|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:13 pm
lets conga! xd
ale i tak twierdze ze wieje od ciebie chlodem, krolowo sniegu xp a z twarzy taka sympatyczna, a tak to bije na domine xp pewnie trzyma paru gimpow w piwnicy eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:18 pm
harab serapel lets conga! xd ale i tak twierdze ze wieje od ciebie chlodem, krolowo sniegu xp a z twarzy taka sympatyczna, a tak to bije na domine xp pewnie trzyma paru gimpow w piwnicy eek ahaha, człowieku, opanuj się, mam 15 lat i sądzisz, że będę się przymilać do człowieka, który ma 20 lat z hakiem? no naprawdę, ciekawe. ogarnij się. ale w sumie twoje słowa mi schlebiają.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:26 pm
pani psychol harab serapel lets conga! xd ale i tak twierdze ze wieje od ciebie chlodem, krolowo sniegu xp a z twarzy taka sympatyczna, a tak to bije na domine xp pewnie trzyma paru gimpow w piwnicy eek ahaha, człowieku, opanuj się, mam 15 lat i sądzisz, że będę się przymilać do człowieka, który ma 20 lat z hakiem? no naprawdę, ciekawe. ogarnij się. ale w sumie twoje słowa mi schlebiają. eek ummmm jakos przymilania nie chcialem, ale coz jak mawia stare przyslowie " udez w stol nozyce sie odezwa" xp ciesze sie ze ci schlebowalem smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:27 pm
harab serapel pani psychol harab serapel lets conga! xd ale i tak twierdze ze wieje od ciebie chlodem, krolowo sniegu xp a z twarzy taka sympatyczna, a tak to bije na domine xp pewnie trzyma paru gimpow w piwnicy eek ahaha, człowieku, opanuj się, mam 15 lat i sądzisz, że będę się przymilać do człowieka, który ma 20 lat z hakiem? no naprawdę, ciekawe. ogarnij się. ale w sumie twoje słowa mi schlebiają. eek ummmm jakos przymilania nie chcialem, ale coz jak mawia stare przyslowie " udez w stol nozyce sie odezwa" xp ciesze sie ze ci schlebowalem smile lol, jedziecie na dwa fronty rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:30 pm
schlebiają mi, bo przynajmniej nie wyszłam na idiotkę, która sie "przymila".
THE END, nie chce mi się upubliczniać tutaj takich bzdet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:39 pm
pani psychol schlebiają mi, bo przynajmniej nie wyszłam na idiotkę, która sie "przymila". THE END, nie chce mi się upubliczniać tutaj takich bzdet. a my tego nie chcemy, widze ze sie podajesz ^^ we r the cham-pions icha! xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:41 pm
harab serapel pani psychol schlebiają mi, bo przynajmniej nie wyszłam na idiotkę, która sie "przymila". THE END, nie chce mi się upubliczniać tutaj takich bzdet. a my tego nie chcemy, widze ze sie podajesz ^^ we r the cham-pions icha! xD ślę promyki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:44 pm
pani psychol harab serapel pani psychol schlebiają mi, bo przynajmniej nie wyszłam na idiotkę, która sie "przymila". THE END, nie chce mi się upubliczniać tutaj takich bzdet. a my tego nie chcemy, widze ze sie podajesz ^^ we r the cham-pions icha! xD ślę promyki. senkju :* ale mam nadzieje ze sie nie zbulwersowalas naszym szczeniackim zachowaniem wink co? bo my tylko tak sie wydurniamy jak kogos bardzo lubimy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:46 pm
poznałam dziś mądrego murzyna, który powiedział mi:
"aaarghghghgh, mam dużżżże afrykańskie ustaaaa aa a!!!!!!"
po czym zniknął w gąszczu traw...
śpiąca jestem, już niezdolna do myślenia, przepraszam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 3:04 pm
Coś to wszystko się co najmniej dziwne porobiło xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 3:39 pm
harab serapel -nie trzeba tez glaskac monitor przy otwartym inventory by item sie rozwijal xP, *przestaje glaskac monitor*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 6:50 am
ichabot Coś to wszystko się co najmniej dziwne porobiło xp dziwnie to się porobiło coś z twoją wypowiedzią, popracuj nad gramatyką eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 7:26 am
pani psychol ichabot Coś to wszystko się co najmniej dziwne porobiło xp dziwnie to się porobiło coś z twoją wypowiedzią, popracuj nad gramatyką eek Co źle zrobiłem? Nie wiedziałem, gdzie przecinek postawić to nie wstawiłem w ogóle xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 7:42 am
ichabot pani psychol ichabot Coś to wszystko się co najmniej dziwne porobiło xp dziwnie to się porobiło coś z twoją wypowiedzią, popracuj nad gramatyką eek Co źle zrobiłem? Nie wiedziałem, gdzie przecinek postawić to nie wstawiłem w ogóle xd albo edytowałeś posty albo dzisiaj ćpałam... burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 7:45 am
pani psychol ichabot pani psychol ichabot Coś to wszystko się co najmniej dziwne porobiło xp dziwnie to się porobiło coś z twoją wypowiedzią, popracuj nad gramatyką eek Co źle zrobiłem? Nie wiedziałem, gdzie przecinek postawić to nie wstawiłem w ogóle xd albo edytowałeś posty albo dzisiaj ćpałam... burning_eyes Nic nie edytowałem rofl rofl edit: ps. może ta twoja nauczycielka jednak miała jakiś powód, żeby ci te rozszerzone źrenice wypominać wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|