|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 7:09 am
ech, gdzie te czasy, gdy n00by dostawaly tylko 500g? T^T
sliczne sa te ubranka, fryzurki... ; ;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 7:12 am
Jukatan ech, gdzie te czasy, gdy n00by dostawaly tylko 500g? T^T sliczne sa te ubranka, fryzurki... ; ; taaa... a teraz? mają do wyboru do koloru, a pamiętam... jak zaczynałam na gai to dostałam jakieś szmaty + 500g i się ciesz! xp ale w sumie, mi to na rękę. mogę ładnie ubrać awatarka za 1k, a nie 50k rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 7:19 am
pani psychol Jukatan ech, gdzie te czasy, gdy n00by dostawaly tylko 500g? T^T sliczne sa te ubranka, fryzurki... ; ; taaa... a teraz? mają do wyboru do koloru, a pamiętam... jak zaczynałam na gai to dostałam jakieś szmaty + 500g i się ciesz! xp moje pierwsze kont ozalozylam, gdy nie dawali nic, nawet zadnych ubran. to i tak lepiej, Omi, wlascicielka POGG dolaczyla do Gai, w czasach gdy nie placili za polle XD ta to jest stara! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 7:20 am
Jukatan pani psychol Jukatan ech, gdzie te czasy, gdy n00by dostawaly tylko 500g? T^T sliczne sa te ubranka, fryzurki... ; ; taaa... a teraz? mają do wyboru do koloru, a pamiętam... jak zaczynałam na gai to dostałam jakieś szmaty + 500g i się ciesz! xp moje pierwsze kont ozalozylam, gdy nie dawali nic, nawet zadnych ubran. to i tak lepiej, Omi, wlascicielka POGG dolaczyla do Gai, w czasach gdy nie placili za polle XD ta to jest stara! wink omg, to jest straszne, jak mozna bylo za polla nie placic crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 7:30 am
naprawdę, okropne ninja
aaale... ja bym tyle nie wytrzymała. z tego co wiem to omega sun jeszcze uczęszcza na gaię, mi by się znudziło... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 7:30 am
Insane Lady-sama Jukatan pani psychol Jukatan ech, gdzie te czasy, gdy n00by dostawaly tylko 500g? T^T sliczne sa te ubranka, fryzurki... ; ; taaa... a teraz? mają do wyboru do koloru, a pamiętam... jak zaczynałam na gai to dostałam jakieś szmaty + 500g i się ciesz! xp moje pierwsze kont ozalozylam, gdy nie dawali nic, nawet zadnych ubran. to i tak lepiej, Omi, wlascicielka POGG dolaczyla do Gai, w czasach gdy nie placili za polle XD ta to jest stara! wink omg, to jest straszne, jak mozna bylo za polla nie placic crying nie płacz, lejdi, nie płac, to było! ; ;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 7:32 am
pani psychol aaale... ja bym tyle nie wytrzymała. z tego co wiem to omega sun jeszcze uczęszcza na gaię, mi by się znudziło... sweatdrop za piec lat wrocisz jako stara, dawno nie widziana znajoma i bedziesz sie cieszyla, ze wszyscy cie witajo! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 7:35 am
oj nie, tylko nie stara, ja się boję starości!
