|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 18, 2008 3:50 am
czytalam kiedys bardzo ladny felieton w wysokich obcasach, bodajze Szczepkowskiej... dostala smsem wiadomosc o braku krwi dla jakiejs dziewczynki i numer telefonu do rodzicow. niewiele myslac zadzwonila - ale telefon nie odpowiadal. wniosek - jak kiedys dziecko naprawde bedzie potrzebowalo tej krwi, nikt nie zwroci na to uwagi.
lanczuszkow nie cierpie, ale odkad zaczelam wyklinac kazdego, kto mi cokolwiek wyslal, to jakos juz ich nie dostaje wink
apropo niebieskiego słoneczka:
kurwa znowu mi nie działaja te pierdolone nowe emotki, a juz ktorys raz dostałem ta wiadomosc żeby ja wysłać to bede miec nowe! ta z niebieskim słoneczkiem? ta... a co, tobie działa? <_XaL_> Nam wszystkim działa, cos musiałeś spaścić. Jaki masz system? intel <_XaL_> ...co ci sie wyświetla jak włączasz kompa? windows xp home edition i taki zielony pasek hm... powinno ci działać, my z Xalem tak mamy. <_XaL_> no, ale moze on nie robił /quit 3 razy z włączonymi 5 oknami gg? lukas, odpaliłeś 5 okien gg naraz wysyłając tamtą wiadomość a potem wpisałeś magiczny /quit 3 razy w ircu? nie... a mam tak zrobic? <_XaL_> No teraz to juz pewnie bedzie trzeba z 5 razy i bedziesz musiał całą liste otwierać pojedynczo, ale powinno działać. jak mam 58 osob na liscie to też? tak ok, a co robi ten /quit? <_XaL_> zobacz, ale najpierw odpal wszystkie okna gg, po kazdym /quit musisz wyłączyc wszystkie i właczyć jeszcze raz, potem znowu /quit i tak piec razy ok -!- lukas disconnected (connection reset by peer) <_XaL_> lol. myślisz że wróci? <_XaL_> a co, myslisz ze bedzie sie piepszył z samym niepołaczonym klientem irca? ile mu dajesz czasu na powrót? <_XaL_> nie wiem, poczekamy -!- lukas connected <_XaL_> i jak? -!- lukas disconnected (connection reset by peer) kurwa, przez tego idiote musze iść po szmatke bo sobie monitor herbata poplułem -!- lukas connected -!- lukas disconnected (connection reset by peer) <_XaL_> jakbyś wrócił, to daj znać nie moge, próbuje herbate wypić, wole sie tu chwilowo nie patrzeć. <_XaL_> k -!- lukas connected -!- lukas disconnected (connection reset by peer) -!- lukas connected -!- lukas disconnected (connection reset by peer) -!- lukas connected ej. nie działa <_XaL_> a resetowałeś kompa po każdym wyłączaniu okien gg? aa... nie, dobra, teraz sie poprawie -!- lukas disconnected (connection reset by peer) <_XaL_> Dżizus chrajst... ile on może mieć lat? nie wiem, ale i tak dobrze że wpadł na to że trzeba sie znowu połączyc przed /quit <_XaL_> gdzie w windzie jest konsolka? i pisze sie format C: czy format C:/ ? -!- lukas connected ... pisz format C: ok, dzieki -!- lukas disconnected (ping timeout) <_XaL_> pożycz tą szmatke...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 18, 2008 5:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 18, 2008 12:15 pm
rofl rofl rofl rofl rofl gdybym miała herbatkę, też musiałabym sobie szmatkę przynieść! rofl Jukatan, czy to... czy to wszystko prawda? Nie podkoloryzowane, sama prawda? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 18, 2008 12:17 pm
Daedhel rofl rofl rofl rofl rofl gdybym miała herbatkę, też musiałabym sobie szmatkę przynieść! rofl Jukatan, czy to... czy to wszystko prawda? Nie podkoloryzowane, sama prawda? rofl Dae, tacy ludzie naprawdę SĄ na świecie! lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 18, 2008 12:20 pm
ZebraDeath Daedhel rofl rofl rofl rofl rofl gdybym miała herbatkę, też musiałabym sobie szmatkę przynieść! rofl Jukatan, czy to... czy to wszystko prawda? Nie podkoloryzowane, sama prawda? rofl Dae, tacy ludzie naprawdę SĄ na świecie! lol biedne stworzonko... aż żal takiego wkręcać, tyle się nastarał na marne! stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 18, 2008 1:20 pm
Propo niewiedzy.
W Diablo często można było spotkać ludzi, którzy mieli świetny sposób na pomnożenie twojej gotówki.
Musiałeś rzucić na ziemię jakiś przedmiot i wcisnąć szybko z wciśniętym altem klawisze od F1 do F12. W trakcie tego osoba wciskająca wyłączała sobie Diablo, a podpowiadacz zgarniał przedmiot. Czemu tak sie działo? Kombinacja klawiszy ALT i F4 wyłącza aktywny program twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 18, 2008 2:50 pm
Gadu-Gadu wprowadzone jest nowe słoneczko koloru różowego, które oznacza 'jestem zakochany'. Wyslij tę wiadomość 20 osobom, a pokaże Ci się słoneczko. Jeśli wyślesz go 10 osobom, to wyświetli Ci się na ekranie niespodzianka, a jeżeli tego nie zrobisz to czeka Cię 10 lat nieszczęścia! P.S. Na serio się wyswietla wyślij Ja 23:45:56 nie wysylaj mi łancuszkow szczescia;/ ktos z 16 23:46:43 oksik sorewicz:* ktos z 16 23:47:06 chcialam sprawdzic czy to dziala ktos z 16 23:47:17 i lipa mozesz nie wysylac tego ktos z 16 23:47:20 pozdrawiam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 18, 2008 10:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 19, 2008 10:28 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 19, 2008 11:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 19, 2008 11:34 am
Kasmizar ZebraDeath 2,40 PS - co do "mądrych rzeczy" to elementarne. i dedukcja i parę rozmów z twórcami wielu portali cool 3.20. madre rzeczy? Kasmizar, zgubiłeś 40 groszy. xp hmmm... 10.40+0.40=10.80 10.80+2*1.20=13.20 (<-- wczoraj zapomniałam dodać. xp ) EDIT: Zebra się wcięła w rachunki. 14.40 jest teraz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 19, 2008 1:46 pm