|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 15, 2008 10:36 am
sprzedają... używane... podpaski... dobrze zrozumiałam?
......................
ALE PRZECIEż TO CUCHNIE! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 15, 2008 11:19 am
Martinespl ichabot Martines, jak ty się zmieniłeś! xd Stronka jest co najmniej kontrowersyjna sweatdrop E tam. Lece sie przejsc po akademiku i pozbieram z pod prysznicow caly ten staff. HA HA HI HI bede bogaty. Martines wyglada teraz jak prawdziwy bishonen. Tylko palce (go) lizac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 15, 2008 12:53 pm
Daedhel sprzedają... używane... podpaski... dobrze zrozumiałam? ...................... ALE PRZECIEż TO CUCHNIE! gonk takie najlepsze gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 15, 2008 12:58 pm
emo
owiec, ja cie tam znaleźć nie mogę... emo emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 15, 2008 4:27 pm
ZebraDeath emo owiec, ja cie tam znaleźć nie mogę... emo emo bo juz ktos zamowil...o ja cie pedze, a ja myslalam ze to nie mozliwe stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 15, 2008 11:07 pm
dopiero mialam okazje przejrzec strone...
ja pierdole.
tyle podpasek, tamponow, rajstop, majtek i stanikow sie zmarnowalo, bo je wypierdzielilam. bylabym miliarderka! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 15, 2008 11:11 pm
pierdolimyna pomaranczowo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 16, 2008 5:25 am
Owiec ZebraDeath emo owiec, ja cie tam znaleźć nie mogę... emo emo bo juz ktos zamowil...o ja cie pedze, a ja myslalam ze to nie mozliwe stressed naprawdę ktoś to kupił? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 16, 2008 11:19 am
Jukatan dopiero mialam okazje przejrzec strone... ja pierdole. tyle podpasek, tamponow, rajstop, majtek i stanikow sie zmarnowalo, bo je wypierdzielilam. bylabym miliarderka! XD co juka, robimy faktorię? rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 16, 2008 6:21 pm
pani psychol Owiec ZebraDeath emo owiec, ja cie tam znaleźć nie mogę... emo emo bo juz ktos zamowil...o ja cie pedze, a ja myslalam ze to nie mozliwe stressed naprawdę ktoś to kupił? xp nieprawdopodobne aż mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 16, 2008 11:12 pm
Owiec pani psychol Owiec ZebraDeath emo owiec, ja cie tam znaleźć nie mogę... emo emo bo juz ktos zamowil...o ja cie pedze, a ja myslalam ze to nie mozliwe stressed naprawdę ktoś to kupił? xp nieprawdopodobne aż mrgreen haha! a ile ten ktoś zapłacił? ja cię kręcę w obie ręce... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 3:03 am
ZebraDeath Jukatan dopiero mialam okazje przejrzec strone... ja pierdole. tyle podpasek, tamponow, rajstop, majtek i stanikow sie zmarnowalo, bo je wypierdzielilam. bylabym miliarderka! XD co juka, robimy faktorię? rofl rofl rofl no, akurat mam okres. ale szybko, bo w poniedzialek mi sie skonczy! (wybaczcie mi moje obrzydliwe zarty)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 17, 2008 5:21 am
Kasmizar Niedługo będzie mozna kupic kupe sławnej osoby. "dobra, wiesz lubie cię to zrobimy tak: ja dam Ci 20gram fekaliów Dody, ale jak mi dasz kupe Hołowczyca, wywar z biegunki Kwaśniewskiego i dorzucisz płyn z syfów Toli. -Zamien syfy Toli na podpaskę jej matki i się dogadamy. -zgoda" burning_eyes Swego czasu handlowano brodawka, usunieta spod pachy Elvisa... Szkopul w tym, ze brodawka byla jedna, a jej rzekomych posiadaczy jest wiecej wink Stronka super, od dzis przestaje wyrzucac zuzyta bielizne razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 18, 2008 6:55 am
Zimtca Kasmizar Niedługo będzie mozna kupic kupe sławnej osoby. "dobra, wiesz lubie cię to zrobimy tak: ja dam Ci 20gram fekaliów Dody, ale jak mi dasz kupe Hołowczyca, wywar z biegunki Kwaśniewskiego i dorzucisz płyn z syfów Toli. -Zamien syfy Toli na podpaskę jej matki i się dogadamy. -zgoda" burning_eyes Swego czasu handlowano brodawka, usunieta spod pachy Elvisa... Szkopul w tym, ze brodawka byla jedna, a jej rzekomych posiadaczy jest wiecej wink Stronka super, od dzis przestaje wyrzucac zuzyta bielizne razz Ktoś tam wyżej powiedział, że pomysł się narodził w bjutiful dżapan. A moje pierwsze skojarzenie było z średniowiecznymi jarmarkami, gdzie na potęgę handlowano domniemanymi relikwiami i wątpliwego pochodzenia kończynami "świętych". Moralni nawet zrobili o tym skecz... Grunt to sobie znaleźć odpowiednią grupę docelową i można sprzedawać wszystko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 26, 2008 8:07 am
wole tam nawet nie zagladac stare po jakich stronach wy serfujecie???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|