poza tym: jak już, to nie taka stara znowu. będę mieć dopiero... 20 lat! będę w tym, podobno, pięknym wieku mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 8:00 am
Gem_ma P a t e l n i a A mi się straszliwie podobają te bucikii u Iana heart . Te co ja mam. Są prze. Zebra ma takie w realu myle ze twoja sygnature damy na glowna strone twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 8:05 am
pani psychol oj nie, tylko nie stara, ja się boję starości! poza tym: jak już, to nie taka stara znowu. będę mieć dopiero... 20 lat! będę w tym, podobno, pięknym wieku mrgreen 20 lat to wcale nie piekny wiek, wolalabym miec z powrotem 15-cie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 8:07 am
Insane Lady-sama pani psychol oj nie, tylko nie stara, ja się boję starości! poza tym: jak już, to nie taka stara znowu. będę mieć dopiero... 20 lat! będę w tym, podobno, pięknym wieku mrgreen 20 lat to wcale nie piekny wiek, wolalabym miec z powrotem 15-cie stare nie chciałabyś... naprawdę. jakbyś zobaczyła jakie to głupie się wszystko zrobiło, to gimnazjum. od razu byś zmieniła zdanie, tak jak i ja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 8:10 am
pani psychol Insane Lady-sama pani psychol oj nie, tylko nie stara, ja się boję starości! poza tym: jak już, to nie taka stara znowu. będę mieć dopiero... 20 lat! będę w tym, podobno, pięknym wieku mrgreen 20 lat to wcale nie piekny wiek, wolalabym miec z powrotem 15-cie stare nie chciałabyś... naprawdę. jakbyś zobaczyła jakie to głupie się wszystko zrobiło, to gimnazjum. od razu byś zmieniła zdanie, tak jak i ja xd przeciez ja chodzilam kiedys do gimnazjum i wiem jak tam jest. a chce miec 15, bo teraz wszyscy mi gadaja, ze zachowuje sie jak pietnastolatka, a wtedy moglam bez problemu byc soba... poza tym w tym wieku nie masz takiej odpowiedzialnosci za wszystko. poza tym rodzice nie kaza ci koniecznie szukac pracy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 8:13 am
Insane Lady-sama przeciez ja chodzilam kiedys do gimnazjum i wiem jak tam jest. a chce miec 15, bo teraz wszyscy mi gadaja, ze zachowuje sie jak pietnastolatka, a wtedy moglam bez problemu byc soba... poza tym w tym wieku nie masz takiej odpowiedzialnosci za wszystko. poza tym rodzice nie kaza ci koniecznie szukac pracy stare ...albo kaza Ci studiowac... jakbys miala znowu 15 lat, to nie moglabys miec tylu kolczykow, ile ci sie podoba, rewelacje z wlosami tez bylyby mocno ograniczone... najfajniej, imho, jest miec lat 18 >w< swietny wiek, swietny. teskno mi ; ;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 8:21 am
Jukatan Insane Lady-sama przeciez ja chodzilam kiedys do gimnazjum i wiem jak tam jest. a chce miec 15, bo teraz wszyscy mi gadaja, ze zachowuje sie jak pietnastolatka, a wtedy moglam bez problemu byc soba... poza tym w tym wieku nie masz takiej odpowiedzialnosci za wszystko. poza tym rodzice nie kaza ci koniecznie szukac pracy stare ...albo kaza Ci studiowac... jakbys miala znowu 15 lat, to nie moglabys miec tylu kolczykow, ile ci sie podoba, rewelacje z wlosami tez bylyby mocno ograniczone... najfajniej, imho, jest miec lat 18 >w< swietny wiek, swietny. teskno mi ; ; w sumie masz racje *wzdycha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 8:48 am
Insane Lady-sama Jukatan Insane Lady-sama przeciez ja chodzilam kiedys do gimnazjum i wiem jak tam jest. a chce miec 15, bo teraz wszyscy mi gadaja, ze zachowuje sie jak pietnastolatka, a wtedy moglam bez problemu byc soba... poza tym w tym wieku nie masz takiej odpowiedzialnosci za wszystko. poza tym rodzice nie kaza ci koniecznie szukac pracy stare ...albo kaza Ci studiowac... jakbys miala znowu 15 lat, to nie moglabys miec tylu kolczykow, ile ci sie podoba, rewelacje z wlosami tez bylyby mocno ograniczone... najfajniej, imho, jest miec lat 18 >w< swietny wiek, swietny. teskno mi ; ; w sumie masz racje *wzdycha* jeszcze sie chodzilo do licka, problemow zero, a ma sie juz dowodzik... cudo *q*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|