|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 09, 2008 9:21 am
no, tak. gemma ma rację. tolerancja to nie równa się zachęta do homoseksualizmu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 09, 2008 9:34 am
Gem_ma Owiec Gem_ma a jesli chodzi o odmóżdzanie dzieci w takiej formie o ktorej opowiadała Baraninka, nie! mysle ze z nauka co to powinno sie zaczekac do gimnazjum lub liceum kiedy dziecko ma natyle ukrztałtowany mózg ze nie łatwo nim manipulowac, j ednak nie było by to w ogóle potrzebne gdyby nie nie tolerancja wpajana w baardzo młodym wieku przez środowisko dziecka. Ja swoim dzieciom nie będę na pewno tolerancji wpajała, otrzymają rzetelną wiedzę na ten temat. Małe dziecko jest nieukształtowaną strukturą, można mu wmówić wszystko. Mówiąc mu że homoseksualizm jest ok., tym samym dajemy przyzwolenie, a nawet zachętę do bycia odmieńcem. hej, hej! tolerancja to nie wpajanie dzieciom gejostwa! to po prostu chec pokazania dzieciom, ze sa osoby o innym pogladzie i trzeba sie z tym pogodzic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 09, 2008 10:32 am
homoseksualiści są w porządku :<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 09, 2008 12:52 pm
ILikeGreenChickenLegs *Owiec - To dlaczego bliźniaki jednojajowe mają 52% szans na homoseksualizm? Zazwtczaj metody "leczenia" homoseksualistów nie odnoszą sukcesów. do tego są straszne, na przykład amputacja piersi, elektrowtrząsy czy kastracja. do tego są też próby celibatu czy wywołania poczucia winy, które zazwyczaj prowadzą do samobójstwa.
to znaczy, że prędzej homoseksualista będzie martwy, niż się wyleczy. /usuń to sygnatury Owiec, demoralizujesz nas, młodocianych. do tego nie jest pomarańczową, mała czcionką, powinnaś dostać punkty karne mrgreen
Nie wiem skąd Ty takie bzdury bierzesz na temat tych bliźniaków czy tego że homoseksualizm leczy się elektrowstrząsami. Z telewizji to wziąłeś czy z pisma brawo girl?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 09, 2008 12:55 pm
Gem_ma Owiec Gem_ma a jesli chodzi o odmóżdzanie dzieci w takiej formie o ktorej opowiadała Baraninka, nie! mysle ze z nauka co to powinno sie zaczekac do gimnazjum lub liceum kiedy dziecko ma natyle ukrztałtowany mózg ze nie łatwo nim manipulowac, j ednak nie było by to w ogóle potrzebne gdyby nie nie tolerancja wpajana w baardzo młodym wieku przez środowisko dziecka. Ja swoim dzieciom nie będę na pewno tolerancji wpajała, otrzymają rzetelną wiedzę na ten temat. Małe dziecko jest nieukształtowaną strukturą, można mu wmówić wszystko. Mówiąc mu że homoseksualizm jest ok., tym samym dajemy przyzwolenie, a nawet zachętę do bycia odmieńcem. hej, hej! tolerancja to nie wpajanie dzieciom gejostwa! To się tak wszystko pięknie zaczyna, najpierw chcą tolerancji – cokolwiek to znaczy w ich rozumieniu. A Później będą chcieli by w szkołach uczono pierwszaki czym jest homoseksualizm. Na koniec ***** wyjdą i też będą robili paradę w stylu: wujek ***** jest ok. No ale masz racje, należy być tolerancyjnym. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 09, 2008 12:58 pm
Ajsza to po prostu chec pokazania dzieciom, ze sa osoby o innym pogladzie i trzeba sie z tym pogodzic Dziecko to nieukształtowana struktura, można mu wmówić wszystko i przekonać do wszystkiego. A przekonywanie do patologii to podwójna zbrodnia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 09, 2008 2:47 pm
Baranina Ajsza to po prostu chec pokazania dzieciom, ze sa osoby o innym pogladzie i trzeba sie z tym pogodzic Dziecko to nieukształtowana struktura, można mu wmówić wszystko i przekonać do wszystkiego. A przekonywanie do patologii to podwójna zbrodnia. Oh daj juz spokój z tą patologia... lepiej choć pozboczkujemy póki Kasmizara nie widać pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 10, 2008 2:24 am
Owiec, tak się cieszę, że nie wszyscy psychologowie mają jeszcze skrzywienie pt. "homoseksualizm jest normalny"! crying Nie masz pojęcia, jak ciężkie boje przechodziłam jak nieopatrznie się wdałam w dyskusję na ten temat na którymś z gaiowych forów głównych. Tam opinia publiczna całkowicie i fanatycznie akceptuje normalność homoseksualizmu. Wiesz, że są tuziny stron internetowych publikujących wyniki badań dowodzące, że homoseksualizm jest całkowicie naturalny? Jeżeli badacze dochodzą do takich wniosków, to albo: a) tak jest (dla mnie wbrew wszelkim narzucającym się oczywistościom, jak choćby ludzki układ rozrodczy) b) chcą w to wierzyć, więc układają badania tak, by prowadziły do takich wyników c) sponsorzy badań chcą takich wyników z tych czy innych względów
Czy znasz może przypadki, dla których podpunkt a podpada bardziej niż inne? Na Zachodzie branże psychologiczno - psychiatryczne wydają się skłaniać w stronę zaakceptowania homoseksualizmu jako normalnego. Prawdę powiedziawszy, Twoja opinia jest dla mnie miłym zaskoczeniem.
