|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 11:03 am
a ja sie nie upiłem na pięćdziesięcioleciu moich dziadków!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 11:14 am
ILikeGreenChickenLegs a ja sie nie upiłem na pięćdziesięcioleciu moich dziadków! uuuu, no to mocny jesteś! a dżezy to niezłe były tam pewno xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 11:19 am
ichabot ZebraDeath Silvery the Alchemist Zebra, pochwal sie co konkretnie...jak cos lepszego napisze to tez chce do Fabryki Slow slac ^^ Nie mogę tego publikować w necie, sorry... a poza tym to jeszcze nie przesądzone. Still in process. Właśnie zapomniałem do tego nawiązać! Ja widzę, że tu są poważni literaci!! Zacznę bardziej uważać na przecinki i poprawność językową biggrin No teraz to już cię podziwiam na 1000%. Gratulacje i powodzenia whee o jezu, przestańcie, nawet nie wiadomo, czy mnie wydadzą... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 12:32 am
ZebraDeath ichabot ZebraDeath Silvery the Alchemist Zebra, pochwal sie co konkretnie...jak cos lepszego napisze to tez chce do Fabryki Slow slac ^^ Nie mogę tego publikować w necie, sorry... a poza tym to jeszcze nie przesądzone. Still in process. Właśnie zapomniałem do tego nawiązać! Ja widzę, że tu są poważni literaci!! Zacznę bardziej uważać na przecinki i poprawność językową biggrin No teraz to już cię podziwiam na 1000%. Gratulacje i powodzenia whee o jezu, przestańcie, nawet nie wiadomo, czy mnie wydadzą... whee Gratulacje na pewno nie zaszkodzą. No właśnie.. gratulacje xd Przecież jest już coś na rzeczy prawda? Za bycie nawet na takim etapie w porządnym wydawnictwie należy się szacunek i wieczna chwała... przynajmniej na tym forum. Jesteś dumą naszego obozowiska Zeberko xd Jak to mówią koledzy z Pol-1 Go Go na pełnej kurwie xp ekhem... to znaczy tak trzymaj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 2:13 am
ZebraDeath o jezu, przestańcie, nawet nie wiadomo, czy mnie wydadzą... whee Ja tak czy siak gratuluje serdecznie. Wierze w Twoj sukces mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 2:18 am
eek 4laugh
GRATULACJE DLA ZEBRY!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 5:10 am
pani psychol ILikeGreenChickenLegs a ja sie nie upiłem na pięćdziesięcioleciu moich dziadków! uuuu, no to mocny jesteś! a dżezy to niezłe były tam pewno xd nie, ale jak moja babcia się upiła (ma niestety wylew i jeździ na wózku) to śmiała się lepiej niż ten hio hio hio dziadek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 6:06 am
Nie ma go (Autarka) na ppc od dawien dawna wiec zaszaleje moze mnie nie zabije. Jedziemy z Adasiem blaugh w maju na GP . ha ha hu hu jupiii. SGP SGP 2007 smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 10:36 am
ILikeGreenChickenLegs pani psychol ILikeGreenChickenLegs a ja sie nie upiłem na pięćdziesięcioleciu moich dziadków! uuuu, no to mocny jesteś! a dżezy to niezłe były tam pewno xd nie, ale jak moja babcia się upiła (ma niestety wylew i jeździ na wózku) to śmiała się lepiej niż ten hio hio hio dziadek. ... xd xd
chociaż nie. nie powinnam się śmiać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 2:47 am
pani psychol ILikeGreenChickenLegs pani psychol ILikeGreenChickenLegs a ja sie nie upiłem na pięćdziesięcioleciu moich dziadków! uuuu, no to mocny jesteś! a dżezy to niezłe były tam pewno xd nie, ale jak moja babcia się upiła (ma niestety wylew i jeździ na wózku) to śmiała się lepiej niż ten hio hio hio dziadek. ... xd xd
chociaż nie. nie powinnam się śmiać.powinnaś. w koncu to śmieszne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 3:18 am
Martines.PL Nie ma go (Autarka) na ppc od dawien dawna wiec zaszaleje moze mnie nie zabije. Jedziemy z Adasiem blaugh w maju na GP . ha ha hu hu jupiii. SGP SGP 2007 smile fajnie... ale on za tego "adasia" to cie ubije xd a mi sie udalo kogos olac, potraktowac jak smiecia i nie mam ani troche wyrzutow sumienia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 4:37 am
Martines.PL Nie ma go (Autarka) na ppc od dawien dawna wiec zaszaleje moze mnie nie zabije. Jedziemy z Adasiem blaugh w maju na GP . ha ha hu hu jupiii. SGP SGP 2007 smile ten pierwszy link to były rajdy samobójców, tak? Na wszystkich konkursach tego typu zawodnicy rozwalają sobą barierki? W ceny biletów są wliczone koszty remontu stadionu? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 6:28 am
Jem Pocketa! Jem Pocketa! Jem Pocketa! Jem Pocketa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 7:29 am
ILikeGreenChickenLegs pani psychol ILikeGreenChickenLegs pani psychol ILikeGreenChickenLegs a ja sie nie upiłem na pięćdziesięcioleciu moich dziadków! uuuu, no to mocny jesteś! a dżezy to niezłe były tam pewno xd nie, ale jak moja babcia się upiła (ma niestety wylew i jeździ na wózku) to śmiała się lepiej niż ten hio hio hio dziadek. ... xd xd
chociaż nie. nie powinnam się śmiać.powinnaś. w koncu to śmieszne. no wiesz, ale twoja babcia jest na wózku i w ogóle. nie chciałam cię zranić mym śmieszkiem czy coś.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 8:29 am
pani psychol ILikeGreenChickenLegs pani psychol ILikeGreenChickenLegs pani psychol ILikeGreenChickenLegs a ja sie nie upiłem na pięćdziesięcioleciu moich dziadków! uuuu, no to mocny jesteś! a dżezy to niezłe były tam pewno xd nie, ale jak moja babcia się upiła (ma niestety wylew i jeździ na wózku) to śmiała się lepiej niż ten hio hio hio dziadek. ... xd xd
chociaż nie. nie powinnam się śmiać.powinnaś. w koncu to śmieszne. no wiesz, ale twoja babcia jest na wózku i w ogóle. nie chciałam cię zranić mym śmieszkiem czy coś.
nie, ja też się z tego śmiałem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|