Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Gaia Prom Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

gaia prom
  *idzie ziewać do kąta*
  *publicznie dłubie w nosie*
  *entuzjastycznie rzuca się w wir imprezy*
  *idzie szpiegować kucharzy*
View Results

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Sat May 17, 2008 2:52 pm

Właśnie się przekonałem, że w guitar hero to ja raczej grać nie powinienem blaugh
Sam z siebie się brechtam, że taki noobek w tym dancingu jestem rofl rofl
PostPosted: Sat May 17, 2008 3:40 pm

W końcu udało mi się wszystkie itemy zdobyć!! 34 minuty po północy! I tuż przed chwilą się dowiedziałem, że złote oczy dodali do white drome egg'a xd

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

dziki_wieprz

PostPosted: Sat May 17, 2008 11:08 pm

rzeczywiście, wcześniej ich nie było.
tak samo mogliby zmienić w skrzydełkach, to naczy w wersji złotej jak sie naciska na prawe skrzydło, to wychodzi lewe, a jak na lewe, to wychodzi prawe.
PostPosted: Sun May 18, 2008 2:11 am

A ja bym proponowla polakom zaistniec na forum cool

http://gaiaonline.com/forum/prom-crashers-2008/polish-dance-hall/t.40405883/

Justinka

Mroovecka

PostPosted: Sun May 18, 2008 4:11 am

Miałam 98 combo domokun
PostPosted: Sun May 18, 2008 4:16 am

a teraz 180 combo xp ale zrobiłam screena i akurat na miejscu gdzie jest combo mam te super kolorowe plamki co rozbłyskają jak dobrze trafisz strzałką stare scream

klawiatura mi szwankuje :/ gupio sie wtedy gra :/ chyba za dużo grałam xp

Mroovecka

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Sun May 18, 2008 12:24 pm

Mroovecka
a teraz 180 combo xp ale zrobiłam screena i akurat na miejscu gdzie jest combo mam te super kolorowe plamki co rozbłyskają jak dobrze trafisz strzałką stare scream

180 combo? Na jakim Ty grasz utworze? Bo te początkujące to mają tylko po około 50 strzałek. xp

albo przynajmniej tak mi się wydaje.
PostPosted: Sun May 18, 2008 12:29 pm

Daedhel
Mroovecka

180 combo? Na jakim Ty grasz utworze? Bo te początkujące to mają tylko po około 50 strzałek. xp

na tym pierwszym początkującym xp tam jest wbrew pozorom wyrąbanie dużo strzałek, tylko jak grasz to sobie nie zdajesz sprawy xd

Mroovecka

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Sun May 18, 2008 12:31 pm

Mroovecka
Daedhel
Mroovecka

na tym pierwszym początkującym xp tam jest wbrew pozorom wyrąbanie dużo strzałek, tylko jak grasz to sobie nie zdajesz sprawy xd
a, na pierwszym to może, w niego się długo gra. Ja cały czas jechałam na drugim i trzecim, bo nie mogłam znieść tego pieśnidła w pierwszym sweatdrop
PostPosted: Sun May 18, 2008 12:37 pm

Daedhel
Mroovecka
Daedhel
Mroovecka

a, na pierwszym to może, w niego się długo gra. Ja cały czas jechałam na drugim i trzecim, bo nie mogłam znieść tego pieśnidła w pierwszym sweatdrop

dlatego gram z wyłączonymi głośnikami, bo i tak mam strzałki nie do rytmu i to wkurza xp

Mroovecka

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Mon May 19, 2008 5:24 am

Ja sobie wyłączam muzykę tylko w tym oknie,a zamiast tego włączam winampa i Red Hotsów xd
PostPosted: Mon May 19, 2008 6:24 am

ichabot
Ja sobie wyłączam muzykę tylko w tym oknie,a zamiast tego włączam winampa i Red Hotsów xd

ja też, ale nie rhcp tylko blackmaila
albo patricka wolfa albo davida bowiego
...

różnie

pani psychol

Yajo

PostPosted: Mon May 19, 2008 6:40 am

Daedhel
ZebraDeath
a jak się uzupełnia ten dance meter?? sweatdrop
dance meter? Chodzi Ci o te staty na głównej stronie eventu? Musisz wygrać odpowiednią ilość rund z rzędu i tyle. Zapisuje Ci najlepszy wynik. Musisz też wygrać z rzędu odpowiednią ilość razy, żeby dostać nagrodę.
Macie tu zdolniachę, ha! Poprztykałam sobie ze 20 razy i zgadnijcie ile tych prztykanek wygrałam? Łotóz to :XP
Ja rozumiem, że ludzie chcieli fajnego eventa po tych szajsach, ale bez przesady. Akurat jak wreszcie są fajne itemy, to ja ich wygrac nie mogę, ale do dupy stare
PostPosted: Mon May 19, 2008 6:52 am

a ja sobie jakoś poradziłam, mam syskie ajtemy.

pani psychol

Owiec

PostPosted: Mon May 19, 2008 7:40 am

mam korone mrgreen
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items