|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 8:26 am
harab serapel Daedhel harab serapel Daedhel harab serapel wiem i mam, no ale coz jakos nie moge sklecic fajnego avka z nim jak na razie :/ ja mam już projekt. Poczekam tylko, aż mi się mój świeżo zaktualizowany av znudzi. xd kurczaki, co zarobię na mojego questa, to zaraz wydaję... jak sie rejestrowalas na gaii to nikt nie napisal ze bedzie lekko ;P tak, tak, samo życie. Wirtualne, ale to samo... xp Samo życie Samo życie To jest właśnie to Samo życie Samo życie Takie właśnie jest (2x) xP *stepuje w rytmie utworu* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 8:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 8:50 am
Daedhel harab serapel Samo życie Samo życie To jest właśnie to Samo życie Samo życie Takie właśnie jest (2x) xP *stepuje w rytmie utworu* xp *podgwizduje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 9:27 am
Mroovecka Daedhel harab serapel Samo życie Samo życie To jest właśnie to Samo życie Samo życie Takie właśnie jest (2x) xP *stepuje w rytmie utworu* xp *podgwizduje* *gra na bębnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 9:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 9:32 am
harab serapel juz zakupilem wszystko co mi sie podobalo ;] ale pare rzeczy z tych zakupow mi nie pasuje, wiec oddam je za free wam :3 jeden item na osobe. To co idzie dla was macie w skrzynce. nadal aktualne? bo majteczki bym bardzo chciala.. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 9:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 9:33 am
Kyoko Suomi harab serapel juz zakupilem wszystko co mi sie podobalo ;] ale pare rzeczy z tych zakupow mi nie pasuje, wiec oddam je za free wam :3 jeden item na osobe. To co idzie dla was macie w skrzynce. nadal aktualne? bo majteczki bym bardzo chciala.. 4laugh
aktualne ^^ majteczki w drodze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 9:36 am
harab serapel aktualne ^^ majteczki w drodze wink wheee! whee dziekuje dziekuje dziekuje heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 9:39 am
harab serapel Kyoko Suomi harab serapel juz zakupilem wszystko co mi sie podobalo ;] ale pare rzeczy z tych zakupow mi nie pasuje, wiec oddam je za free wam :3 jeden item na osobe. To co idzie dla was macie w skrzynce. nadal aktualne? bo majteczki bym bardzo chciala.. 4laugh
aktualne ^^ majteczki w drodze wink co to znaczy? chce coś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 9:39 am
Kyoko Suomi harab serapel aktualne ^^ majteczki w drodze wink wheee! whee dziekuje dziekuje dziekuje heart heart heart
mrow smexy ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 9:42 am
harab serapel Kyoko Suomi harab serapel aktualne ^^ majteczki w drodze wink wheee! whee dziekuje dziekuje dziekuje heart heart heart
mrow smexy ;] rrrau chce coś. mam dalej tom świnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|