Justinka
Ale przeciez to bardzo fajny serwis. Teraz kazdy ktory chce byc wyjatkowy i pokazac swoja pogarde dla masowki - nie loguje sie tam. A ja uwazam, ze to fajnie, ze wczesniej nie bylo czasu i miejsca na pogadanie z ludzmi, z ktorymi nasze drogi sie rozeszly. Nasza klasa daje taka mozliwosc i dzis np bylam na spotkaniu klasowym z ludzmi z podstawowki. Niektorych nie widzialam, odkad skonczylam 6 klase!
Jak sie komus nie podoba to bez zbednych komentarzy. Jedni lubia powspominac inni nie. I po co sie burac?
ja nie loguję się tam z nieco innych względów:
1) i tak nie mam czasu spędzać wolnego czasu na naszej klasie, bo jestem uzależniona od Gai
2) nie jestem sentymentalna i wystarczają mi kontakty z tymi znajomymi, którzy też chcą mieć ze mną kontakt; nie widzę powodu do podtrzymywania kontaktów z było nie było mniej lub bardziej przypadkowymi ludźmi, które to kontakty powinny spokojnie umrzeć śmiercią naturalną
3) nie lubię tworzyć w internecie profili, w których jestem zmuszona podawać swoje rzeczywiste dane osobowe, więc ograniczam ilość tego typu kont do minimum