|
|
|
|
Posted: Tue May 06, 2008 5:14 am
huhuhu xd dzieki Zeberko. no dzis bylo z angielskiego. i powiem wam, ze z jeden listening i jeden reading moglyby spokojnie pojsc na poziom podstawowy, a nie rozsz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 06, 2008 5:49 am
Kyoko Suomi huhuhu xd dzieki Zeberko. no dzis bylo z angielskiego. i powiem wam, ze z jeden listening i jeden reading moglyby spokojnie pojsc na poziom podstawowy, a nie rozsz xp
cichaj cebulo, dobrze było biggrin biggrin biggrin rozpykałam angola smile *cieszy sie jak debil* biggrin xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 06, 2008 6:04 am
heh no to 96% bedzie ^^
Z podstawy, bo po co sie wysilac;]
Relax do piatku ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 06, 2008 6:09 am
Justinka heh no to 96% bedzie ^^ Z podstawy, bo po co sie wysilac;] Relax do piatku ^^ czyżbyś tez gere zdawała?? a co do angola, sprawdzias już odpowiedzi?? mi nie chce wejsc na strone :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 06, 2008 6:44 am
hej, no świetnie! gratulacje w ogóle wszystkim 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 06, 2008 1:02 pm
no ja spr juz sobie na onecie i ogolnie bede miala +/- 90% z rozszerzonego.. a chcialam wiecej rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 10:57 am
ja jutro piszę gerę w sali widmo xp w sql zaczynają sie sale od nr 20... a ja piszę w 10 biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin i nie mam bladego pojęcia gdzie to jest biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 08, 2008 11:00 am
Mroovecka ja jutro piszę gerę w sali widmo xp w sql zaczynają sie sale od nr 20... a ja piszę w 10 biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin i nie mam bladego pojęcia gdzie to jest biggrin w piwnicy? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 12:50 am
Jukatan Mroovecka ja jutro piszę gerę w sali widmo xp w sql zaczynają sie sale od nr 20... a ja piszę w 10 biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin i nie mam bladego pojęcia gdzie to jest biggrin w piwnicy? XD wy się nie śmiejcie, któryś z przedmiotów u nas zdawali w siłowni xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 3:37 am
Jukatan Mroovecka ja jutro piszę gerę w sali widmo xp w sql zaczynają sie sale od nr 20... a ja piszę w 10 biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin i nie mam bladego pojęcia gdzie to jest biggrin w piwnicy? XD Jasne, okazało się to być salą na 2gim piętrze... AULĄ wręcz... Co lepsze, na rozpiskach na inne dni widnieje normalnie AULA, tylko gera i mata jest tak debilnie rozpisana ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 12, 2008 3:31 am
Jaka biologia byla banalna to az sama sie zaskoczylam xd Alleluja moze dostnae sie gdzies na studia mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 12, 2008 3:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 12, 2008 3:35 am
get ready to rumble mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 12, 2008 4:13 am
Justinka Jaka biologia byla banalna to az sama sie zaskoczylam xd Alleluja moze dostnae sie gdzies na studia mrgreen ale podstawa czy rozszerzenie? ja slyszalam ze rozszerzenie bylo hardcorowe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 12, 2008 9:21 am
a ja poszlam na spontana na ustny polski i mimo, iz sie zacinalam i trzeslam jak galaretka, dostalam te 15pkt xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|