|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 4:49 am
nienawidze papierosow >.< smierdza.
a wino jest dobre i genialne i w ogole.... tylko czemu pozniej moj zaladek jest nierozniczkowalny?
moze chodzilo o respektowac po prostu... w sensie, ze szanuje, lubi to i moze by poszedl [przynajmniej ja tak to zrozumialam]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 4:53 am
wilkus nienawidze papierosow >.< smierdza. a wino jest dobre i genialne i w ogole.... tylko czemu pozniej moj zaladek jest nierozniczkowalny? moze chodzilo o respektowac po prostu... w sensie, ze szanuje, lubi to i moze by poszedl [przynajmniej ja tak to zrozumialam] Niezła interpretacja 3nodding Sam zrozumiałem to jak chicken xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 4:57 am
wilkus nienawidze papierosow >.< smierdza. a wino jest dobre i genialne i w ogole.... tylko czemu pozniej moj zaladek jest nierozniczkowalny? moze chodzilo o respektowac po prostu... w sensie, ze szanuje, lubi to i moze by poszedl [przynajmniej ja tak to zrozumialam] a ja nie mam zdania co do papierosów, u mnie nikt nie pali i nie przebywam raczej w otoczeniu ludzi palących... jakoś tak samo z siebie to wychodzi mrgreen ale ogólnie to nic nie mam do papierosów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 5:55 am
dżizys.
Lejdi mi rozjebała okulary i wyglądam jak Harry Potter, bo mam posklejane tasmą XD a NeozPL rzucał na dywan paluszki XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 6:03 am
Jukatan dżizys. Lejdi mi rozjebała okulary i wyglądam jak Harry Potter, bo mam posklejane tasmą XD a NeozPL rzucał na dywan paluszki XD lol, to był NeozPL xDDDD? ale pamiętasz, że miał być seme dla jednego z kolegów? a w ogóle zostawiłam u ciebie szalik >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 6:15 am
Insane Lady-sama Jukatan dżizys. Lejdi mi rozjebała okulary i wyglądam jak Harry Potter, bo mam posklejane tasmą XD a NeozPL rzucał na dywan paluszki XD lol, to był NeozPL xDDDD? ale pamiętasz, że miał być seme dla jednego z kolegów? a w ogóle zostawiłam u ciebie szalik >.< rozowo-czarny, tak? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 6:37 am
Jukatan Insane Lady-sama Jukatan dżizys. Lejdi mi rozjebała okulary i wyglądam jak Harry Potter, bo mam posklejane tasmą XD a NeozPL rzucał na dywan paluszki XD lol, to był NeozPL xDDDD? ale pamiętasz, że miał być seme dla jednego z kolegów? a w ogóle zostawiłam u ciebie szalik >.< rozowo-czarny, tak? razz tak, tak, taki emo, w rozowo-czarne paski xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 6:53 am
wof, nasza gildia się poznaje, no no
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 7:24 am
wilkus Zeber. czy u was sa Comatusy? xd powiem Ci tak - mam trudność z dochowaniem wierności w tym mieście blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 7:31 am
Insane Lady-sama master of flamaster właśnie jestem po 3 browcach czyli całkiem trzeźwa, jednakowoż mnóstwo chłopców uważa że kobieta z piwem wygląda nie ładnie, ściślej mówiąc nie przystoi bądź nie pasuje do delikatnej kobietki....też tak myślicie? Ja i delikatność? Bzdura rofl . A kobieta z browcem wyglada fajnie. Jesli jakis facet uwaza inaczej, to sie nie zna razz PP no racja wolność dla pijących kobiet xD he he
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 7:53 am
ZebraDeath wilkus Zeber. czy u was sa Comatusy? xd powiem Ci tak - mam trudność z dochowaniem wierności w tym mieście blaugh hm, chyba wiec musze sie do was przypadkiem wybrac. moze to rzeczywiscie byl proroczy sen xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 8:57 am
A co to jest browar mrgreen .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 9:16 am
P a t e l n i a A co to jest browar mrgreen . ...piwo. jedno. w butelce. albo w puszcze. żywiec, piast, freeq, redd's, okocim, żubr, bosman. etc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 9:32 am
ZebraDeath P a t e l n i a A co to jest browar mrgreen . ...piwo. jedno. w butelce. albo w puszcze. żywiec, piast, freeq, redd's, okocim, żubr, bosman. etc. browar to takze zaklad produkujacy piwo mrgreen *jest mondra i ma ajkiu 666*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|