Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Jaką ściemę walnąć w pracy? Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

usunęłam takiego fajnego polla, bo Gem_ma miał wąty co do użytych tam słów >.>
  co za cham ;]
View Results

Insane Lady-sama

PostPosted: Sun Feb 10, 2008 9:28 am

stwierdzilam, ze klade lache na ta robote, dzis nie poszlam, a jutro zadzwonie do kierowniczki, ze rezygnuje, poki jeszcze nie zdazylam umowy tam podpisac xd
PostPosted: Sun Feb 10, 2008 9:46 am

Insane Lady-sama
stwierdzilam, ze klade lache na ta robote, dzis nie poszlam, a jutro zadzwonie do kierowniczki, ze rezygnuje, poki jeszcze nie zdazylam umowy tam podpisac xd
stressed

lady... tak ci ciężko było dostać tę robotę...

Jukatan

Insane Lady-sama

PostPosted: Sun Feb 10, 2008 3:36 pm

Jukatan
Insane Lady-sama
stressed

lady... tak ci ciężko było dostać tę robotę...

tę? nie, ta latwo dostalam xD
PostPosted: Sun Feb 10, 2008 11:57 pm

No to problemu nie ma.
weź sobie jakiś tydzień nic nie robienia, a potem poszukaj pracy.
hm.

dziki_wieprz

Jukatan

PostPosted: Mon Feb 11, 2008 12:56 am

ILikeGreenChickenLegs

No to problemu nie ma.
hm.
ona ma dni nic nie robienia od paru miesiecy...

lady, moze i latwo, ale ile sie nalatalas wczesniej i nameczylas? ile osob cie odrzucvalo? do maka cie nie wzieli, pamietasZ?

niedlugo przepieprzysz sobie u wszystkich pracodawcow w wawie... i co bedziesz robila? wyjedziesz, ok. a masz pewnosc, ze na wyjezdzie nie odechce ci sie nagle pracowac? powiesz, ze na pewno... ale tak mowilas ostatnio, ze jak juz dostaniesz robote, to jej nie rzucisz...
PostPosted: Tue Feb 12, 2008 12:48 am

Jukatan
ILikeGreenChickenLegs

No to problemu nie ma.
hm.
ona ma dni nic nie robienia od paru miesiecy...

lady, moze i latwo, ale ile sie nalatalas wczesniej i nameczylas? ile osob cie odrzucvalo? do maka cie nie wzieli, pamietasZ?

niedlugo przepieprzysz sobie u wszystkich pracodawcow w wawie... i co bedziesz robila? wyjedziesz, ok. a masz pewnosc, ze na wyjezdzie nie odechce ci sie nagle pracowac? powiesz, ze na pewno... ale tak mowilas ostatnio, ze jak juz dostaniesz robote, to jej nie rzucisz...

w warszawie jest dużo prac.
przecież może być kasjerką, sprzątaczką czy tam supermodelką, rozwiązań jest dużo.

dziki_wieprz

Jukatan

PostPosted: Tue Feb 12, 2008 5:08 am

ILikeGreenChickenLegs

przecież może być kasjerką, sprzątaczką czy tam supermodelką, rozwiązań jest dużo.
drogi czikenie, który jest najmądrzejszy...
zacznijmy od tego, że nie znasz tak dobrze sytuacji Lejdi, jak ja ją znam, nie znasz jej tak długo, jak ja ją znam, wreszcie - nie jesteś z nią związany emocjonalnie chociażby w drobnym nanomilimetrze tak, jak ja.

i ja się o nią martwię.
PostPosted: Tue Feb 12, 2008 5:26 am

Jukatan
ILikeGreenChickenLegs

zacznijmy od tego, że nie znasz tak dobrze sytuacji Lejdi, jak ja ją znam, nie znasz jej tak długo, jak ja ją znam, wreszcie - nie jesteś z nią związany emocjonalnie chociażby w drobnym nanomilimetrze tak, jak ja.

i ja się o nią martwię.

popieram Juukatana! Trzeb widziec jak byc dobrym przyjcielem! i jak kolezanka robi glupi rzeczy to wybic mlotkiem z glowy!

Justinka

dziki_wieprz

PostPosted: Tue Feb 12, 2008 5:57 am

Justinka
Jukatan
ILikeGreenChickenLegs

i ja się o nią martwię.

popieram Juukatana! Trzeb widziec jak byc dobrym przyjcielem! i jak kolezanka robi glupi rzeczy to wybic mlotkiem z glowy!

Przyznaję, nie widziałem jej, nie słyszałem, ani nie powiedziałem do niej słowa.
I co?
mówię to, co uważam za słuszne, bądź optymalne.
i o co ci chodzi?
nie mówię, że jestem najmądrzejszy.
i czy to nie prawda że jest dużo prac w warszawie?
a i jeszcze jedno.
Nauczyłaś się nowego słowa ! Brawo!
PostPosted: Tue Feb 12, 2008 11:18 pm

ILikeGreenChickenLegs

i o co ci chodzi?
o to, że wybacz, ale jesteś jeszcze gówniarz i paru spraw nie zrozumiesz, po prostu siłą rzeczy, ponieważ Twój mózg nie wykształtował jeszcze/nie podjął pracy nad pewnymi obszarami spraw życiowych... chodzi o fakt, że jako nieletni, utrzymywany przez rodziców młodzian, nie doszło do Ciebie pojęcia odpowiedzialności za siebie. rady, które dajesz Lady, są dla osoby dorosłej jej pokroju totalnie bezsensowne... jakiś biznesmen czy robol z budowy, który zaharowuje się po kilkanaście godzin dziennie bez wolnych weekendów, po dziesięciu latach pracy musi wziąć ze dwa miesiące wolnego, taki, ktory pracował trzy lata może je wziąc, ale nie ktoś, kto przepracował parę dni, po uprzednim okresie kompletnego nicnierobienia...

Jukatan

Gem_ma

PostPosted: Wed Feb 13, 2008 2:24 am

/// OSTRZEŻENIE ! dla: Isane Lady-sama
prosze usunąć z polla wyrazy powszechnie uważane za wulgarne, jesli moja prozba nie zostanie wysłuchana skonczy sie na karniakach, zmianie polla lub zamknieciu topicka.///
PostPosted: Wed Feb 13, 2008 2:46 am

Jukatan
ILikeGreenChickenLegs

i o co ci chodzi?
o to, że wybacz, ale jesteś jeszcze gówniarz i paru spraw nie zrozumiesz, po prostu siłą rzeczy, ponieważ Twój mózg nie wykształtował jeszcze/nie podjął pracy nad pewnymi obszarami spraw życiowych... chodzi o fakt, że jako nieletni, utrzymywany przez rodziców młodzian, nie doszło do Ciebie pojęcia odpowiedzialności za siebie. rady, które dajesz Lady, są dla osoby dorosłej jej pokroju totalnie bezsensowne... jakiś biznesmen czy robol z budowy, który zaharowuje się po kilkanaście godzin dziennie bez wolnych weekendów, po dziesięciu latach pracy musi wziąć ze dwa miesiące wolnego, taki, ktory pracował trzy lata może je wziąc, ale nie ktoś, kto przepracował parę dni, po uprzednim okresie kompletnego nicnierobienia...

słuchaj, jeśli może jestem taki jaki jestem, ale gówniarz to na pewno nie dobre stwierdzenie.
jest to po prostu wyraz ubliżający, a ja się do ciebie nie odzywam per dziwkaczy pizda.
ale nie przeczytałąś dokładnie to co ja napisałem.
Napisałem, że piszę to co uważam, nie to co powinna zrobić.
zresztą wogóle mówienie na gai o sprawach sercowych, życiowych nie jest chyba dobrym pomysłem. Tak naprawdę gaia to jedna wielka zabawa, która wciąga, i potrafi oderwać trochę od życia codziennego.
i rzeczywiście jestem utzrymywany przez rodziców, ale i tak mi każą różne rzeczy robić.

dziki_wieprz

Gem_ma

PostPosted: Wed Feb 13, 2008 2:55 am

Juka....nie w chumorku? *zaciaga w krzaki by miziac* daj spokój z ta opryskliwoscia bo będe musiał zareagowac inaczej noooo nie badz niemiła 4laugh
PostPosted: Wed Feb 13, 2008 3:20 am

Evil, może wiesz o mnie sporo, ale nie wystarczająco dużo, żeby w pełni mnie zrozumieć sweatdrop

Insane Lady-sama

Gem_ma

PostPosted: Wed Feb 13, 2008 3:28 am

stare poll faantaastyczny gonk ale dziekuje za zastosowanie sie do mych słów
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items