|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 4:13 am
Insane Lady-sama mnie twoja siostra tez denerwuje. uwaza sie za pepek swiata, a wcale nie jest taka idealna rolleyes . a brata mozesz obrazac, prosze bardzo. i chociażby to, że traktuje mnie z góry i z lekceważeniem, a jak potrzebuje się komuś wygadać, to jakoś już się ze mnie nie śmieje. jest żałosna i tyle, ostatnio zaczęłam za namową chłopaka traktować ją tak, jak zasługuje i nie mam litości mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 5:12 am
a ja mam brata, który jest dumny z siebie, bo po nalaniu wrzątku do plastikowej butelki wrzeszczy, że jest czarodziejem(butelka się skurczyła -_-') brat tj. Nii-Nii ma prawie 24 lata
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 5:34 am
Jukatan Insane Lady-sama mnie twoja siostra tez denerwuje. uwaza sie za pepek swiata, a wcale nie jest taka idealna rolleyes . a brata mozesz obrazac, prosze bardzo. i chociażby to, że traktuje mnie z góry i z lekceważeniem, a jak potrzebuje się komuś wygadać, to jakoś już się ze mnie nie śmieje. jest żałosna i tyle, ostatnio zaczęłam za namową chłopaka traktować ją tak, jak zasługuje i nie mam litości mrgreen masz mądrego chłopaka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 5:39 am
ano mam w dodatku jest o mnie piekielnie zazdrosna a nie ma o co D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 6:06 am
Jukatan ano mam w dodatku jest o mnie piekielnie zazdrosna a nie ma o co D: to ona ma problem ze sobą, a nie ty. pewnie jest zazdrosna, bo od niej lepiej wygladasz. moglaby zaczac o siebie dbac... i nie byc taka nudziara Oo. wybacz, musialam xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 6:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 6:29 am
Insane Lady-sama Jukatan ano mam w dodatku jest o mnie piekielnie zazdrosna a nie ma o co D: to ona ma problem ze sobą, a nie ty. pewnie jest zazdrosna, bo od niej lepiej wygladasz. moglaby zaczac o siebie dbac... i nie byc taka nudziara Oo. wybacz, musialam xD wlasnie jest zazdrosna nie o to jak wygladam, a to co robie - jakby mi chciala dorownac w urodzie, to by sie wziela za siebie... i jest nudziara, to fakt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 6:43 am
to ja nie mówię o swoim bracie -,-'
jest żałosny, leniwy i nie potrafi się do tego przyznać i mnie rodzice wkurzają, bo odkąd jest po operacji to jest jakimś "oczkiem" w ich głowie i wszystko mu wolno cały czas do niego doskakują i się tak jakby "podlizują" moja matka nawet ostatnio podszyła jakąś gąbkę pod jego siedzenie przed kompem (spędza przed nim największą część swojego życia, ale i tak wiecznie narzeka, jakoby to ja siedzę tylko przed kompem), że niby "jest za twarde", a on cały czas nad tym ubolewa.
no kurde, ale gdzie to jest twarde?
jak się zapytałam po co to, to się jeszcze na mnie wydarła: "zamknij się i siadaj, to nie dla twojej wygody!!!!"
i tak to nic takiego...
pfff, pies ich lizał po gim i tak się będę w wawie uczyć, ha!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 10:00 am
ta, podejscie rodzicow do rodzenstwa... kocham to stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 10:13 am
wicked que.en to ja nie mówię o swoim bracie -,-'
jest żałosny, leniwy i nie potrafi się do tego przyznać i mnie rodzice wkurzają, bo odkąd jest po operacji to jest jakimś "oczkiem" w ich głowie i wszystko mu wolno cały czas do niego doskakują i się tak jakby "podlizują" moja matka nawet ostatnio podszyła jakąś gąbkę pod jego siedzenie przed kompem (spędza przed nim największą część swojego życia, ale i tak wiecznie narzeka, jakoby to ja siedzę tylko przed kompem), że niby "jest za twarde", a on cały czas nad tym ubolewa.
no kurde, ale gdzie to jest twarde?
jak się zapytałam po co to, to się jeszcze na mnie wydarła: "zamknij się i siadaj, to nie dla twojej wygody!!!!"
i tak to nic takiego...
pfff, pies ich lizał po gim i tak się będę w wawie uczyć, ha! to to juz patologia :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 11:35 am
wiesz, zwykle odnoszą się do mnie normalnie, ale jeżeli chodzi o "marcinka" to... -,-'
to wtedy dialogi wyglądają mniej normalnie, o.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:29 pm
odnosnie tego topicowego posta:
wink ha mial racje nie wolno krasc wody w polsce xD zobacz sobie kodeks prawny xD a ze kolo 30 i nie ma dziewczyny ... hmmm .... a moze ma jakiegos dobrego przyjaciela? ;D
w takich momentach ciesze sie ze Bog stworzyl mnie jedynakiem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:37 pm
Nie, nie ma żadnego przyjaciela, bo jest hetero xD. Miał jedną przez `10 lat, ale rzuciła go dla innego (dobrze zrobiła, nie wiem jak z nim wytrzymała), potem miał następną, ale też się rozstali i teraz jest sam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 10:28 pm
Insane Lady-sama Nie, nie ma żadnego przyjaciela, bo jest hetero xD. Miał jedną przez `10 lat, ale rzuciła go dla innego (dobrze zrobiła, nie wiem jak z nim wytrzymała), potem miał następną, ale też się rozstali i teraz jest sam. moze jakby sie jej oswiadczyl... pamietam ze podczas Twojej osiemnastki ona łzawie powiedziała, ze nie ma co na oświadczyny liczyć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 12:08 am
Jukatan Insane Lady-sama Nie, nie ma żadnego przyjaciela, bo jest hetero xD. Miał jedną przez `10 lat, ale rzuciła go dla innego (dobrze zrobiła, nie wiem jak z nim wytrzymała), potem miał następną, ale też się rozstali i teraz jest sam. moze jakby sie jej oswiadczyl... pamietam ze podczas Twojej osiemnastki ona łzawie powiedziała, ze nie ma co na oświadczyny liczyć. tak? tak powiedziała? no widzisz, czyli wiadomo kto tu jest idiotą. a teraz wzięła ślub z innym, mój brat o tym akurat nie wie... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|