|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 6:20 am
a ja znieram na nic. na razie sie bogace na ewolucji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 2:54 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 5:34 am
oh nie, wydalam cale moje oszczednosci na Fausto's Bottle 6th gen. i sie zabije jak bedzie wylazilo cos paskudnego (znaczy sie jak kucyk bedzie brzydki to sie zabije razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 6:25 am
mam 7k i chcem Hermesa!!!!!!!!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 6:28 am
tegomiesieczne itemy +phanteracorax agate 3nodding fundusze: 30k + oczekiwanie na 9k za rysunki, comiesieczne zamowienie na 20k i sprzedarz bambetli ok 15k... ciekawe, czy uda sie to wszystko skrecic jakos >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 6:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 8:17 am
a ja mam list z zeszłego miecha, nie chciało mi sie odpakować, chyba go upłynnię...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 8:25 am
, oczekaj jeszcze troche, az nabierze wartosci 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 11:18 am
A ja sobie kupiłem itemy z grudnia (w tym 2x frostbite blade) i dwa razy summoning tome whee I nie chce mi się już zbierać goldów. Tracę chęć siedzenia na gai... ciekawe kiedy bedzie jakiś następny event ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 11:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 12:00 pm
A może zrobią jakiś event na moje urodziny? Fajnie by było xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 12:01 pm
harab serapel ja dostalem 500, ale ten event jest zalosny, sypna ci drobnymi, mogli by albo dac pozadnie albo wogole tego nie robic -.- a co do butli to wierze ze przynajmniej jedna poza koncowej wersji bedzie nie dla bab razz a ksiezyc to wedlug mnie bedzie aniolem, ale mogew sie mylic, po prostu mam taki chunch ;] IMHO to bedzie jakis gryf czy cus. "NIe dla bab"?? A chcesz w leb? razz sam jestes dla bab. o ile cie jakas chce razz dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 1:24 pm
ichabot A może zrobią jakiś event na moje urodziny? Fajnie by było xd albo namoje... a kiedy masz, bo nie chce mi sie spr w topicu o urodzinach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 1:44 pm
Kyoko Suomi ichabot A może zrobią jakiś event na moje urodziny? Fajnie by było xd albo namoje... a kiedy masz, bo nie chce mi sie spr w topicu o urodzinach xd 16 styczeń, jakbyś jeszcze nie sprawdziła przez tą godzinę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 1:27 am
no, zbogaciłem 14k na pora ice, a teraz mam tamas basket 1, pantheracorax 1 biancamella 1. a jak sprzeda się angelbow to kupie orindae. i cos jeszcze, ale to tylko moja sprawa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|