|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 5:57 am
pani psychol Fafiq pani psychol Fafiq eee....noooo... ten tego... mnie? biggrin a myślałam, że zobaczyłeś moje zdjęcie... xd nie no sama powiedziałaś, że masz piękny avatar. a na zdjęciach co widziałem na gronie też ładnie wyglądasz, więc ja nie wiem o czym mówisz razz aaa tam, bajdurzę, po chorobie jestem... ;> z resztą ładnie... jak dla kogo dramallama no tak choroby są tragiczne razz oj na pewno jest jakiś, który się podochuje. ale dość tych tematów bo zaraz wyjde na jakiegoś ***** biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 9:48 am
nie, błagam, tylko nie to, nie w tym wieku stare
chodzi mi o "miłostki"
ale okej, nieważne.
(w gildii już był taki jeden *****, ale teraz mnie nie lubi xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 10:41 am
Hahahaha Natalyja jak delikatnie się z tym ****** obeszłaś mrgreen .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 10:48 am
dobra, napiszę ci na gadu, bo tutaj to wiesz... :}
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 11:11 am
pani psychol nie, błagam, tylko nie to, nie w tym wieku stare chodzi mi o "miłostki" ale okej, nieważne. (w gildii już był taki jeden *****, ale teraz mnie nie lubi xp ) dobra, ja postaram się nikomu nie narażać i w miarę wszystkich lubić biggrin a samej historii chyba znać nie chce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 11:29 am
A ja juz nie chcę, chlip emo ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 3:31 pm
ha moge edytowac posty i wszystko widzialem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 3:39 pm
Martines.PL ha moge edytowac posty i wszystko widzialem razz wybij to sobie ze łba! i na moderatornie, raz raz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 3:53 pm
Baranina Martines.PL ha moge edytowac posty i wszystko widzialem razz wybij to sobie ze łba! i na moderatornie, raz raz! nie rozumiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 4:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 5:43 am
Martines.PL Baranina Martines.PL ha moge edytowac posty i wszystko widzialem razz wybij to sobie ze łba! i na moderatornie, raz raz! nie rozumiem ja cos czuje ze ci pomoge zrozumiec, bedziesz wszystko rozumial w trybie natychmiastowym evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 5:44 am
uuu, martines zlatuje ze stołka, uhuhuhuh domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 6:48 am
Baranina Martines.PL Baranina Martines.PL ha moge edytowac posty i wszystko widzialem razz wybij to sobie ze łba! i na moderatornie, raz raz! nie rozumiem ja cos czuje ze ci pomoge zrozumiec, bedziesz wszystko rozumial w trybie natychmiastowym evil Slonko teraz to jest post. Po swietach sie ten, jak to sie nazywa. Podroczymy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 6:49 am
pani psychol uuu, martines zlatuje ze stołka, uhuhuhuh domokun Ale wy jestescie ludziska zlosliwe. Co ja Ci takiego niedobrego zrobilem ze mi zle zyczysz. hmm?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 8:57 am
Martines.PL pani psychol uuu, martines zlatuje ze stołka, uhuhuhuh domokun Ale wy jestescie ludziska zlosliwe. Co ja Ci takiego niedobrego zrobilem ze mi zle zyczysz. hmm? żartuuuje, nie życzę ci źle sweatdrop ale sory jeżeli to tak przyjąłeś.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|