|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 7:53 am
P a t e l n i a *wciąż obrażona na Witka czesze sobie włosy i stara się na niego nie patrzeć*.
* staje w świetle reflektorów* *wzywa ludzi aby otworzyli oczy kamili* *śpiewa piosenke na przeprosiny wysokim C*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 7:58 am
ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a *wciąż obrażona na Witka czesze sobie włosy i stara się na niego nie patrzeć*.
* staje w świetle reflektorów* *wzywa ludzi aby otworzyli oczy kamili* *śpiewa piosenke na przeprosiny wysokim C*
wysokim C...? OwO woow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 8:08 am
oOYugaiOo ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a *wciąż obrażona na Witka czesze sobie włosy i stara się na niego nie patrzeć*.
staram się.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 8:29 am
ILikeGreenChickenLegs oOYugaiOo ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a *wciąż obrażona na Witka czesze sobie włosy i stara się na niego nie patrzeć*.
staram się.
A co to znacz wysokim C? Ze na jednym dzwieku? Czy w toncji c dur? I jakie to C jest? Ile kreslne? *mania muzyczna turn on*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 8:43 am
ILikeGreenChickenLegs oOYugaiOo ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a *wciąż obrażona na Witka czesze sobie włosy i stara się na niego nie patrzeć*.
staram się.
*zatyka uszy*. *i robi tą minę, której Witek tak się boi i na widok, której Witold od razu mówi "przepraszam"*.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 9:46 am
A ja sie wyłamie DZIĘDOBRY pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 10:19 am
Gem_ma A ja sie wyłamie DZIĘDOBRY pirate Toś się wyłamał sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 10:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 10:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 10:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 11:02 am
Też chcę takie zdolności.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 11:13 am
dzieeeeeń doo bry lubisz "Dom dla zmyslonych przyjaciół pani Foster"? fajne to
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 11:52 am
P a t e l n i a Też chcę takie zdolności. z tym trza się urodzić domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 11:57 am
no cześć, cześć...
co tam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 1:54 pm
baby-kid dzieeeeeń doo bry lubisz "Dom dla zmyslonych przyjaciół pani Foster"? fajne to bajka jak kazda inna (tak, ogladam kreskowki -.-')... ale lubie Sera whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|