|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 04, 2007 4:03 am
wicked que.en 1: mi się kiedyś śniło, że gonił mnie wielki cycek Twoje ukryte superego reaguje z twoim ego, napędzając twoje uświadomione id. Otóż superego daje nam do zrozumienia, że masz kompleksy lub niespełnione marzenia seksualne dotyczące kobiecych piersi, w szczególności jednej (marzenia o amputacji jako forma sadomasochizmu). Ego, skojarzone z twoim superego, przekazuje nam twoje fascynacje na płaszczyźnie snu (domena superego, przypominam...). A ponieważ ego dąży do zaspokojenia superego, musi wejść w korelację z id (tym, czym się identyfikujesz, np. twoje ciało - stąd sytuacja pogoni w śnie, cycek gonił CIEBIE, nie np. sąsiadkę). Ogólnie, ten sen (tzn. superego) chciało ci dać do zrozumienia (tzn, twojemu id) że ma niezaspokojone potrzeby trzeciego rzędu. Opracowane na podstawie wykładów z Antropologii i paru pism Freuda (serio!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 04, 2007 7:35 am
aha, spoko. wszystko jasne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 04, 2007 8:17 am
47. gdy rwiesz sobie wlosy z glowy, jak zdobic kase na tegomiesieczne listy 48. gdy zal Ci ogrywac Comatusa w karty xd
ozby, moj sen tez mozecie?
snilo mi sie, ze opisywalam model puszki za pomoca pochodnych [1i2]...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 04, 2007 9:25 am
jak wyjaśnisz mi czym są pochodne, to chętnie cię poratuję 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 3:59 am
ZebraDeath jak wyjaśnisz mi czym są pochodne, to chętnie cię poratuję 3nodding mnie najpierw! wczoraj mi się śniło, że bawiłem się w chowanego z gumisiami. Fioletowy się schował za krzkaiem, poszedłem tam. nie było go, a potem obudziłem się.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 9:37 am
A ja miałam dzis 4 sny, każdy totalnie inny dramallama Owce, Deidara i Garra, nie pamietam i cos teoretycznie o wypadzie do kina. Oprócz drugiego snu wszystkie były si-fi, sensacyjne, surrealistyczne i absurdalne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 9:52 am
A mnie się zwykle nic nie śni >.< Czy to też coś znaczy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 9:55 am
LolaPi A mnie się zwykle nic nie śni >.< Czy to też coś znaczy? tak:
wysnuwam wniosek, że się nie wysypiasz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 10:46 am
Człowiekowi zawsze sie cos śni, tylko że nie pamięta tego w ponad 90%, i to jest normalne. Jak sie pamieta prawie wszystko, co się sni, to juz jest z leksza dziwne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 6:53 am
Yajo Człowiekowi zawsze sie cos śni, tylko że nie pamięta tego w ponad 90%, i to jest normalne. Jak sie pamieta prawie wszystko, co się sni, to juz jest z leksza dziwne... ale to było tak, że ja tez zapomniałem dużo rzeczy ze snu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 10:32 am
Daedhel 25. Gdy Twoją jedyną ambicją życiową jest uzbieranie właściwej sumki w nieistniejącej walucie, by tryumfalnie wymienić ją na kolorowy, malutki obrazek wyświetlający się na ekranie kompa i posiadający kluczowe znaczenie dla prawidłowego rozwoju historii Wszechświata. XDDDD kurde, sama chcialam to napisac... aha, czyli nie jest ze mna tak zle...? [znaczy moze byc gorzej...to dobrze razz ] normalnie mysl Leca sie klania: "Kiedy dotarlem na dno, uslyszalem od spodu pukanie" biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 10:34 am
Silvery the Alchemist Daedhel 25. Gdy Twoją jedyną ambicją życiową jest uzbieranie właściwej sumki w nieistniejącej walucie, by tryumfalnie wymienić ją na kolorowy, malutki obrazek wyświetlający się na ekranie kompa i posiadający kluczowe znaczenie dla prawidłowego rozwoju historii Wszechświata. XDDDD kurde, sama chcialam to napisac... aha, czyli nie jest ze mna tak zle...? [znaczy moze byc gorzej...to dobrze razz ] normalnie mysl Leca sie klania: "Kiedy dotarlem na dno, uslyszalem od spodu pukanie" biggrin biggrin biggrin od czego jest Lec?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 10:44 am
Stanisław Jerzy Lec. "poeta i satyryk polski". No, znany raczej z satyry XD Super mial abstrakcyjne przemyslenia...np. "dialog polinteligentow rowna sie monologowi cwiercinteligenta". Cos w tym jest.... http://pl.wikipedia.org/wiki/StanisÅaw_Jerzy_Lec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 10:47 am
Silvery the Alchemist Stanisław Jerzy Lec. "poeta i satyryk polski". No, znany raczej z satyry XD Super mial abstrakcyjne przemyslenia...np. "dialog polinteligentow rowna sie monologowi cwiercinteligenta". Cos w tym jest.... http://pl.wikipedia.org/wiki/StanisÅaw_Jerzy_Lec aha....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|