|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 9:30 am
ILikeGreenChickenLegs Insane Lady-sama ILikeGreenChickenLegs Insane Lady-sama zostaw tak, jak jest 3nodding a Rew to mi przypomina mojego nicka, zazwyczaj jestem w necie jako Lady Revania ninja Ja chce zmienić nicka ludzie! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! nie zmieniaj!!!!!!!!!!! evil evil evil evil evil evil
ale ja chce wydać te 10000 goldów!dwie pierwsze zmiany sa za free rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 9:38 am
ILikeGreenChickenLegs Insane Lady-sama ILikeGreenChickenLegs Insane Lady-sama zostaw tak, jak jest 3nodding a Rew to mi przypomina mojego nicka, zazwyczaj jestem w necie jako Lady Revania ninja Ja chce zmienić nicka ludzie! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! nie zmieniaj!!!!!!!!!!! evil evil evil evil evil evil
ale ja chce wydać te 10000 goldów!Daj Babci, Babcia zaraz wszystko przepuści! xd Słowo! A tak na serio, jak już zmieniać nicka, to na lepszy. 3nodding Znajdź sobie taki, co to będzie podkreślał Twoją indywidualność (i sympatię, jaką darzysz nieświeże udka kurczaka) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 9:52 am
Daedhel ILikeGreenChickenLegs Insane Lady-sama ILikeGreenChickenLegs Insane Lady-sama zostaw tak, jak jest 3nodding a Rew to mi przypomina mojego nicka, zazwyczaj jestem w necie jako Lady Revania ninja Ja chce zmienić nicka ludzie! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! nie zmieniaj!!!!!!!!!!! evil evil evil evil evil evil
ale ja chce wydać te 10000 goldów!Daj Babci, Babcia zaraz wszystko przepuści! xd Słowo! A tak na serio, jak już zmieniać nicka, to na lepszy. 3nodding Znajdź sobie taki, co to będzie podkreślał Twoją indywidualność (i sympatię, jaką darzysz nieświeże udka kurczaka) xd
A co myślicie o Lukrecjuszu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 10:15 am
ILikeGreenChickenLegs Daedhel ILikeGreenChickenLegs Insane Lady-sama ILikeGreenChickenLegs Insane Lady-sama zostaw tak, jak jest 3nodding a Rew to mi przypomina mojego nicka, zazwyczaj jestem w necie jako Lady Revania ninja Ja chce zmienić nicka ludzie! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! nie zmieniaj!!!!!!!!!!! evil evil evil evil evil evil
A co myślicie o Lukrecjuszu?może Lukr ucjusz. Jak od lukru ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 10:19 am
Daedhel ILikeGreenChickenLegs Daedhel ILikeGreenChickenLegs Insane Lady-sama nie zmieniaj!!!!!!!!!!! evil evil evil evil evil evil
A co myślicie o Lukrecjuszu?może Lukr ucjusz. Jak od lukru ^^ zmien se na "Kurczakonóżek"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 10:47 am
a gwidon? gwidon to ładne imię.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 11:44 am
albo tymoteusz błażej albo cośtam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 2:35 pm
Insane Lady-sama Daedhel ILikeGreenChickenLegs Daedhel ILikeGreenChickenLegs Insane Lady-sama nie zmieniaj!!!!!!!!!!! evil evil evil evil evil evil
A co myślicie o Lukrecjuszu?może Lukr ucjusz. Jak od lukru ^^ zmien se na "Kurczakonóżek" rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 1:57 am
wicked que.en a gwidon? gwidon to ładne imię. jest takie? o.O [kojarzy mi sie z Qui-Gon Jinn'em xd ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 2:54 am
Daedhel Daj Babci, Babcia zaraz wszystko przepuści! xd Słowo! A tak na serio, jak już zmieniać nicka, to na lepszy. 3nodding Znajdź sobie taki, co to będzie podkreślał Twoją indywidualność (i sympatię, jaką darzysz nieświeże udka kurczaka) xd Albo takie którego używasz na większości for I w tym momencie żałuję, że "Chester" jest zajęte. emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 7:22 am
Yajo Insane Lady-sama Daedhel ILikeGreenChickenLegs Daedhel Daj Babci, Babcia zaraz wszystko przepuści! xd Słowo! A tak na serio, jak już zmieniać nicka, to na lepszy. 3nodding Znajdź sobie taki, co to będzie podkreślał Twoją indywidualność (i sympatię, jaką darzysz nieświeże udka kurczaka) xd
A co myślicie o Lukrecjuszu?może Lukr ucjusz. Jak od lukru ^^ zmien se na "Kurczakonóżek" rofl rofl rofl Lukrucjusz jest fajne. Ta moja propozycja kojarzyła mi się z lukrecją, która ma dziwny smak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 12:12 pm
LolaPi Daedhel Daj Babci, Babcia zaraz wszystko przepuści! xd Słowo! A tak na serio, jak już zmieniać nicka, to na lepszy. 3nodding Znajdź sobie taki, co to będzie podkreślał Twoją indywidualność (i sympatię, jaką darzysz nieświeże udka kurczaka) xd Albo takie którego używasz na większości for I w tym momencie żałuję, że "Chester" jest zajęte. emo *atakuje i mamla po szyi* domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 12:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 3:51 am
Nie lubię litery v scream wolę w. i tak wole miec fajny nick na gai, bo i tak imię mam neładne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 4:07 am
ILikeGreenChickenLegs
Nie lubię litery v scream wolę w. i tak wole miec fajny nick na gai, bo i tak imię mam neładne.a jak masz na imie? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|