|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 3:30 pm
Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ-ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ Ένα λεπτό βράδυ μια νέα πριγκήπισσα έβαλε στο καπό και clogs της, και βγήκε για να πάρει έναν περίπατο μόνη της σε ένα ξύλο και όταν ήρθε σε ένα δροσερό ελατήριο του ύδατος, εκείνος ο αυξήθηκε στη μέση του, κάθισε για να στηριχτεί μια στιγμή.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 3:32 pm
Τώρα είχε μια χρυσή σφαίρα στο χέρι της, το οποίο ήταν αγαπημένο της και τον πετούσε πάντα επάνω στον αέρα, και τον επίανε πάλι καθώς έπεσε.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 3:33 pm
Μετά από έναν χρόνο το έριξε επάνω τόσο σε υψηλό που έχασε το καθώς έπεσε και η σφαίρα οριακή μακριά, και κυλημένος εμπρός επάνω στο έδαφος, μέχρι επιτέλους αυτό περιήλθε κάτω στην άνοιξη.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 3:35 pm
Η πριγκήπισσα εξέτασε το ελατήριο μετά από τη σφαίρα της, αλλά ήταν πολύ βαθύ, τόσο βαθύς που δεν θα μπορούσε να δει το κατώτατο σημείο από το.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 3:57 pm
Κατόπιν άρχισε στο bewail την απώλειά της, και είπε, "αλίμονο! εάν θα μπορούσα μόνο να πάρω τη σφαίρα μου πάλι, θα έδινα όλα τα λεπτά ενδύματα και τα κοσμήματά μου, και όλα που έχω στον κόσμο."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 3:59 pm
Ενώ μιλούσε, ένας βάτραχος έβαλε το κεφάλι του από το ύδωρ, και εν λόγω, "πριγκήπισσα, γιατί κλαίτε τόσο πικρά;"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 4:18 pm
"Αλίμονο!" εν λόγω αυτή, "τι μπορείτε να κάνετε για με, εσείς δυσάρεστος βάτραχος; Η χρυσή σφαίρα μου έχει περιέλθει στην άνοιξη."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 4:22 pm
Ο βάτραχος εν λόγω, "θέλω όχι τα μαργαριτάρια σας, και τα κοσμήματα, και τα λεπτά ενδύματα αλλά εάν θα με αγαπήσετε, και θα με επιτρέψετε να ζήσω με σας και θα φάτε από από το χρυσό πιάτο σας, και τον ύπνο επάνω στο κρεβάτι σας, θα σας φέρω τη σφαίρα σας πάλι."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 4:25 pm
"Ποιες αηδίες αυτός ο ανόητος βάτραχος μιλά!" σκέφτηκε την πριγκήπισσα. Δεν μπορεί ποτέ ακόμη και να πάρει από το ελατήριο να με επισκεφτεί, αν και μπορεί να είναι σε θέση να πάρει τη σφαίρα μου για με, και επομένως θα τον πω αυτός θα έχω τι ρωτά."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 4:33 pm
Κατόπιν ο βάτραχος έβαλε το κεφάλι του κάτω, και βούτηξε βαθιά κάτω από το ύδωρ και μετά από λίγο ενώ βρήκε πάλι, τη σφαίρα στο στόμα του, και την έριξε στην άκρη του ελατηρίου.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 4:35 pm
Μόλις η νέα πριγκήπισσα εβλέίδε τη σφαίρα της, έτρεξε για να την επιλέξει επάνω και ήταν τόσο ενθουσιασμένη για να το έχει στο χέρι της πάλι, που δεν σκέφτηκε ποτέ το βάτραχο, αλλά έτρεξε κατ' οίκον με το τόσο γρήγορα όσο θα μπορούσε.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 4:42 pm
Ο βάτραχος κάλεσε μετά από την, "την παραμονή, πριγκήπισσα, και με παίρνει με σας όπως είπατε," αλλά δεν σταμάτησε για να ακούει μια λέξη.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 4:45 pm
Η επόμενη ημέρα, ακριβώς όπως η πριγκήπισσα είχε καθίσει στο γεύμα, άκουσε έναν παράξενο θόρυβο -- τρυπήστε, τρυπήστε -- παφλασμός, παφλασμός -- σαν κάτι ερχόταν επάνω στη μαρμάρινη σκάλα: και σύντομα κατόπιν υπήρξε ένας ευγενής κτύπος στην πόρτα, και μια μικρή φωνή φώναξε έξω και είπε:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 4:47 pm
"Ανοίξτε την πόρτα, η πριγκήπισσά μου αγαπητή, ανοίγει την πόρτα στην αληθινή αγάπη δική σου εδώ! Και απασχολήστε τις λέξεις που και εγώ είπατε από την πηγή δροσερή, στην πράσινη ξύλινη σκιά."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 4:50 pm
Κατόπιν η πριγκήπισσα έτρεξε στην πόρτα και την άνοιξε, και εκεί εβλέίδε το βάτραχο, τον οποίο είχε αρκετά ξεχασμένος.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|