest 3 chętnych na ap może jakiś konkursik hmmmmm.. twisted konkurs...? *zaczyna się rozbierać* mrgreen rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 20, 2008 1:36 pm
więc , kolejne zgłoszenie . ja bym chciała angelic pendant , ponieważ chciałabym kupić sobie golden laurels i podzielić się goldem z przyjaciółmi *_*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 20, 2008 2:45 pm
Rin_Youkai konkurs...? *zaczyna się rozbierać* mrgreen rofl rofl Ehh... To się nazywa 'mieć przewagę'... *siorb! herbatkę* *wyjmuje zza pazuchy chmurkę* Ha! >xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 20, 2008 3:04 pm
Nie ma tak. Anzelm, nie zgadzamy się na rozbierane, nie? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 21, 2008 5:01 am
Ja też bym cos chciala, bo jestem biedna xd jakies itemki zawsze sie przydadza razz
najchetniej oczywiscie angelic pedant, ale zadowolilabym sie nawet giftem razz prosze o rozpatrzenie mojego wniosku ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 21, 2008 5:02 am
Albo katana na mojego dream avatara *__* i dla siostry ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 21, 2008 5:29 am
x3-Momo-chan-x3 Albo katana na mojego dream avatara *__* i dla siostry ^^ Katan już dawno nie ma.. -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 21, 2008 5:40 am
The Visible Ghost x3-Momo-chan-x3 Albo katana na mojego dream avatara *__* i dla siostry ^^ Katan już dawno nie ma.. -.- własnie O.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 21, 2008 6:59 am
więc jakis pomysł na konkursik? bo jak na razie to najlepsze zgłoszenia należą do Rin_Youkai za humor i szczerość
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 21, 2008 7:52 am
Tomir więc jakis pomysł na konkursik? bo jak na razie to najlepsze zgłoszenia należą do Rin_Youkai za humor i szczerość ja myśle że powinna go dostać osoba ,która zgłosiła się pierwsza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|