Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Po*ebało mnie >.< Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Po*ebało mnie?
  i to jak... praca w Mc Donaldzie Oo?!
  nie, czemu? przecież są gorsze prace, niż ta w McDonaldzie...
  opcja dla Gem_my
View Results

Owiec

PostPosted: Thu Jan 03, 2008 7:13 am

harab serapel
Owiec
harab serapel
ja rozumiem ze potrzebujesz pieniedzy na gwalt wink ale zeby upasc tak nisko?! xp to juz lepiej z kapeluszem pod kosciol razz razz razz razz
to chyba byl malo wyszukany zart stressed

no coz chyba to logiczne ze nie mysle tak, byl to takzwany sarkazm wink zadna praca nie hanbi, nawet mycie podlog w macu
Jak by Ci to delikatnie wytłumaczyć byś pojął… może najprościej * drapie się po głowie*
Na sarkazm nie zawsze można sobie pozwolić i to był ten moment w którym nie powinieneś go używać, a to z racji iż nie przypominam sobie byś się Lady jakoś super kumplował.
Sarkazmu można używać w formie żartu w stosunku do osób które się dobrze zna. Bądź zwyczajnie jeśli się jest mną. wink
PostPosted: Thu Jan 03, 2008 7:36 am

Owiec
Jak by Ci to delikatnie wytłumaczyć byś pojął… może najprościej * drapie się po głowie*
Na sarkazm nie zawsze można sobie pozwolić i to był ten moment w którym nie powinieneś go używać, a to z racji iż nie przypominam sobie byś się Lady jakoś super kumplował.
Sarkazmu można używać w formie żartu w stosunku do osób które się dobrze zna.
i tu się z Tobą zgadzam, czyzby pierwszy raz w zyciu?

*czeka na oklaski, brawa, fanfary*

Kaszmizar: turlaj dropsa.

Jukatan

Owiec

PostPosted: Thu Jan 03, 2008 7:49 am

Jukatan
Owiec

niet.. ktorys tam z kolei
PostPosted: Thu Jan 03, 2008 8:08 am

Jukatan
Owiec

oklaski, brawa, fanfary

mrgreen

pani psychol

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Thu Jan 03, 2008 8:10 am

Owiec
nie klocic sie!!! bo... bede zła! twisted

rofl rofl rofl rofl
PostPosted: Thu Jan 03, 2008 8:12 am

pani psychol
Jukatan
Owiec

oklaski, brawa, fanfary

mrgreen

I pikolo dla wszystkich!

dziki_wieprz

pani psychol

PostPosted: Thu Jan 03, 2008 8:25 am

zabieraj to pitolo ode mnie! xp

uczulony podobno jesteś, mhm?
PostPosted: Thu Jan 03, 2008 8:34 am

pani psychol
zabieraj to pitolo ode mnie! xp

uczulony podobno jesteś, mhm?

tylko na piczowe... 3nodding

dziki_wieprz

Jukatan

PostPosted: Thu Jan 03, 2008 8:45 am

Owiec
och och, niedlugo nasze mozgi polacza sie w jedna calosc... lol
PostPosted: Thu Jan 03, 2008 1:59 pm

Jukatan
Owiec
och och, niedlugo nasze mozgi polacza sie w jedna calosc... lol
uchowaj Boże stressed

Owiec

Insane Lady-sama

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 1:53 am

Owiec
Jukatan
Baranina
Insane Lady-sama
Strasznie chcę jechać na koncert An Cafe, a nie mam kasy i nie mogłam znaleźć pracy, poza tym przeraziły mnie te całe procedury w Urzędzie Pracy, więc zgłosiłam się do McDonalda O_o. Najpierw mają mi wyrobić książeczkę sanepidu, a ja panicznie boję się badań. Ratunkuuuuu, czemu ja się na to zgodziłam T__T. Teraz zastanawiam się czy dam radę wytrzymać w tej pracy, ech...
a nie wolalabys pracowac za wieksze pieniadze? sweatdrop
kotku, ona nie ma sredniego jeszcze :c
W niektórych branżach poziom wykształcenia nie ma większego znaczenia, natomiast liczą się inne umiejętności wink