Jednak w sprawie depresji nie zgodzę się z Tobą w zupełności. Depresja może mieć podłoże genetyczne, związane z niedoborem emisji pewnego hormonu (nazwy nie pamiętam). Takiej depresji nie wyleczy się kuracjami ani roztłumaczaniem, urlopem czy zakupami. Wtedy trzeba po prostu aplikować pacjentowi ten hormon, bo innego sposobu nie ma. Zresztą skłonność do depresji też jest w dużej mierze determinowana genetycznie, choć możliwe jest wyciągnięcie z niej wielu przypadków bez leków.
Jak chodzi o dzieci, to może i można im wszystko wmówić, ale pod warunkiem, że to wmawianie nie będzie dla nich jakimś szokiem albo nie będzie się ciągnąć przez długi czas, gdy dzieciaki podrosną i tak z całego wychowania niewiele wyniosą i będą w większym stopniu kierowały się swoim pakietem genetycznym niż naukami z dzieciństwa, chyba że zdecydują, że chcą się nimi kierować.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 10, 2008 3:04 am
Jukatan normalnosci nie powinno sie manifestowac, right? wiec skoro geje sa normalni, hetero sa normalni, to po co cokolwiek manifestowac? weirdo to po pierwsze. po drugie - Gemma ma rację - jedyne, JEDYNE co może mi przeszkadzać w paradach, to to, że stają się źródłem i tłem dla rozgrywek politycznych. i po trzecie - nie mam nic do tego, co kto z kim i dlaczego w życiu łóżkowym. miało się w życiu różne doświadczenia i nie uważam, że homoseksualizm jest patologią, póki nie krzywdzi postronnych osób - ludzie, SEKS TO PRYWATNA SPRAWA! I to jest apel i do hetero i do homo. Bo i jedna strona i druga wyczynia rzeczy, o jakich się filozofom nie śniło. Pukajmy się śmiało w łóżeczkach z kim mamy ochotę, ale nie wynośmy tego na ulice, to nie będzie powodów do szykan. A do męskiego trzymania się za ręce za 120 lat się przyzwyczaimy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 10, 2008 4:31 am
Baranina ILikeGreenChickenLegs *Owiec - To dlaczego bliźniaki jednojajowe mają 52% szans na homoseksualizm? Zazwtczaj metody "leczenia" homoseksualistów nie odnoszą sukcesów. do tego są straszne, na przykład amputacja piersi, elektrowtrząsy czy kastracja. do tego są też próby celibatu czy wywołania poczucia winy, które zazwyczaj prowadzą do samobójstwa.
to znaczy, że prędzej homoseksualista będzie martwy, niż się wyleczy. /usuń to sygnatury Owiec, demoralizujesz nas, młodocianych. do tego nie jest pomarańczową, mała czcionką, powinnaś dostać punkty karne mrgreen
Nie wiem skąd Ty takie bzdury bierzesz na temat tych bliźniaków czy tego że homoseksualizm leczy się elektrowstrząsami. Z telewizji to wziąłeś czy z pisma brawo girl?
nie, zksiązki psychologiczenj sweatdrop I sory babcia, ja czytam tylko popkorn.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 10, 2008 5:15 am
ILikeGreenChickenLegs Baranina ILikeGreenChickenLegs *Owiec - To dlaczego bliźniaki jednojajowe mają 52% szans na homoseksualizm? Zazwtczaj metody "leczenia" homoseksualistów nie odnoszą sukcesów. do tego są straszne, na przykład amputacja piersi, elektrowtrząsy czy kastracja. do tego są też próby celibatu czy wywołania poczucia winy, które zazwyczaj prowadzą do samobójstwa.
nie, zksiązki psychologiczenj sweatdrop I sory babcia, ja czytam tylko popkorn.
skąd ty takie inkunabuły masz? xp Dzisiaj takich metod na pewno się już nie stosuje, bo teraz nikt na dużą skalę nie zajmuje się leczeniem homoseksualizmu. Dodajmy, że na każdą kurację musi się zgodzić osoba leczona, więc w dużej mierze to ona decyduje o sposobie kuracji. To, o czym piszesz to na pewno jakieś nieudane eksperymenty osób nie posiadających żadnych dowodów na słuszność swojego postępowania i kierujących się wyłącznie podejrzeniami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 10, 2008 5:24 am
zmierzam do tego, że homoseksualizm nie jest chorobą uleczalną sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 10, 2008 5:44 am
ILikeGreenChickenLegs zmierzam do tego, że homoseksualizm nie jest chorobą uleczalną sweatdrop
Tego nie jestem w stanie wykluczyć, ale uważam że każdy przypadek należy rozpatrywać indywidualnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 11, 2008 6:49 am
ILikeGreenChickenLegs I sory babcia, ja czytam tylko popkorn.
hmmm? Że jak? question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 11, 2008 7:46 am
Daedhel ILikeGreenChickenLegs I sory babcia, ja czytam tylko popkorn.
hmmm? Że jak? question
no, taki żarcik. i przepraszam za babcię, chciałem, żeby bardziej p0k3m0n!@$tO zabrzmiało.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|