|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 8:18 am
Baranina Zimtca Baranina Zimtca Baranina Zimtca Z jednym sie zgodze: zwierzeta moglyby by byc mniejsze. Sa ladne, ale troche nie w gaiowym stylu wink moze czesciej beda teraz dawac duuziiiee misie 4laugh Lubisz wielkie misie? Mozesz pisac petycje do adminow mrgreen taaakk duzy mis jest miziaśny 4laugh No ten Twoj tygrysek przy avku za sympatycznego "usmiechu" nie ma wink a mi sie podoba, jest milutki i slodziasny Mam dziwne wrazenie, ze ma ochote na twojego prosiaczka 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 11:41 am
Zimtca Mam dziwne wrazenie, ze ma ochote na twojego prosiaczka 4laugh eek *trzesie szyneczka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 10:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 10:02 am
Kasmizar Zimtca Mam dziwne wrazenie, ze ma ochote na twojego prosiaczka 4laugh eek *trzesie szyneczka* *wgryz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 12:41 pm
fajny ten assasin nie? ta wersja assasin's protector whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 12:43 pm
podoba mi sie szmata assasina. reszta niekoniecznie. ale znajac mnie to i tak kupie i cos z tego uloze kiedy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 12:48 pm
wilkus podoba mi sie szmata assasina. reszta niekoniecznie. ale znajac mnie to i tak kupie i cos z tego uloze kiedy... nie tylko ty tak masz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 12:57 pm
mam tak samooo jak Tyyyyyy xd najpierw jednak inne rzeczy, na ktore czekalam az beda tansze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 12:59 pm
wilkus mam tak samooo jak Tyyyyyy xd najpierw jednak inne rzeczy, na ktore czekalam az beda tansze xd Moje miasto, a w niiiiiiiiiim.... czekałaś na szachy? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 1:00 pm
ta, szachy i pantheracorax agate. na tamto zdaze jeszcze zarobic. tez, jak beda tansze. 3nodding jestem chyba zawodowym sknera xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 1:02 pm
wilkus ta, szachy i pantheracorax agate. na tamto zdaze jeszcze zarobic. tez, jak beda tansze. 3nodding jestem chyba zawodowym sknera xp Styczniowe collectibles będą najtańsze na przełomie stycznia i lutego, tak mi się wydaje, więc trochę czasu jeszcze masz. A ja szachy sobie na razie odpuszczam, bo chyba nie znikną z tego sklepu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 1:05 pm
cos takiego. ja jeszcze nie wiem od czego zaczne. ale nie dzisiaj. fizyka czeka na m nie jeszcze - pewnie i tak nad nia zasne zaraz >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 1:11 pm
wilkus cos takiego. ja jeszcze nie wiem od czego zaczne. ale nie dzisiaj. fizyka czeka na m nie jeszcze - pewnie i tak nad nia zasne zaraz >.< No ja na dzisiaj kończe xd Jeszcze tylko parę partyjek warcrafta z kolegą. Miłych snów życzę wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 1:20 pm
nu, assasin fajny, a masterpiece juz taki sobie ale ogolnie jako calosc styczen wypadl dobrze smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 16, 2008 2:12 am
harab serapel nu, assasin fajny, a masterpiece juz taki sobie ale ogolnie jako calosc styczen wypadl dobrze smile assasin ssie, gadanie! xp
ojejku, ale to masterpiece...
mmmmm, no dla mnie bomba!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |