|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 11:34 pm
Yajo ILikeGreenChickenLegs Yajo ILikeGreenChickenLegs czy tama's basket będzie ewoluował jescze czy zostanie na koszyku i pękniętym (przepraszam za wyrażenie) jaju. Masz szczęscie, bo bym się obraziła. no, jak brag dwóch słów może zerwać znajomość.No mozna to tak nazwać rolleyes ninja a co według ciebie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 04, 2007 2:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 3:47 am
hej, nie badź politetyczna. a poza tym należymy do grupy małej nie formalnej otwartej, więc jak można to nazwać?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 9:25 am
To zalezy co ta grupa, nie formalna, otwarta ma zapisane w statucie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 9:55 am
Gem_ma na zapalenie, najrzeczywistrzych ze sie tak wyrazę, gardła i oskrzeli stare *głaszcze Gem_mę po główce* No już cacy cacy. Chcesz pszczółkę? 3nodding Widzisz kurczak co narobiłeś!? Przez Ciebie biedactwo się rozchorowało! scream Yajo To zalezy co ta grupa, nie formalna, otwarta ma zapisane w statucie. Zależy też jako co jest zapisany sam termin "grupa otwarta" 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 10:47 am
Grupa otwarta oznacza, ze się zawsze przyjmuje nowych członków. jak sie juz czepiać, to tej nieformalnej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 12:21 am
LolaPi Gem_ma na zapalenie, najrzeczywistrzych ze sie tak wyrazę, gardła i oskrzeli stare *głaszcze Gem_mę po główce* No już cacy cacy. Chcesz pszczółkę? 3nodding Widzisz kurczak co narobiłeś!? Przez Ciebie biedactwo się rozchorowało! scream kcem redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 1:51 am
Gem_ma LolaPi Gem_ma na zapalenie, najrzeczywistrzych ze sie tak wyrazę, gardła i oskrzeli stare *głaszcze Gem_mę po główce* No już cacy cacy. Chcesz pszczółkę? 3nodding Widzisz kurczak co narobiłeś!? Przez Ciebie biedactwo się rozchorowało! scream kcem redface A chusteczkę chce maleństwo? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 6:51 am
Yajo Grupa otwarta oznacza, ze się zawsze przyjmuje nowych członków. jak sie juz czepiać, to tej nieformalnej. pisajstwo jest nieładne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 12:01 pm
Marudzisz.
A ja się juz gubię z tymi itemami... Czy kazdy item nowej generacji ma tylko tą jedna opcję, czy maja wszytskie opcje czy tylko pierwsza generacja ma wszystko?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 3:02 am
Yajo Marudzisz. A ja się juz gubię z tymi itemami... Czy kazdy item nowej generacji ma tylko tą jedna opcję, czy maja wszytskie opcje czy tylko pierwsza generacja ma wszystko? nie jest tak: jest 1 generacja.
ewoluuje jes 1 generacja z poziomem2 i druga generacja z poziomem 1
ewoluuje i jest 1 generacja z posiomem trzecim, druga genracja z poziomem drugim i trzecia z pierwszym
ewoluuje i jest pierwsza generacja z 4 druga z 3 trzecia z 2 i czwarta z 1
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 9:34 am
że jak? >.>... czyli ze jak chce miec wszystkie wersje, to musze wszystkie butle kupic?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 9:39 am
Oj Wisio aleś Ty piękny .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 11:17 am
a ja nic nie wiem na ten temat!!!! i w ogóle. gupio się czuję, bo tutaj każdy pisze, a ja nic nie mam do powiedzenia. bo nie czytam nic o tych ajtemach i se nawet takiego nie kupie, bo jestem dziwna, gupia. i w ogóle.
ooooo, takie moje gorzkie żale.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|