|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 9:41 am
MissTao Kukus dzień dobry... zastałem Jolkę? prosze, bierzcie przyklad z moderatora: wlasnie tak nalezy spamowac. prawda Kuksiu?... domokun xd yyyyyyyy... yyyyyyyyyy... yyyyyyyy... nie mam nic na swoje usprawiedliwienie crying jestem winny zarzucanych mi czynów... prosze o łagodny wymiar kary sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 11:55 am
Kukus MissTao Kukus dzień dobry... zastałem Jolkę? prosze, bierzcie przyklad z moderatora: wlasnie tak nalezy spamowac. prawda Kuksiu?... domokun xd yyyyyyyy... yyyyyyyyyy... yyyyyyyy... nie mam nic na swoje usprawiedliwienie crying jestem winny zarzucanych mi czynów... prosze o łagodny wymiar kary sweatdrop mam dzis dobry humor, wiec oglaszam amnestie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 1:17 pm
MissTao Kukus MissTao Kukus dzień dobry... zastałem Jolkę? prosze, bierzcie przyklad z moderatora: wlasnie tak nalezy spamowac. prawda Kuksiu?... domokun xd yyyyyyyy... yyyyyyyyyy... yyyyyyyy... nie mam nic na swoje usprawiedliwienie crying jestem winny zarzucanych mi czynów... prosze o łagodny wymiar kary sweatdrop mam dzis dobry humor, wiec oglaszam amnestie xp cuz za struj biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 9:02 am
nox123 MissTao Kukus MissTao Kukus dzień dobry... zastałem Jolkę? prosze, bierzcie przyklad z moderatora: wlasnie tak nalezy spamowac. prawda Kuksiu?... domokun xd yyyyyyyy... yyyyyyyyyy... yyyyyyyy... nie mam nic na swoje usprawiedliwienie crying jestem winny zarzucanych mi czynów... prosze o łagodny wymiar kary sweatdrop mam dzis dobry humor, wiec oglaszam amnestie xp cuz za struj biggrin coz za innowacyjnosc w dziedzinie ortografii blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 2:15 am
MissTao nox123 MissTao Kukus MissTao Kukus dzień dobry... zastałem Jolkę? prosze, bierzcie przyklad z moderatora: wlasnie tak nalezy spamowac. prawda Kuksiu?... domokun xd yyyyyyyy... yyyyyyyyyy... yyyyyyyy... nie mam nic na swoje usprawiedliwienie crying jestem winny zarzucanych mi czynów... prosze o łagodny wymiar kary sweatdrop mam dzis dobry humor, wiec oglaszam amnestie xp cuz za struj biggrin coz za innowacyjnosc w dziedzinie ortografii blaugh Bleah xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 8:22 am
Ehhh, no... nie wyświetlają mi się te linki sponsorów na gai... dlaczego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 8:38 am
Qatryk Ehhh, no... nie wyświetlają mi się te linki sponsorów na gai... dlaczego? bo ostatnio są zepsute xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 11:34 am
Omega Sun Qatryk Ehhh, no... nie wyświetlają mi się te linki sponsorów na gai... dlaczego? bo ostatnio są zepsute xp ano niestety... i w ten sposob stracilam jeszcze jedno z nielicznych zrodel dochodu jakie mi pozostaly na Gaii, albowiem od lipca moje konto jest dotkniete nieslawnym GOLD GLITCH'em - nie dostaje zadnej kasy za posty i ankiety crying kiedy to wreszcie naprawia... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 12:03 pm
MissTao Omega Sun Qatryk Ehhh, no... nie wyświetlają mi się te linki sponsorów na gai... dlaczego? bo ostatnio są zepsute xp ano niestety... i w ten sposob stracilam jeszcze jedno z nielicznych zrodel dochodu jakie mi pozostaly na Gaii, albowiem od lipca moje konto jest dotkniete nieslawnym GOLD GLITCH'em - nie dostaje zadnej kasy za posty i ankiety crying kiedy to wreszcie naprawia... stressed eek to jeszcze tego nie naprawili ? To dosc stary problem i myslalam, ze juz dawno zostal rozwiazany xp Administratorzy to mają reflex stressed Wspolczuje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 12:08 pm
Hmm... a ja mam takie pytanie: skąd bierze się te ogony dla swojej postaci? Ja coś nie moge znaleść ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 12:14 pm
Qatryk Hmm... a ja mam takie pytanie: skąd bierze się te ogony dla swojej postaci? Ja coś nie moge znaleść ... ogonki można wziąć: a) ze sklepu- ogonek kota b) z latającego prezentu- ogonek wilka c) z latającej skrzyneczki- ogonek lisi i szopa d) z listu- ogonek diabelski (bardzo drogi i praktycznie nie do zdobycia) e) wszystkie wyżej wymienione są do kupienia w markecie chyba żadnego nie pominęłam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 12:33 pm
Omega Sun MissTao Omega Sun Qatryk Ehhh, no... nie wyświetlają mi się te linki sponsorów na gai... dlaczego? bo ostatnio są zepsute xp ano niestety... i w ten sposob stracilam jeszcze jedno z nielicznych zrodel dochodu jakie mi pozostaly na Gaii, albowiem od lipca moje konto jest dotkniete nieslawnym GOLD GLITCH'em - nie dostaje zadnej kasy za posty i ankiety crying kiedy to wreszcie naprawia... stressed eek to jeszcze tego nie naprawili ? To dosc stary problem i myslalam, ze juz dawno zostal rozwiazany xp Administratorzy to mają reflex stressed Wspolczuje sweatdrop jak pech to pech... co prawda nie tylko ja cierpie na te przypadlosc (patrz np. TU), ale niezbyt mnie ta mysl pociesza... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 01, 2004 2:26 pm
MissTao jak pech to pech... co prawda nie tylko ja cierpie na te przypadlosc (patrz np. TU), ale niezbyt mnie ta mysl pociesza... domokun typowa gaiowa polityka: zamiast naprawiać stare błędy wprowadza się nikomu nie potrzebne opcje w stylu subskrypcji tematów xp Przejrzałam ten topik i widzę, że problem jest dość rozległy sweatdrop (ta lista osób wypisana drobnym maczkiem robi wrażenie eek ). Myślę, że pewnie już wkrótce to naprawią, bo w końcu ile można stressed .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 02, 2004 3:43 pm
hmm.. MissTao, a nie myślałaś, żeby na czas tej rewolucji z goldami (do czasu, aż tego nie naprawią) zrobić sobie zastępczego avatarka do postowania? Mogłabyś wtedy normalnie zarabiać tak jak my 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|