|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 12:55 pm
harab serapel pani psychol na szczęście nie dotknęło mnie jeszcze nigdy uczucie niedopieszczenia. o.O taka mloda i juz? o.O Panie Lis! Co z ta polska?! xD Zawsze dopieszczona rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 12:58 pm
wypraszam sobie, wy stare perwery.
poza tym: nie przy damach, panowie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:00 pm
pani psychol wypraszam sobie, wy stare perwery. poza tym: nie przy damach, panowie! to stare perwery czy panowie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:04 pm
stare perwero-pany xp
:biega w kolko wydobywajac z siebie mniejwiecej taki dzwiek "perwerperwerperwerperwerperwer":
ale chwila, zapomnialem ile ja mam lat.... :siada na bujanym fotelu i sie buja dyszac : "per...wer...per...wer...per...wer...per...wer": dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:05 pm
nie-e
panowie i to perwery.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:08 pm
harab serapel stare perwero-pany xp :biega w kolko wydobywajac z siebie mniejwiecej taki dzwiek "perwerperwerperwerperwerperwer": ale chwila, zapomnialem ile ja mam lat.... :siada na bujanym fotelu i sie buja dyszac : "per...wer...per...wer...per...wer...per...wer": dramallama *czyta gazetkę dla panów-perwerów sprzed 39-tego* Ach.... to były czasy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:10 pm
a no racja kolego, to byly piekne czasy ... mozna bylo perwerowac w bialy dzien, a teraz to odrazu jakies malolaty zwyzywaja cie emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:10 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:14 pm
harab serapel a no racja kolego, to byly piekne czasy ... mozna bylo perwerowac w bialy dzien, a teraz to odrazu jakies malolaty zwyzywaja cie emo "Kiedyś było lepiej" Pieniądze byly wartościowsze, jabłka bardziej jabłkowe, kobiety bardziej kobiece (czyt. posłuszne), a mężczyźni... hmmm... mężczyźni zawsze byli tacy sami... he he twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:15 pm
harab serapel a no racja kolego, to byly piekne czasy ... mozna bylo perwerowac w bialy dzien, a teraz to odrazu jakies malolaty zwyzywaja cie emo aha, no tak, nie kapnęłam się
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:17 pm
pani psychol harab serapel a no racja kolego, to byly piekne czasy ... mozna bylo perwerowac w bialy dzien, a teraz to odrazu jakies malolaty zwyzywaja cie emo aha, no tak, nie kapnęłam się zdaza sie, wiesz ta roznica pokolen i wogole xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:20 pm
harab serapel pani psychol harab serapel a no racja kolego, to byly piekne czasy ... mozna bylo perwerowac w bialy dzien, a teraz to odrazu jakies malolaty zwyzywaja cie emo aha, no tak, nie kapnęłam się zdaza sie, wiesz ta roznica pokolen i wogole xp mhm, leczysz kompleksy? wypominasz mi mój wiek kiedy tylko nadarzy się okazja. ale może tylko mi się wydaje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:22 pm
pani psychol harab serapel pani psychol harab serapel a no racja kolego, to byly piekne czasy ... mozna bylo perwerowac w bialy dzien, a teraz to odrazu jakies malolaty zwyzywaja cie emo aha, no tak, nie kapnęłam się zdaza sie, wiesz ta roznica pokolen i wogole xp mhm, leczysz kompleksy? wypominasz mi mój wiek kiedy tylko nadarzy się okazja. ale może tylko mi się wydaje. wydaje ci sie :* juz juz, jestem tutaj przy tobie boboki cie nie dorwia 3nodding a powaznie to tak samo jakos wychodzi i sama na to jakos nakierowywujesz tok rozmowy eek łat ken dat min?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:29 pm