|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 11:03 am
Jukatan Insane Lady-sama Jukatan Insane Lady-sama a dzisiaj kot zaatakowal ojca, ba za matka teskni xD. dostal kapciem. mi dzisiaj kot znowu sie wchrzanial przed obiektyw jak robilam anusce zdjecia XD przynajmniej wyszly takie smieszne, swieze, a nie znowu siedzaca na tle przescieradla! XD a kto to anuska? koty sa fajne xD. moja lalka ta ball-jointed o której się rozmarzałaś? Pokaż te zdjęcia! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 12:01 pm
Jukatan Insane Lady-sama Jukatan Insane Lady-sama a dzisiaj kot zaatakowal ojca, ba za matka teskni xD. dostal kapciem. mi dzisiaj kot znowu sie wchrzanial przed obiektyw jak robilam anusce zdjecia XD przynajmniej wyszly takie smieszne, swieze, a nie znowu siedzaca na tle przescieradla! XD a kto to anuska? koty sa fajne xD. moja lalka jaka lalka Oo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 12:42 pm
cieszem się twoim szczęściem :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 12:44 pm
Insane Lady-sama Jukatan Insane Lady-sama Jukatan Insane Lady-sama a dzisiaj kot zaatakowal ojca, ba za matka teskni xD. dostal kapciem. mi dzisiaj kot znowu sie wchrzanial przed obiektyw jak robilam anusce zdjecia XD przynajmniej wyszly takie smieszne, swieze, a nie znowu siedzaca na tle przescieradla! XD a kto to anuska? koty sa fajne xD. moja lalka jaka lalka Oo? no dollf? oO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:38 pm
Jukatan Insane Lady-sama Jukatan Insane Lady-sama Jukatan Insane Lady-sama a dzisiaj kot zaatakowal ojca, ba za matka teskni xD. dostal kapciem. mi dzisiaj kot znowu sie wchrzanial przed obiektyw jak robilam anusce zdjecia XD przynajmniej wyszly takie smieszne, swieze, a nie znowu siedzaca na tle przescieradla! XD a kto to anuska? koty sa fajne xD. moja lalka jaka lalka Oo? no dollf? oO TY MASZ DOLLFA?! Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:39 pm
paźdzniernika! XD co, chcesz jej coś uszyć? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 3:11 pm
Jukatan paźdzniernika! XD co, chcesz jej coś uszyć? ;D bardzo chętnie bym spróbowała, ale nie wiem czy nie bałabym się jej w ogóle dotknąć. to taka droga rzecz... a jak się rozwali ninja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 10:26 pm
Insane Lady-sama Jukatan paźdzniernika! XD co, chcesz jej coś uszyć? ;D bardzo chętnie bym spróbowała, ale nie wiem czy nie bałabym się jej w ogóle dotknąć. to taka droga rzecz... a jak się rozwali ninja ? daj spokoj, ona ,mi regularnie wypada z rąk! XD mogę Ci dać ją na parę dni i sie pobawisz wpadnę np. w czwartek P:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 11:37 pm
Jukatan Insane Lady-sama Jukatan paźdzniernika! XD co, chcesz jej coś uszyć? ;D bardzo chętnie bym spróbowała, ale nie wiem czy nie bałabym się jej w ogóle dotknąć. to taka droga rzecz... a jak się rozwali ninja ? daj spokoj, ona ,mi regularnie wypada z rąk! XD mogę Ci dać ją na parę dni i sie pobawisz wpadnę np. w czwartek P: jak coś może ludzi polaczyć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 2:46 am
ILikeGreenChickenLegs Jukatan Insane Lady-sama Jukatan paźdzniernika! XD co, chcesz jej coś uszyć? ;D bardzo chętnie bym spróbowała, ale nie wiem czy nie bałabym się jej w ogóle dotknąć. to taka droga rzecz... a jak się rozwali ninja ? daj spokoj, ona ,mi regularnie wypada z rąk! XD mogę Ci dać ją na parę dni i sie pobawisz wpadnę np. w czwartek P: jak coś może ludzi polaczyć ale my sie z Jukatanem dlugo znamy, wiec ocb neutral ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 2:47 am
Insane Lady-sama ILikeGreenChickenLegs Jukatan Insane Lady-sama Jukatan paźdzniernika! XD co, chcesz jej coś uszyć? ;D bardzo chętnie bym spróbowała, ale nie wiem czy nie bałabym się jej w ogóle dotknąć. to taka droga rzecz... a jak się rozwali ninja ? daj spokoj, ona ,mi regularnie wypada z rąk! XD mogę Ci dać ją na parę dni i sie pobawisz wpadnę np. w czwartek P: jak coś może ludzi polaczyć ale my sie z Jukatanem dlugo znamy, wiec ocb neutral ? o co biega, nie no gratuluje skrótu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 9:24 am
ILikeGreenChickenLegs Insane Lady-sama ILikeGreenChickenLegs Jukatan Insane Lady-sama bardzo chętnie bym spróbowała, ale nie wiem czy nie bałabym się jej w ogóle dotknąć. to taka droga rzecz... a jak się rozwali ninja ? daj spokoj, ona ,mi regularnie wypada z rąk! XD mogę Ci dać ją na parę dni i sie pobawisz wpadnę np. w czwartek P: jak coś może ludzi polaczyć ale my sie z Jukatanem dlugo znamy, wiec ocb neutral ? o co biega, nie no gratuluje skrótu wink coś nie pasi rolleyes ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 10:06 am
jemu wszystko. czasem mysle, ze on ma jakies kompleksy i nie ma z kim rozmawiac, stad ta nadgorliwosc i kretynskie zachowania.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 10:11 am
Jukatan jemu wszystko. czasem mysle, ze on ma jakies kompleksy i nie ma z kim rozmawiac, stad ta nadgorliwosc i kretynskie zachowania. czuje sie zbyt biedny xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 10:13 am
Insane Lady-sama Jukatan jemu wszystko. czasem mysle, ze on ma jakies kompleksy i nie ma z kim rozmawiac, stad ta nadgorliwosc i kretynskie zachowania. czuje sie zbyt biedny xD też Jezu, ja naprawdę jestem dobrym człowiekiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|