|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 12:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 1:30 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 6:21 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:58 am
moje tez biggrin niech ludzie zakosztuja dobroci ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 9:45 am
Na napisze troche dzine polaczenie ale dla mnie bardzo dobre . Otorz sprobojcie sobie gotowanej na parze piersi z kurczaka - bez skory of kors , z ryzem i do tego odrobina dzemuu truskawkowego lub malinowego . Dla mnie pycha wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 3:43 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:01 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:04 am
Ozual... narobiles mi smaka heart to musi byc pyszne heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 12, 2005 3:45 pm
Raticiel Ozual... narobiles mi smaka heart to musi byc pyszne heart Nie jeszcze troche groszku , i odrobine mleka zeby smak byl "jedwabisty " biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 10:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 7:31 am
Oj tak kiedys probowalem zrobic zupe .. ale mialem tylko groszek wiec do gotujacej sie wody wrzucilem go razem z makronem i marchewka . Zupa byla wodnista wiec zagescilem jak do sosu maka ... bylo niezle przezyszczenie =]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 2:15 am
Dziaiaj moje sniadanie wyfgladalo tak : ryz, cynamon , bana - juz troche rozmiekly bo takie sa lepsze , i na to kilka kropel miodu ... pysznosci sprobojcie sobie polecam ;]]]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 6:53 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:24 am
Ja sie ostatnio ograniczylam do robienia obiadow w domu, bo nikt inny nie ma na to czasu wink
Nie wiem czy pisalam tu o piersiach z kurczaka z dodatkami. Na poczatek wystarczy ubic piersi kurkowe, posypac sola czosnkowa, curry i czym tam chcecie wink Opanierowac filet - kazdy wie jak biggrin Najpierw w mące, potem w jajku i na koncu w panierce. Jesli ktos uzywa bułki tartej, to mozna do niej dosypac curry dla smaku ^^ Nastepnie smazymy. Gdy przewrocimy kotlety na druga stronę, kladziemy na wierzchniej warstwie rodzynky (wczesniej sparzone) i posypujemy tartym zoltym serem. Kiedy serek sie rozpusci a filet usmazy, polewamy ketchupem i na stol biggrin Podawac najlepiej z frytkami albo pieczonymi ziemniakami w ziolach. Smacznego ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|