|
|
|
|
Posted: Tue Feb 05, 2008 6:47 am
skoro tak usunęłam to zdjęcie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 05, 2008 7:51 am
P a t e l n i a Liczy się wygląd, bo czasami pierwsze wrażenie jest nieomylne! O tak... Słuchajcie Kamili. a to ciekawostka przyrodnicza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 05, 2008 7:57 am
nie słuchajcie się kamili, bo będziecie w zimie w klapkach chodzić xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 05, 2008 8:22 am
Eeej no to prawda.
Jak np. zobaczyłam taką dziewczynę to od razu wiedziałam, że jest trochę przygłupia i się nie pomyliłam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 05, 2008 8:29 am
ciekawe, ciekawe.
to co powiesz, widząc moje zdjęcie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 05, 2008 8:34 am
jezeli pierwsze wrazenie jest nieomylne... musze byc szatanista i przerabiac dzieci na mydlo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 05, 2008 8:42 am
mhmmm tzn tak: rzeczywiście określamy osobę już w ciągu pierwszych 15s, ale to nie jest aż takie prawidłowe zdanie o danej personie. często mija dużo czasu zanim zmienimy to zdanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 05, 2008 8:43 am
wilkus jezeli pierwsze wrazenie jest nieomylne... musze byc szatanista i przerabiac dzieci na mydlo xd ninja gdzie jest wyjście?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 05, 2008 8:45 am
macie za malo tlussczu. mozecie sie czuc bezpiecznie.... xd
tak na serio, ocenic sobie mozna w duchu, ale nie kierowac sie ta ocena od razu w stosunku do czlowieka, z ktorym sie rozmawia/spedza czas...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 05, 2008 8:52 am
wilkus macie za malo tlussczu. mozecie sie czuc bezpiecznie.... xd tak na serio, ocenic sobie mozna w duchu, ale nie kierowac sie ta ocena od razu w stosunku do czlowieka, z ktorym sie rozmawia/spedza czas... no tak, tak, o to chodzi, ale też zależy od osoby...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 05, 2008 9:11 am
to do tluszczu, czy 2 czesci? xd
co do osob.. no dobra, nie bede dresiarza o nadmierna inteligencje posadzac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 05, 2008 9:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 05, 2008 10:21 am
Nie widziałam Ciebie Zebro :]
Ale może nie mam racji, a może mam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 05, 2008 10:42 am
wilkus jezeli pierwsze wrazenie jest nieomylne... musze byc szatanista i przerabiac dzieci na mydlo xd jadasz koty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 05, 2008 11:40 am
Jukatan wilkus jezeli pierwsze wrazenie jest nieomylne... musze byc szatanista i przerabiac dzieci na mydlo xd jadasz koty? Mhmm... koty... akurat ja nie mam wyglądu SZATANISTY, ale kotki lubię xd wilkus to do tluszczu, czy 2 czesci? xd To mnie pobiło normalnie rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|