|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 11:03 am
wstrętne jak wszystkie do tej pory
jedyną dobrą rzeczą było masterpiece, czy jak to się tam nazywało
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 11:03 am
P a t e l n i a Dlaczego wygrywa opcja - za to gemma wciąż boski ? emo . bo Gemma ma szczęście być MOIM wnuczęciem, oczywiście. 3nodding mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 11:09 am
Daedhel P a t e l n i a Dlaczego wygrywa opcja - za to gemma wciąż boski ? emo . bo Gemma ma szczęście być MOIM wnuczęciem, oczywiście. 3nodding mrgreen dlatego, że jest moim bratem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 11:12 am
ZebraDeath Daedhel P a t e l n i a Dlaczego wygrywa opcja - za to gemma wciąż boski ? emo . bo Gemma ma szczęście być MOIM wnuczęciem, oczywiście. 3nodding mrgreen dlatego, że jest moim bratem. ...i wszystko jasne. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 11:25 am
Yumea ZebraDeath Daedhel P a t e l n i a Dlaczego wygrywa opcja - za to gemma wciąż boski ? emo . bo Gemma ma szczęście być MOIM wnuczęciem, oczywiście. 3nodding mrgreen dlatego, że jest moim bratem. ...i wszystko jasne. mrgreen No rzeczywiście emo .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 1:20 pm
The Visible Ghost Fakt, ostatnie MC nie są ich najlepszymi, ale graficy robią co mogą, bo mają tak zwany deadline, a oprócz MC robią także itemy do Cash Shopu (co ostatnimi czasy wychodzi im aż za dobrze. są lepsze itemy niż w MC!! gonk ), i jeszcze jakieś zajęcia wyczytałem. Hm.. to może być odrobinę dla nich stresujące, bo się jak woły starają wyrabiać, a parę milionów gaianinów narzeka (w tym często ja - do czego się przyznać trzeba). A poza tym, idzie jeszcze ich życie prywatne. Rodzina, hobby razz Teraz inna kwestia razz Mogliby robić lepsze MCs, gdyby tylko mieli dobre pomysły i źródła. I gdyby mieli więcej zdolnych grafików ._. Na prawdę, nie narzekajmy na to co przychodzi. :] Bo na razie może być bardzo źle, a za dwa miesiące może być jakaś bomba! wink A co mnie obchodzi życie prywatne grafików gai? Znasz maksymę "Płacę- wymagam" ? Oni trzepią kasę na zwykłych pikselach, więc chyba powinni się czuć zobowiązani do robienia czegoś fajnego. Rozumiem, że nie wszystkim może się podobać. Oni po prostu wykonują swoją robotę, a my jako użytkownicy mamy prawo, a nawet obowiązek oceniania jej finalnego efektu (w celu poprawienia jakości świadczonych usług 3nodding ) MC zeszły na drugi plan prawdopodobnie dlatego, że Cash Shop przynosi większe dochody i tyle. Już ty się o grafików nie martw, na pewno za dodatkowy trud też dostaną pieniądze. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 1:22 pm
ichabot The Visible Ghost Fakt, ostatnie MC nie są ich najlepszymi, ale graficy robią co mogą, bo mają tak zwany deadline, a oprócz MC robią także itemy do Cash Shopu (co ostatnimi czasy wychodzi im aż za dobrze. są lepsze itemy niż w MC!! gonk ), i jeszcze jakieś zajęcia wyczytałem. Hm.. to może być odrobinę dla nich stresujące, bo się jak woły starają wyrabiać, a parę milionów gaianinów narzeka (w tym często ja - do czego się przyznać trzeba). A poza tym, idzie jeszcze ich życie prywatne. Rodzina, hobby razz Teraz inna kwestia razz Mogliby robić lepsze MCs, gdyby tylko mieli dobre pomysły i źródła. I gdyby mieli więcej zdolnych grafików ._. Na prawdę, nie narzekajmy na to co przychodzi. :] Bo na razie może być bardzo źle, a za dwa miesiące może być jakaś bomba! wink A co mnie obchodzi życie prywatne grafików gai? Znasz maksymę "Płacę- wymagam" ? Oni trzepią kasę na zwykłych pikselach, więc chyba powinni się czuć zobowiązani do robienia czegoś fajnego. Rozumiem, że nie wszystkim może się podobać. Oni po prostu wykonują swoją robotę, a my jako użytkownicy mamy prawo, a nawet obowiązek oceniania jej finalnego efektu (w celu poprawienia jakości świadczonych usług 3nodding ) MC zeszły na drugi plan prawdopodobnie dlatego, że Cash Shop przynosi większe dochody i tyle. Już ty się o grafików nie martw, na pewno za dodatkowy trud też dostaną pieniądze. biggrin Trzepanie kasy za piksele.... coś o tym wiem... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 1:23 pm
Hehe. ;D cash shop JEST o wiele bardziej dochodowy. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 2:58 am
Daedhel to różowe jest okropne, koszmarne, błe! *babcia Dae ma astmę na róż wszelkiej maści* za to koniki... heart zaraza heart jest heart boska heart 4laugh takie upiorne, potworne i śmiercionośne, demoniczne i makabryczne! 4laugh 4laugh 4laugh Przypomina mi po trochu dziadka za młodu, kiedy jeszcze nie trafił pod mój pantofel podkuty gwoździami... rolleyes nie takie straszne.. a może? ale nieładnie narysowane i nbie wiem o co konkretnie poszczególnie im chodziło.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 3:02 am
Yumea ZebraDeath Daedhel P a t e l n i a Dlaczego wygrywa opcja - za to gemma wciąż boski ? emo . bo Gemma ma szczęście być MOIM wnuczęciem, oczywiście. 3nodding mrgreen dlatego, że jest moim bratem. ...i wszystko jasne. mrgreen nie dlatego ze mam chody... poprostu, spojrzmy prawdzie w gały, cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 3:13 am
dlatego dodałeś te okulary słoneczne na końcu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 3:20 am
Gem_ma Yumea ZebraDeath Daedhel P a t e l n i a Dlaczego wygrywa opcja - za to gemma wciąż boski ? emo . bo Gemma ma szczęście być MOIM wnuczęciem, oczywiście. 3nodding mrgreen dlatego, że jest moim bratem. ...i wszystko jasne. mrgreen nie dlatego ze mam chody... poprostu, spojrzmy prawdzie w gały, cool Phhieeee... Nie wiem co mam o tym sądzić gonk .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 4:01 am
Yumea wstrętne jak wszystkie do tej pory jedyną dobrą rzeczą było masterpiece, czy jak to się tam nazywało prawda, wielka, mądra, prawda. też tak uważam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 11:53 am
P a t e l n i a Gem_ma Yumea ZebraDeath Daedhel P a t e l n i a Dlaczego wygrywa opcja - za to gemma wciąż boski ? emo . bo Gemma ma szczęście być MOIM wnuczęciem, oczywiście. 3nodding mrgreen dlatego, że jest moim bratem. ...i wszystko jasne. mrgreen nie dlatego ze mam chody... poprostu, spojrzmy prawdzie w gały, cool Phhieeee... Nie wiem co mam o tym sądzić gonk . Lizuwatostwo..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|