|
|
|
|
Posted: Sun Jan 13, 2008 1:43 am
ichabot Co ci się w nich nie podoba? Są fajne przecież! biggrin Feeee. Dziwne są jakieś takie. Sprawdziłam na tekteku i tylko spódniczka ta biała mi się podoba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 13, 2008 4:42 am
P a t e l n i a ichabot Co ci się w nich nie podoba? Są fajne przecież! biggrin Feeee. Dziwne są jakieś takie. Sprawdziłam na tekteku i tylko spódniczka ta biała mi się podoba. Mi się berła podobają, i hełmiki niektóre też są fajne biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 13, 2008 7:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 13, 2008 10:33 am
plaszcz od krola i biskupia laska xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 13, 2008 1:31 pm
Biskupia. Laska. Laska. Od. Biskupa. dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 1:06 am
wilkus plaszcz od krola i biskupia laska xd Noo!! Płaszcz króleweski też fajny 3nodding Bardziej od biskupiej laski podoba mi się jednak to królewskie berło biggrin edit: co powiecie na takiego avatara?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 9:52 am
staniało na marketplace!
niaffff, jakie fajne whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 12:00 pm
ichabot wilkus plaszcz od krola i biskupia laska xd Noo!! Płaszcz króleweski też fajny 3nodding Bardziej od biskupiej laski podoba mi się jednak to królewskie berło biggrin edit: co powiecie na takiego avatara?  co ja Ci moge powiedziec. przystojniak xd RAWR
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 12:29 pm
wilkus ichabot wilkus plaszcz od krola i biskupia laska xd Noo!! Płaszcz króleweski też fajny 3nodding Bardziej od biskupiej laski podoba mi się jednak to królewskie berło biggrin edit: co powiecie na takiego avatara?  co ja Ci moge powiedziec. przystojniak xd RAWR muszę się zgodzić... piękne włosy i taki blady. jeszcze żeby był "skinny" i prawdziwy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 12:44 pm
pani psychol wilkus ichabot wilkus plaszcz od krola i biskupia laska xd Noo!! Płaszcz króleweski też fajny 3nodding Bardziej od biskupiej laski podoba mi się jednak to królewskie berło biggrin edit: co powiecie na takiego avatara?  co ja Ci moge powiedziec. przystojniak xd RAWR muszę się zgodzić... piękne włosy i taki blady. jeszcze żeby był "skinny" i prawdziwy xd jak taki przystojniak to chyba zacznę zbierać goldy na te itemki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 8:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 8:32 am
pożytek! xp
będzie co wyrywać, haha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 8:35 am
hehehehehe, czyli ogolne zlo. ...biedny czlowiek, zaraz mu sie odechce xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 11:10 am
Dobra dobra to był joke z tym zbieraniem na te itemy. Teraz mam bardziej szczytny cel. Zbieram na lunar cloak'a xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 11:54 am
o.O powodzenia. *idzie obaczyc, ile teraz takie kosztuje iyyyyyyyyyyyyyyy *jak ktorystam smerf*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|