|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 9:42 am
oooo, a ja jestem duzym studentem i nigdy nie wisiało nade mną widmo mundurka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 10:02 am
Daedhel Jukatan Daedhel Jukatan NEOZPL Mogli by zrobić takie mundurki jakie mają w Japonii mhryhyhy 4laugh 4laugh byloby słodko ;3 no niezupełnie... bierzcie poprawkę na przestwór dziury kulturowej między naszymi narodami. Założę się, że jakieś 50% dziewczyn byłoby unieszczęśliwionych koniecznością noszenia tych tragicznych miniówek. xp Ja osobiście mając fazę dzieciństwa podstawowego za sobą, z ręką na sercu oświadczam, że przez całe 19 lat mojego żywota nie było godziny, w której jakakolwiek istota śmiertelna byłaby w stanie mnie wpakować w takie coś. wróć uwagę na to, że miniówy są tylko w anime. prawdziwe japonki XD noszą spódnice za kolana, do kolan, jeśli mają krótsze, to sobie podwijają. aaaa... nie wiedziałam xd i tak nie dałoby się mnie przyodziać w spódnicę twisted jak sama pisałaś wyżej - kultura i obyczaje. Gdyby pewne było od Twego dziecięctwa, że włożysz niegdyś mundurek ze spódniczką, byłoby to dla Ciebie tak naturalne jak sikanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 10:48 am
Jukatan jak sama pisałaś wyżej - kultura i obyczaje. Gdyby pewne było od Twego dziecięctwa, że włożysz niegdyś mundurek ze spódniczką, byłoby to dla Ciebie tak naturalne jak sikanie. jakaś Ty dosadna! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 11:04 am
Baranina Insane Lady-sama Baranina pierdolimy na pomaranczowo hahaha rofl . kiedys na jakims forum byla ankieta z jakim kolorem kojarzy sie sex. ja zaznaczylam wlasnie pomaranczowy blaugh mi z ciemnym fioletem i czarnym, no jeszcze kapka czerwieni. ekhem... Czy podając ten opis patrzyłaś na swojego awatara, czy robiąc awatara myślałaś o seksie?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 4:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 7:15 am
oldskul i wintaż
haha, dzisiaj w szkole zbuntowałam klasę i nikt nie chodził w tych mundurkach, a na zebraniu rodzice mają zamiar coś zrobić z tymi szmatami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 7:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 7:45 am
wicked que.en oldskul i wintaż
haha, dzisiaj w szkole zbuntowałam klasę i nikt nie chodził w tych mundurkach, a na zebraniu rodzice mają zamiar coś zrobić z tymi szmatami xd haha i bardzo dobrze zrobiolas...tylko czy nauczyciele nie mieli nic do was, ze nie wdzialiście tych szałowych kreacji??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 8:36 am
Daedhel Jukatan jak sama pisałaś wyżej - kultura i obyczaje. Gdyby pewne było od Twego dziecięctwa, że włożysz niegdyś mundurek ze spódniczką, byłoby to dla Ciebie tak naturalne jak sikanie. jakaś Ty dosadna! xd co nie? P:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 8:42 am
oh-moj-Boze...
wyglada jak wygrzebane ze zsypu...albo uszyte z wora pokutnego...nie ma co, program "Tanie panstwo" realizowany w pelni:/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 8:50 am
Mroovecka wicked que.en oldskul i wintaż
haha, dzisiaj w szkole zbuntowałam klasę i nikt nie chodził w tych mundurkach, a na zebraniu rodzice mają zamiar coś zrobić z tymi szmatami xd haha i bardzo dobrze zrobiolas...tylko czy nauczyciele nie mieli nic do was, ze nie wdzialiście tych szałowych kreacji?? tylko babka od matmy coś tam się pluła, reszta to olała...
a jeszcze niedawno było mówione, że jak ktoś się nie przystosuje to będzie miał obniżone zachowanie albo będą wpisywane uwagi taaa ;>
silvery the alchemist: a żebyś wiedziała, jakbyś jeszcze zobaczyła z jakiego materiału to jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 12:54 pm
ichabot Baranina Insane Lady-sama Baranina pierdolimy na pomaranczowo hahaha rofl . kiedys na jakims forum byla ankieta z jakim kolorem kojarzy sie sex. ja zaznaczylam wlasnie pomaranczowy blaugh mi z ciemnym fioletem i czarnym, no jeszcze kapka czerwieni. ekhem... Czy podając ten opis patrzyłaś na swojego awatara, czy robiąc awatara myślałaś o seksie?? xd ani to ani to.. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 3:41 pm
Ja pikuje scream ... współczuje Wam tych mundurków ... jak ja się ciesze, że studentów nie przebierają ... studenci przebierają sie sami rofl (tzn. u nas teraz powstaje film kręcony przez moich kumpli i np. jeden z nich będzie grał goryla mrgreen ) ... Mam im pomóc znaleźć jakieś czarne futro w ciucholandzie, bo wypożyczenie bądź kupno kostiumu jest za drogie xd ... ale wolałabym już chodzić w kostiumie goryla nacodzień niż w takim mundurku ... założyłabym maskę i nikt by nie wiedział, że to ja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 9:33 am
strój goryla jako mundurek? w sumie czemu nie przynajmniej śmiesznie by było gorzej w lato xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 10:22 am
wicked que.en strój goryla jako mundurek? w sumie czemu nie przynajmniej śmiesznie by było gorzej w lato xd Wiekszosc mundurkow tez jest niestety wykonana z malo przewiewnych materialow.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|