|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 2:52 pm
Właśnie się przekonałem, że w guitar hero to ja raczej grać nie powinienem blaugh Sam z siebie się brechtam, że taki noobek w tym dancingu jestem rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 3:40 pm
W końcu udało mi się wszystkie itemy zdobyć!! 34 minuty po północy! I tuż przed chwilą się dowiedziałem, że złote oczy dodali do white drome egg'a xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 11:08 pm
rzeczywiście, wcześniej ich nie było. tak samo mogliby zmienić w skrzydełkach, to naczy w wersji złotej jak sie naciska na prawe skrzydło, to wychodzi lewe, a jak na lewe, to wychodzi prawe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2008 2:11 am
A ja bym proponowla polakom zaistniec na forum cool
http://gaiaonline.com/forum/prom-crashers-2008/polish-dance-hall/t.40405883/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2008 4:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2008 4:16 am
a teraz 180 combo xp ale zrobiłam screena i akurat na miejscu gdzie jest combo mam te super kolorowe plamki co rozbłyskają jak dobrze trafisz strzałką stare scream
klawiatura mi szwankuje :/ gupio sie wtedy gra :/ chyba za dużo grałam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2008 12:24 pm
Mroovecka a teraz 180 combo xp ale zrobiłam screena i akurat na miejscu gdzie jest combo mam te super kolorowe plamki co rozbłyskają jak dobrze trafisz strzałką stare scream klawiatura mi szwankuje :/ gupio sie wtedy gra :/ chyba za dużo grałam xp 180 combo? Na jakim Ty grasz utworze? Bo te początkujące to mają tylko po około 50 strzałek. xp albo przynajmniej tak mi się wydaje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2008 12:29 pm
Daedhel Mroovecka a teraz 180 combo xp ale zrobiłam screena i akurat na miejscu gdzie jest combo mam te super kolorowe plamki co rozbłyskają jak dobrze trafisz strzałką stare scream klawiatura mi szwankuje :/ gupio sie wtedy gra :/ chyba za dużo grałam xp 180 combo? Na jakim Ty grasz utworze? Bo te początkujące to mają tylko po około 50 strzałek. xp albo przynajmniej tak mi się wydaje.na tym pierwszym początkującym xp tam jest wbrew pozorom wyrąbanie dużo strzałek, tylko jak grasz to sobie nie zdajesz sprawy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2008 12:31 pm
Mroovecka Daedhel Mroovecka a teraz 180 combo xp ale zrobiłam screena i akurat na miejscu gdzie jest combo mam te super kolorowe plamki co rozbłyskają jak dobrze trafisz strzałką stare scream klawiatura mi szwankuje :/ gupio sie wtedy gra :/ chyba za dużo grałam xp 180 combo? Na jakim Ty grasz utworze? Bo te początkujące to mają tylko po około 50 strzałek. xp albo przynajmniej tak mi się wydaje.na tym pierwszym początkującym xp tam jest wbrew pozorom wyrąbanie dużo strzałek, tylko jak grasz to sobie nie zdajesz sprawy xd a, na pierwszym to może, w niego się długo gra. Ja cały czas jechałam na drugim i trzecim, bo nie mogłam znieść tego pieśnidła w pierwszym sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2008 12:37 pm
Daedhel Mroovecka Daedhel Mroovecka a teraz 180 combo xp ale zrobiłam screena i akurat na miejscu gdzie jest combo mam te super kolorowe plamki co rozbłyskają jak dobrze trafisz strzałką stare scream klawiatura mi szwankuje :/ gupio sie wtedy gra :/ chyba za dużo grałam xp 180 combo? Na jakim Ty grasz utworze? Bo te początkujące to mają tylko po około 50 strzałek. xp albo przynajmniej tak mi się wydaje.na tym pierwszym początkującym xp tam jest wbrew pozorom wyrąbanie dużo strzałek, tylko jak grasz to sobie nie zdajesz sprawy xd a, na pierwszym to może, w niego się długo gra. Ja cały czas jechałam na drugim i trzecim, bo nie mogłam znieść tego pieśnidła w pierwszym sweatdrop dlatego gram z wyłączonymi głośnikami, bo i tak mam strzałki nie do rytmu i to wkurza xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 19, 2008 5:24 am
Ja sobie wyłączam muzykę tylko w tym oknie,a zamiast tego włączam winampa i Red Hotsów xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 19, 2008 6:24 am
ichabot Ja sobie wyłączam muzykę tylko w tym oknie,a zamiast tego włączam winampa i Red Hotsów xd ja też, ale nie rhcp tylko blackmaila albo patricka wolfa albo davida bowiego ... różnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 19, 2008 6:40 am
Daedhel ZebraDeath a jak się uzupełnia ten dance meter?? sweatdrop dance meter? Chodzi Ci o te staty na głównej stronie eventu? Musisz wygrać odpowiednią ilość rund z rzędu i tyle. Zapisuje Ci najlepszy wynik. Musisz też wygrać z rzędu odpowiednią ilość razy, żeby dostać nagrodę. Macie tu zdolniachę, ha! Poprztykałam sobie ze 20 razy i zgadnijcie ile tych prztykanek wygrałam? Łotóz to :XP Ja rozumiem, że ludzie chcieli fajnego eventa po tych szajsach, ale bez przesady. Akurat jak wreszcie są fajne itemy, to ja ich wygrac nie mogę, ale do dupy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 19, 2008 6:52 am
a ja sobie jakoś poradziłam, mam syskie ajtemy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|