|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 9:59 am
ILikeGreenChickenLegs Zimtca ILikeGreenChickenLegs Daedhel Zimtca Przyda sie. Lubie spiewac, choc nie umiem. Sasiedzi beda spokojniejsi. mrgreen zapisz się do ogniska muzycznego wink żeby spalili ją świetym ogniem?Kiedys bylam zapisana i nawet gralam na pianinie wink Ale to na szczescie stare dzieje. rofl a to pewnie nmasz małe paluchy. bo inaczej gdzie indziej by sie przydzieliliDlaczego małe? Ja mam długie i chude i byłam w szkole muzycznej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 10:33 am
LolaPi ILikeGreenChickenLegs Zimtca ILikeGreenChickenLegs Daedhel Zimtca Przyda sie. Lubie spiewac, choc nie umiem. Sasiedzi beda spokojniejsi. mrgreen zapisz się do ogniska muzycznego wink żeby spalili ją świetym ogniem?Kiedys bylam zapisana i nawet gralam na pianinie wink Ale to na szczescie stare dzieje. rofl a to pewnie nmasz małe paluchy. bo inaczej gdzie indziej by sie przydzieliliDlaczego małe? Ja mam długie i chude i byłam w szkole muzycznej i jednego krzywego mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 4:23 am
LolaPi ILikeGreenChickenLegs Zimtca ILikeGreenChickenLegs Daedhel Zimtca Przyda sie. Lubie spiewac, choc nie umiem. Sasiedzi beda spokojniejsi. mrgreen zapisz się do ogniska muzycznego wink żeby spalili ją świetym ogniem?Kiedys bylam zapisana i nawet gralam na pianinie wink Ale to na szczescie stare dzieje. rofl a to pewnie nmasz małe paluchy. bo inaczej gdzie indziej by sie przydzieliliDlaczego małe? Ja mam długie i chude i byłam w szkole muzycznej gdybyś miała grube, to byś nie była na fortepianie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 9:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 6:50 am
a ja żem już dostał żeglarzy z catanu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 10:38 am
faktycznie gupie. xp ja bym wolala: whee ...i zeby mowil "I will swallow your soul!" gimmeeeee biggrin ale to fajna strona jest, tak w ogole. i wcale nie tylko dla boysow te toysy XPPPP a ja nic nie dostane na swieta co bym chciala bo nikogo z rodziny w tym roku na prawie nic nie stac sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 10:41 am
Silvery the Alchemist faktycznie gupie. xp ja bym wolala: whee ...i zeby mowil "I will swallow your soul!" gimmeeeee biggrin ale to fajna strona jest, tak w ogole. i wcale nie tylko dla boysow te toysy XPPPP a ja nic nie dostane na swieta co bym chciala bo nikogo z rodziny w tym roku na prawie nic nie stac sad a moooooooja mama została naczelnikiem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 10:42 am
czego? rzadu Porywania Dusz? O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 10:43 am
Silvery the Alchemist czego? rzadu Porywania Dusz? O_o nie departamentu operacji krajowych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 10:50 am
cograts. a co toto ten departament wlasciwie robi? zarzadza pieniedzmi? (moze cwok jestem niedoksztalcony ale mi sie dzis myslec nie chce XPPP)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 10:56 am
Silvery the Alchemist cograts. a co toto ten departament wlasciwie robi? zarzadza pieniedzmi? (moze cwok jestem niedoksztalcony ale mi sie dzis myslec nie chce XPPP) nie martw się, ja też nie wiem, ja chce mieć tylko fajne prezenciki pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 11:03 am
ja tez, ale obawiam sie ze najfajniejszy prezencik to bede miala jak owine mojego mena wstazka razz tanio i swiatecznie XPPPP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 11:15 am
Silvery the Alchemist ja tez, ale obawiam sie ze najfajniejszy prezencik to bede miala jak owine mojego mena wstazka razz tanio i swiatecznie XPPPP weź se jeszcze trochejemioły
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 11:17 am
no...przypomnial mi sie ten dialog z Batman Returns: Batman: Mistletoe can be deadly if you eat it. Catwoman: A kiss can be even deadlier if you mean it. ...no toz nie bede go truc XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 11:20 am
Silvery the Alchemist no...przypomnial mi sie ten dialog z Batman Returns: Batman: Mistletoe can be deadly if you eat it. Catwoman: A kiss can be even deadlier if you mean it. ...no toz nie bede go truc XDDDD a czemu nie? mogłabyś sie zabawić w niegrzeczną panią doktor.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|