|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 12:42 pm
galadriella_92 Niedawno w TVN-IE leciało "a.e. sztuczna inteligencja" (czy jakoś tak, wrazie pomyłki, poprawcie mnie) Co sądzicie o tym filmie?? Bo jak dla mnie to film był świetnie wyrerzyserowany i aktorzy doskonale dobrani (w szczegół\lości główny bohater) A jakie jest wasze zdanie?? Według mnie to Ci kosmici na końcu byli trochę tacy.. dziwni. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 12:43 pm
Ja- Yosei galadriella_92 Niedawno w TVN-IE leciało "a.e. sztuczna inteligencja" (czy jakoś tak, wrazie pomyłki, poprawcie mnie) Co sądzicie o tym filmie?? Bo jak dla mnie to film był świetnie wyrerzyserowany i aktorzy doskonale dobrani (w szczegół\lości główny bohater) A jakie jest wasze zdanie?? ...to raczej było A.I. ...a film był bardzo fajny, dopóki nie zmarł jego pierwszy reżyser i nie wziął się za niego Spielberg...(czyli tak właściwie to od połowy, może trochę później z tego co wiem) stare ...a Jude Law supa zagrał smile ...no i zakończenie takie naciągane...heh... ... a nie pochwalisz Haley'a ? (nie wiem czy dobrze napisalam) taki mlody a jak dobrze gra wink film jak dla mnie byl baaardzo fajny biggrin niektorzy mowia ze odkad matka zostawia Davida w lesie to film sie psuje, wg. mnie to nic sie tak nie psuje..... ale wiecie co, podczas ogladania filmu chyba najbardziej zal mi bylo..... misia...... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 1:23 pm
Co myślicie o... lekkie zboczenie z tematu... filmach akcji/kung-fu z Jackie Chanem? Ja bardzo lubię Godziny Szczytu... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 1:40 pm
Raticiel Co myślicie o... lekkie zboczenie z tematu... filmach akcji/kung-fu z Jackie Chanem? Ja bardzo lubię Godziny Szczytu... 3nodding a ja nie lubie takich filmow.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 1:44 pm
Prinee Raticiel Co myślicie o... lekkie zboczenie z tematu... filmach akcji/kung-fu z Jackie Chanem? Ja bardzo lubię Godziny Szczytu... 3nodding a ja nie lubie takich filmow..... też nie lubiłam zanim nie obejrzałam xd po prostu kupa śmiechu, a jackie jest pocieszny blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 1:58 pm
Raticiel Prinee Raticiel Co myślicie o... lekkie zboczenie z tematu... filmach akcji/kung-fu z Jackie Chanem? Ja bardzo lubię Godziny Szczytu... 3nodding a ja nie lubie takich filmow..... też nie lubiłam zanim nie obejrzałam xd po prostu kupa śmiechu, a jackie jest pocieszny blaugh pocieszny to malo powiedziane...on jest po prostu przezabawny gdy walczy z tuzinem kolesi i jeszcze ma jak gadac, ironizowac czy nawet tanczyc i spiewac...*what it is a war for absolutly nothing razz xd * albo*what;s love got to do it got to do it?... razz *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 9:40 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:16 am
ok to teraz ciag dalszy mojej spowiedzi filmowej przejdzmy do 5.filmow przygodowych... -tomb ridder czyli lara croft...ale raczej 2 bo 1 byla cienka -spiderman-obie czesci fajne -wechikul czasu..dobry film..bardzo mi sie podobal swego czasu -yamakasi..kino francuskie...akrobacje godne naszego zamaskowanego pajeczaka..krzadzieze i grabierze domostw a szczytnym celu..warto zobaczyc
reszta bedzie ajk bede mial wiecej woln ego czasu bo teraz mi sie nie chce pisac...ale to beda jusz kolejne gatunki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 10:54 am
