|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 8:57 am
Hefajstion ale jesteś pewna,że nie robili sobie z Ciebie jaj? moi by w życiu na takie coś na szczęście nie wpadli jestem pewna.. we wtorek mam wiedziec juz czy mirek zabierze moje manaty i przeprowadzi do "naszego mieszkania" kuna.. jak to brzmi.. nigdy nie myslalam ze bede mieszkala z... to dziwne.. nie wiem kim go okreslic... stressed ktos mniej niz wrog?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 10:07 am
czytam i oczom nie wierzę... jak oni mogli ci to zrobić? stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 11:11 am
ZebraDeath czytam i oczom nie wierzę... jak oni mogli ci to zrobić? stressed nie wiem.. ale przy najblizszej okazji zapytam stressed albo inaczej: "nie chcemy cie juz w domu, jakos sie odzwyczailismy. fajnie jest cie widziec raz na 2 tygodnie lub raz na miech" - mamusia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 12:06 pm
powiedziala Ci tak? o.O moja po teksci o podtekstach seksualnych zapytala sie, czy moglabym ja tak zostawic confused nie ma jak robic wyrzuty na dzien dobry>.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 1:32 pm
wilkus powiedziala Ci tak? o.O moja po teksci o podtekstach seksualnych zapytala sie, czy moglabym ja tak zostawic confused nie ma jak robic wyrzuty na dzien dobry>.< moja mama poprostu byla szczera... stressed czy dla twoich rodzicow tak jak i dla moich, sex jest tematem tabu? czy mi sie zdaje? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 1:46 pm
dobrze Ci sie zdaje. niestety sweatdrop mam nadzieje, ze nie bede bardzo przez to spaczona xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 3:13 pm
Bol. Nie ma to jak kochajacy rodzice, ktorzy chca dobrze dla swej pociechy confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 12:54 am
Zimtca Bol. Nie ma to jak kochajacy rodzice, ktorzy chca dobrze dla swej pociechy confused
do łożka z rodziną? to chyba fachowo zwie się kazirodztwo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 4:14 am
ILikeGreenChickenLegs Zimtca Bol. Nie ma to jak kochajacy rodzice, ktorzy chca dobrze dla swej pociechy confused
do łożka z rodziną? to chyba fachowo zwie się kazirodztwo...ale on nie jest moja rodzina... w tym jest rzecz... a tak poza.. to wilkusa chca wyswatac z jej kuzynem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 4:17 am
Zimtca Bol. Nie ma to jak kochajacy rodzice, ktorzy chca dobrze dla swej pociechy confused rofl rofl dobre dobre rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 4:18 am
wilkus dobrze Ci sie zdaje. niestety sweatdrop mam nadzieje, ze nie bede bardzo przez to spaczona xd obawiam sie ze jednak bedziesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 10:37 am
Baranina wilkus dobrze Ci sie zdaje. niestety sweatdrop mam nadzieje, ze nie bede bardzo przez to spaczona xd obawiam sie ze jednak bedziesz... oz, ale z tego wynike, ze tez jestes. no dobra, trudno. bywa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 10:51 am
wiesz, jakbym tylko mogla to bym Ci odnajela mieszkanie mojej babci...i tak stoi puste/moja mama wynajmuje je jakims glupim babom stressed
ale to jest swinstwo na miare stulecia po prostu... a juz myslalam ze moja rodzina wyczerpala zasob "genialnych" pomyslow... rolleyes
wielkie sorry, wspolczucie i *hug* generalnie... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 4:22 pm
Silvery the Alchemist wiesz, jakbym tylko mogla to bym Ci odnajela mieszkanie mojej babci...i tak stoi puste/moja mama wynajmuje je jakims glupim babom stressed ale to jest swinstwo na miare stulecia po prostu... a juz myslalam ze moja rodzina wyczerpala zasob "genialnych" pomyslow... rolleyes wielkie sorry, wspolczucie i *hug* generalnie... crying nie ma problemu... przezyje, dam sobie rade.. zawsze sobie daje rade stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 4:22 pm
wilkus Baranina wilkus dobrze Ci sie zdaje. niestety sweatdrop mam nadzieje, ze nie bede bardzo przez to spaczona xd obawiam sie ze jednak bedziesz... oz, ale z tego wynike, ze tez jestes. no dobra, trudno. bywa a czy ja twierdze ze nie jestem?? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|