|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 1:50 pm
Xx.jA.też.NiE.jesteM.Z.RadimiU.xX (styl pisania emo xD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 2:01 pm
baby-kid Xx.jA.też.NiE.jesteM.Z.RadimiU.xX (styl pisania emo xD) I.ShAre.y00.pain... X_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 2:05 pm
Silvery the Alchemist baby-kid Xx.jA.też.NiE.jesteM.Z.RadimiU.xX (styl pisania emo xD) I.ShAre.y00.pain... X_o xX.YeaH.Xx
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 08, 2008 6:17 am
Silvery the Alchemist ...zlosliwcy biggrin a ja mieszkam na Zoliborzu, o razz (znaczy w Warszawu na Zoliborzu razz ) hura dla prawnie usankcjonowanych offtopow, tak? mrgreen To koło mnie mieszkasz biggrin Ja na Broniewskiego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 08, 2008 6:43 am
a ja na świętego ducha emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 08, 2008 6:52 am
Ale super nazwa c: :*
Przyjedziesz do nas kiedyś ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 08, 2008 7:08 am
P a t e l n i a Ale super nazwa c: :* Przyjedziesz do nas kiedyś ? taaaaak!!!!!!!!!!!!!!!!!! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 08, 2008 9:40 am
pani psychol P a t e l n i a Ale super nazwa c: :* Przyjedziesz do nas kiedyś ? taaaaak!!!!!!!!!!!!!!!!!! mrgreen Ale fajnie whee !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 12:16 am
P a t e l n i a pani psychol P a t e l n i a Ale super nazwa c: :* Przyjedziesz do nas kiedyś ? taaaaak!!!!!!!!!!!!!!!!!! mrgreen Ale fajnie whee ! no, to na kiedy się ustawiamy? może ferie zimowe? dramallama tylko ktoś by mnie musiał odebrać z pociągu. bo ja się tam pogubię sama, haha.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 9:36 pm
JAkiem Gemma wielki i zły powiadam ze mieszkam w pępku świata czyli Wrocławiu i zrób polla albo ja go uczynie i bedzie płacz i zgrzytanie zembów twisted pirate rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 9:40 pm
juz mozecie płakac pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 11:21 pm
płaku płaku?
A moze zrobimy temat, o tych ktorzy nie sa z Radomia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|