|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 8:34 am
nie wiem kim jest ada golisz ale *glasku glasku*
ja i tak nie wzchodze na podworko....z drechami i hiphopowcami sie bawic nie bede rofl no way
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 9:28 am
tam nie ma chipchopowców. tam są patryki z 5-klasistami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 9:49 am
Owiec To nie sprawiedliwe…. Akurat gdy pierwszy raz obejrzałam odcinek tego bzdetnego paragramu to musiał odpaść mój faworyt…. ON jest taki śliczny heart . heart http://www.plotek.pl/plotek/1,78646,5105885,Georgij_Puchalski_faworytem__You_can_dance__!.html tylko dla niego ogladalam ten program... :<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 9:57 am
czy ja wiem...? owszem, słodziak, ale taki typ urody musi jeszcze "dojrzeć" jak dla mnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 10:22 am
_b_u_r_a_k_ ale comatus, to go ratuje XD wyglada jak chlopczyna z podstawowki....tylko w powiekszeniu. eee... pojęcie "comatus" powoli zaczyna się wymykać moim zdolnościom umysłowym xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 11:21 am
_b_u_r_a_k_ nie wiem kim jest ada golisz ale *glasku glasku* ja i tak nie wzchodze na podworko....z drechami i hiphopowcami sie bawic nie bede rofl no way no dresy też są.
i w ogóle nikt mnie nie lubi.
raz mnie nazwali punkiem.
*taki janusz z mojego bloku*.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 1:23 pm
P a t e l n i a ząbkowska 22/24/26.
takie osiedle z ochroniarzami zaraz koło tej wódkarni XD moje kolezanka mieszka w takim nowym bloku, ten, gdzie jest biblioteka. i komisariat. to jakies 5 przystankow ode mnie ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 2:02 pm
ichabot _b_u_r_a_k_ ale comatus, to go ratuje XD wyglada jak chlopczyna z podstawowki....tylko w powiekszeniu. eee... pojęcie "comatus" powoli zaczyna się wymykać moim zdolnościom umysłowym xd comatus - z lac. wlochaty, dlugowlosy XD czy to cos wzjasnia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 2:03 pm
P a t e l n i a _b_u_r_a_k_ nie wiem kim jest ada golisz ale *glasku glasku* ja i tak nie wzchodze na podworko....z drechami i hiphopowcami sie bawic nie bede rofl no way no dresy też są.
stare tak to juz najwyrazniej musi byc...tez to mam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 2:33 pm
_b_u_r_a_k_ ichabot _b_u_r_a_k_ ale comatus, to go ratuje XD wyglada jak chlopczyna z podstawowki....tylko w powiekszeniu. eee... pojęcie "comatus" powoli zaczyna się wymykać moim zdolnościom umysłowym xd comatus - z lac. wlochaty, dlugowlosy XD czy to cos wzjasnia? Dzięki xd No, to teraz rozumiem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 2:44 pm
cool pliiiiiiiiiiiiis pobumpujcie troszku xd tu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 3:19 pm
_b_u_r_a_k_ P a t e l n i a on mieszka na tym osiedlu co ja mieszkałam kiedyś.
na Pradze.
ciekawe czy w 110... ja tez mieszkalam na pradze ninja gdzie? I ja też... tzn na Grochowie 3nodding łiiiiiiiiiiiiiiii może bedzie kiedys jechał 8ką heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 3:21 pm
_b_u_r_a_k_ Baranina juz ci kajtos nagadała jakich głupot xp tak, tak zwalmy wszystko na Kajtosa XD A czemu by nie? na kogoś trzeba xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 4:05 pm
_b_u_r_a_k_ P a t e l n i a _b_u_r_a_k_ nie wiem kim jest ada golisz ale *glasku glasku* ja i tak nie wzchodze na podworko....z drechami i hiphopowcami sie bawic nie bede rofl no way no dresy też są.
stare tak to juz najwyrazniej musi byc...tez to mam... ja tak mam nie tylko na osiedlu.
klasę też mam zjebaną.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 12:54 am
ichabot _b_u_r_a_k_ ichabot _b_u_r_a_k_ ale comatus, to go ratuje XD wyglada jak chlopczyna z podstawowki....tylko w powiekszeniu. eee... pojęcie "comatus" powoli zaczyna się wymykać moim zdolnościom umysłowym xd comatus - z lac. wlochaty, dlugowlosy XD czy to cos wzjasnia? Dzięki xd No, to teraz rozumiem mrgreen ja też może, ale na guglach, jak się wysuka comatus, to wyskuje kania. taki grzyb. choć może to i nie kania.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|