No to poradź mi gdzie mam pytać się o pracę, bo pytałam w lumpeksie, sprzedawcy poszukiwali i chcieli średniego. W LUMPEKSIE. rolleyes rolleyes rolleyes

W ogóle to mam nadzieję, że z tego Maka nie zadzwonią, bo mieli zadzwonić dzisiaj najpóźniej, może tego nie zrobią *błaga w myślach*. Co do badań, to ta kobieta w Centrum Pracy wymieniała mi co mają zrobić, o kale nic nie mówiła, za to wymieniała m.in. badanie krwi i prześwietlenie płuc, co mi się BARDZO nie podoba rolleyes

EDIT: a płacą ok 7,50 za godz do ręki 3nodding
PostPosted: Fri Jan 04, 2008 2:02 am

matko droga, 7,50, ja w sklepie z kosmetykami zarabialam 7 nie do reki :/

czyli, gdybys pracowala po cztery godziny dziennie, piec dni w tygodniu w tym maku, w miesiac zarobilabys okolo szescset zlotych.

Jukatan

Insane Lady-sama

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 2:12 am

Jukatan
matko droga, 7,50, ja w sklepie z kosmetykami zarabialam 7 nie do reki :/

czyli, gdybys pracowala po cztery godziny dziennie, piec dni w tygodniu w tym maku, w miesiac zarobilabys okolo szescset zlotych.

nom... ale zadzwonili, że w tej chwili nie mogą mi zaproponować pracy. pewnie nie podobał im się mój wygląd stare . ale kij z tym, i tak nie chciałam tam pracować mrgreen
PostPosted: Fri Jan 04, 2008 2:46 am

Insane Lady-sama
badanie krwi i prześwietlenie płuc, co mi się BARDZO nie podoba rolleyes

a co ci się w tym nie podoba? mi klatkę prześwietlają średnio dwa razy na miesiąc i jak na razie nic mi nie jest. co do badania krwi to trochę gorzej, ale dlatego, że ja mdleję jak widzę coś zagłębiającego się w moją żyłę.

heroinistką nie będę rofl

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Owiec

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 3:31 am

Insane Lady-sama
Owiec
Jukatan
Baranina
Insane Lady-sama
Strasznie chcę jechać na koncert An Cafe, a nie mam kasy i nie mogłam znaleźć pracy, poza tym przeraziły mnie te całe procedury w Urzędzie Pracy, więc zgłosiłam się do McDonalda O_o. Najpierw mają mi wyrobić książeczkę sanepidu, a ja panicznie boję się badań. Ratunkuuuuu, czemu ja się na to zgodziłam T__T. Teraz zastanawiam się czy dam radę wytrzymać w tej pracy, ech...
a nie wolalabys pracowac za wieksze pieniadze? sweatdrop
kotku, ona nie ma sredniego jeszcze :c
W niektórych branżach poziom wykształcenia nie ma większego znaczenia, natomiast liczą się inne umiejętności wink

No to poradź mi gdzie mam pytać się o pracę, bo pytałam w lumpeksie, sprzedawcy poszukiwali i chcieli średniego. W LUMPEKSIE. rolleyes rolleyes rolleyes

EDIT: a płacą ok 7,50 za godz do ręki 3nodding
http://www.juwentus.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=51
w tej branży wykształcenie nie ma większego znaczenia . Natomiast musisz dobrze strzelać, szybko spierdalać i ogólnie wzbudzać lęk.
Lub jeśli lubisz naprawdę mocne wrażenia to zawsze możesz się zatrudnić w dowolnym DPSie jako ochroniarz lub po prostu na oddziale psychiatrycznym. whee
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces