|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 6:14 am
Owiec P a t e l n i a A ja z Witkiem (Czikenem) będę się bawić *tańczy*. a my z kasmizarem w domu siedzimy i... czasem oglądamy tv mrgreen Uuuuu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 6:28 am
nie bylo tak fajnie, jakby moglo byc, wyspiewalam sie po wsze czasy i mam duzo pepsi, bo przyniesli xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 6:36 am
Jukatan nie bylo tak fajnie, jakby moglo byc, wyspiewalam sie po wsze czasy i mam duzo pepsi, bo przyniesli xp ja też. u kamili. zostawłem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 6:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 2:40 pm
ILikeGreenChickenLegs Owiec P a t e l n i a A ja z Witkiem (Czikenem) będę się bawić *tańczy*. a my z kasmizarem w domu siedzimy i... czasem oglądamy tv mrgreen mmmh. nieźle. szalejecie. no to mozesz sie modlic zebym za 9 miechow na urlop nie poszla redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 2:42 pm
P a t e l n i a Owiec P a t e l n i a A ja z Witkiem (Czikenem) będę się bawić *tańczy*. a my z kasmizarem w domu siedzimy i... czasem oglądamy tv mrgreen Uuuuu biggrin redface sie ciskosz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 2:43 pm
wilkus Mroovecka wilkus [wilkus po imprezie] niech mnie ktos zabije czemu?? domokun 1)piwa nie popija sie winem, wina wodka, wodki szampanem 2)mam posklejane wlosy szampanem i nie moge sie doczesac [zaraz idzie sie myc] 3)moj Mistrz wykrecil mi taki numer, ze az zyc sie odechciewa cry [nie chce o tym gadac] napisz wiec mi na pm. o co lata z mistrzem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 3:05 pm
eeech...sama nie wiem. - dalam sie wyciagnac do ludzi ktorych (prawie) nie znalam. - znajomi gospodarza byli do de. - bylo o wiele za duzo alko (jak dla mnie at least) - byly fochy, spory, dramata (czemu tylu facetow mi sie wyzala na swoje dramata milosne...?), chlanie, szisza w duzych ilosciach, dzielenie impry na dwa (ci znajomi...), rozbita wodka w kuchni na podlodze i pawie w WC...
ale z drugiej strony... - pierwszy raz na Nowy Rok pilam szampana z gwinta biggrin - nie widzialam prawie zadnych fajerwerkow (glupie zabudowane podworko) ale co z tego! strzaly z karabinu skalkowego to jest to! o: DUM!!! ... *half-deaf and happy* biggrin biggrin biggrin - dzieki jednemu upierdliwemu ale praktycznemu faciowi pierwszy raz nie siedzialam glodna po nocy na imprze razz - jak zwykle jak juz wszyscy sie pospali to z dwojka kumpli co nie byli mieczakami jak reszta prowadzilismy glupawkowo-abstrakcyjne nocne Polakow rozmowy. I bylo fajnie biggrin - a potem rankiem pojechalam odsypiac (i nie tylko odsypiac ninja ) do mojego mezczyzny. I tyz bylo fajnie biggrin
wiec raczej na plus biggrin
to oczojebnie pozytywnego Nowego Roku wszystkim ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 01, 2008 11:23 pm
Owiec ILikeGreenChickenLegs Owiec P a t e l n i a A ja z Witkiem (Czikenem) będę się bawić *tańczy*. a my z kasmizarem w domu siedzimy i... czasem oglądamy tv mrgreen mmmh. nieźle. szalejecie. no to mozesz sie modlic zebym za 9 miechow na urlop nie poszla redface eek To z tymi tabletkami zartowalas? No ładnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 2:03 am
Kasmizar Owiec ILikeGreenChickenLegs Owiec P a t e l n i a A ja z Witkiem (Czikenem) będę się bawić *tańczy*. a my z kasmizarem w domu siedzimy i... czasem oglądamy tv mrgreen mmmh. nieźle. szalejecie. no to mozesz sie modlic zebym za 9 miechow na urlop nie poszla redface eek To z tymi tabletkami zartowalas? No ładnie. taki psikus nowo roczny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 2:05 am
Silvery the Alchemist eeech...sama nie wiem. - dalam sie wyciagnac do ludzi ktorych (prawie) nie znalam. - znajomi gospodarza byli do de. - bylo o wiele za duzo alko (jak dla mnie at least) - byly fochy, spory, dramata (czemu tylu facetow mi sie wyzala na swoje dramata milosne...?), chlanie, szisza w duzych ilosciach, dzielenie impry na dwa (ci znajomi...), rozbita wodka w kuchni na podlodze i pawie w WC... ale z drugiej strony... - pierwszy raz na Nowy Rok pilam szampana z gwinta biggrin - nie widzialam prawie zadnych fajerwerkow (glupie zabudowane podworko) ale co z tego! strzaly z karabinu skalkowego to jest to! o: DUM!!! ... *half-deaf and happy* biggrin biggrin biggrin - dzieki jednemu upierdliwemu ale praktycznemu faciowi pierwszy raz nie siedzialam glodna po nocy na imprze razz - jak zwykle jak juz wszyscy sie pospali to z dwojka kumpli co nie byli mieczakami jak reszta prowadzilismy glupawkowo-abstrakcyjne nocne Polakow rozmowy. I bylo fajnie biggrin - a potem rankiem pojechalam odsypiac (i nie tylko odsypiac ninja ) do mojego mezczyzny. I tyz bylo fajnie biggrin wiec raczej na plus biggrin to oczojebnie pozytywnego Nowego Roku wszystkim ^^ ja także! i kamila też. tylko salon był brudny potem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 7:42 am
Owiec wilkus Mroovecka wilkus [wilkus po imprezie] niech mnie ktos zabije czemu?? domokun 1)piwa nie popija sie winem, wina wodka, wodki szampanem 2)mam posklejane wlosy szampanem i nie moge sie doczesac [zaraz idzie sie myc] 3)moj Mistrz wykrecil mi taki numer, ze az zyc sie odechciewa cry [nie chce o tym gadac] napisz wiec mi na pm. o co lata z mistrzem jak sie jakos z tym oswoje/wyjasnie... na razie nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 7:44 am
ja już piłam. rok temu. i wcale, a wcale! nie pikolo żadne.
fajnie tak się pije z gwinta. zawsze mi się kojarzy z bogatymi facetkami, które mają wszystko gdzieś i się upijają w zaciszu domowym szampanem, który uprzednio został im dostarczony dobrze schłodzony, przez eleganckiego pana. zwanego: kelnerem.
pewnie widziałam to w jakimś filmie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 9:59 am
A ja o 4 rano zacząłem oglądać trzecią część Piratów z Karaibów. Prztrwałem bez snu cały film i może jeszcze godzinkę po xd Po pokazie fajerwerków przy pod Ratuszem też śmiesznie było. Wszyscy dookoła ostro najebani, a jeden koleś dostał w mordę tylko dlatego, że podobno "puszy się w szkole" rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 10:11 am
A ja bylem w miedzygorzu na imprezce smile poznalem zajebistego przyszywanego szfagra wkoncu xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|