A moje ukofane filmiki to: - Oszukać przeznaczenie 1 i 2 * jedynka mniej krwawa razz * heart - Shrek biggrin - Straszny film 1 A no i nawet fajny był HP i Więzień Azkabanu... Ale za dużo wycięli... Coś mi się zdaje, że gadam tak dla tego, bo uwielbiam książki Rowling razz razz razz A z seriali to popieram czyjeś wcześniejsze zdanie, że Zbuntowany Anioł i Brzydula! Ale zeszło... A z polskich seriali: - Na Wspólnej!!! (jak są sceny z Grzesiem to ze śmiechu pękam xd ) - M jak Muszę oglądać - Kryminalni i W11 biggrin Ostatnio spotkałam się z tymi co tam grali i nawet nie wiem jak się nazywają ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 11:47 am
sarah_s A moje ukofane filmiki to: - Oszuka�? przeznaczenie 1 i 2 * jedynka mniej krwawa razz * heart - Shrek biggrin - Straszny film 1 A no i nawet fajny by�? HP i Wi�?zie�? Azkabanu... Ale za dużo wyci�?li... Co�? mi si�? zdaje, że gadam tak dla tego, bo uwielbiam ksi�?żki Rowling razz razz razz A z seriali to popieram czyje�? wcze�?niejsze zdanie, że Zbuntowany Anio�? i Brzydula! Ale zesz�?o... A z polskich seriali: - Na Wspólnej!!! (jak s�? sceny z Grzesiem to ze �?miechu p�?kam xd ) - M jak Musz�? ogl�?da�? - Kryminalni i W11 biggrin Ostatnio spotka�?am si�? z tymi co tam grali i nawet nie wiem jak si�? nazywaj�? ;P hmm..kwestii filmow i seriali jestes o rozna 180* ode mnie blaugh Dla mnie wszystkie wymienione tytuly, sa ciezko strawne. Czy ktos z was widzial Monty Pythona?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 6:37 am
Monthy Python RULEZ Żywot Bryana xd (alway look on the bright side of life fiu fiu, fiu fiu, fiu fiu fiu fiu fiu xd 0 Sens Życia xd xd xd
I cała reszta..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2004 3:06 pm
Vykk ok to teraz ciag dalszy mojej spowiedzi filmowej przejdzmy do 5.filmow przygodowych... -tomb ridder czyli lara croft...ale raczej 2 bo 1 byla cienka -spiderman-obie czesci fajne -wechikul czasu..dobry film..bardzo mi sie podobal swego czasu -yamakasi..kino francuskie...akrobacje godne naszego zamaskowanego pajeczaka..krzadzieze i grabierze domostw a szczytnym celu..warto zobaczyc reszta bedzie ajk bede mial wiecej woln ego czasu bo teraz mi sie nie chce pisac...ale to beda jusz kolejne gatunki... Yamakasi? dobre.....nawet bardzo.... wczoraj znalazl sie u nas na servie wiec mialam okazje obejzec....kiedy go juz ogladalam ale nie pamietalam tytulu.... a dzisiaj brat mi poscil filmik o facecie ktory ich przygotowywal do tego.... biggrin tez niezle smile a cop sadzicie o filmie, Wimbledon?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 2:00 pm
Właśnie oglądaliśmy Bruce'a Wszechgmogącego blaugh it ruuuules xd And... I... like to do... the... CHA CHA! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 5:53 am
Monty Python też dobra rzecz... ( Święty Graal rls 3nodding ) kto tak jak ja ma trzaska na punkcie nieśmiertelnego? ( "The Highlander" ) heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 12:29 pm
Raticiel Monty Python też dobra rzecz... ( Święty Graal rls 3nodding ) kto tak jak ja ma trzaska na punkcie nieśmiertelnego? ( "The Highlander" ) heart heart heart ja!! o tak niesmiertelny poprostu kalsyka gatunku...oj jakbym mogl uslyszec wypowiadane przez mnie slowa "there will be only one"...a potem bym stal sie smiertelnym razz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|