|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 3:25 am
Daedhel ILikeGreenChickenLegs Daedhel ILikeGreenChickenLegs Daedhel zielony kurczakofanie, a umiesz może projektować własne origami? Pytam, bo chciałabym się nauczyć (z produkcją origami z instrukcji radzę sobie bez problemu na każdym poziomie komplikacji - wzory biorę z www.origami.com , ale podejrzewam, że znasz tę stronę.) wink
oczywiście, aczkolwiek tylko kwiaty. nie wiem sam czemu zwierzęta mi nie wychodzą.
a jak właściwie można zaprojektować takie origami samemu? Bo w zasadzie to nie mam pojęcia, jak się za coś takiego zabrać. xp
czeba wziąć jakąś podstawową formę i zginać w różne strony. ja na przykład z piekła nieba zrobiłem róże_ zakładkę do książki.
hmmm... ale takie bardziej zaawansowane typu pegaz czy latający smok z origami.com... albo samolot dwupłatowy... to chyba trzeba mieć jakiś bardziej złożony projekt przygotowany?
mówiłęm ci, ja do kwiatów stworzony jestem. jedyne co zrobiłem to super bażant i kura transformer.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 11:40 am
ILikeGreenChickenLegs mówiłęm ci, ja do kwiatów stworzony jestem. jedyne co zrobiłem to super bażant i kura transformer. rofl pokaż zdjęcie tej kury, dobra?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 11:08 pm
Daedhel ILikeGreenChickenLegs mówiłęm ci, ja do kwiatów stworzony jestem. jedyne co zrobiłem to super bażant i kura transformer. rofl pokaż zdjęcie tej kury, dobra? nie wiem gdzie jest spisane jak sie robi, w szkole na polskim sobie przypomnę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 11:33 am
ILikeGreenChickenLegs Daedhel ILikeGreenChickenLegs mówiłęm ci, ja do kwiatów stworzony jestem. jedyne co zrobiłem to super bażant i kura transformer. rofl pokaż zdjęcie tej kury, dobra? nie wiem gdzie jest spisane jak sie robi, w szkole na polskim sobie przypomnę xd
a tak, to się nazywa ekonomiczne gospodarowanie czasem. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 7:42 am
Daedhel ILikeGreenChickenLegs Daedhel ILikeGreenChickenLegs mówiłęm ci, ja do kwiatów stworzony jestem. jedyne co zrobiłem to super bażant i kura transformer. rofl pokaż zdjęcie tej kury, dobra? nie wiem gdzie jest spisane jak sie robi, w szkole na polskim sobie przypomnę xd
nie, poani jest miła 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 12:38 pm
ILikeGreenChickenLegs Daedhel ILikeGreenChickenLegs Daedhel ILikeGreenChickenLegs mówiłęm ci, ja do kwiatów stworzony jestem. jedyne co zrobiłem to super bażant i kura transformer. rofl pokaż zdjęcie tej kury, dobra? nie wiem gdzie jest spisane jak sie robi, w szkole na polskim sobie przypomnę xd
takie bycie miłym chyba nie ułatwia jej pompowania bezcennej wiedzy do czerepów uczniów... dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 01, 2008 1:02 am
Daedhel ILikeGreenChickenLegs Daedhel ILikeGreenChickenLegs Daedhel ILikeGreenChickenLegs mówiłęm ci, ja do kwiatów stworzony jestem. jedyne co zrobiłem to super bażant i kura transformer. rofl pokaż zdjęcie tej kury, dobra? nie wiem gdzie jest spisane jak sie robi, w szkole na polskim sobie przypomnę xd
takie bycie miłym chyba nie ułatwia jej pompowania bezcennej wiedzy do czerepów uczniów... dramallama jak na polskim mieliśmy kortkówke 10 minut, a potem na następnej lekcji matematykę - sprawdzian, pani pozwoliła nam się uczyć na polskim.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|