Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Cash Shop Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

wściekłam się. a ty?
  &^$@!(@$#%*^~!!!!!!
  $@!@#%^*(**#!!!!!
View Results

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Sat Oct 27, 2007 10:12 am

hmmm.... trzeba się z bratem naradzić... cool
PostPosted: Sun Oct 28, 2007 1:13 am

Insane Lady-sama
ILikeGreenChickenLegs
Insane Lady-sama
xBardielx
ummm nie wiem czy chodzi o ten cash o ktorym mysle, ale jakos ja nie mialem porblemu z jego zamowieniem - tzn juz zamawialem ale przekalkulowalem sobie ze jednak MC sie lepiej oplacaja smile jakby cos to zawsze bede mogl wam sprzedac troche cash itemow ;]

a ile w złotówkach to wychodzi? łącznie z opłatami, które dodaje bank za przelew.

to zależy
jeśli swą kartę kredytową zarejestrujesz na paypalu no to tylko musisz kliknąć tam w gstorze kliknąć w p[rze;ew przez paypala i wszystko..
a 1 kolektibl osztuje 2.50 dolar , a więc ok 7.50 polskich XD

czy eKonto, takie najzwyklejsze z mBanku da radę zarejestrować w PayPalu xD? i nie dodają żadnych opłat, tylko walutę przeliczają?

hm...
na paypalu można rejestrowac TYLKO karty, i to tylko te, które mają takie bardziej wypukle cyfry na przodzie

dziki_wieprz

Insane Lady-sama

PostPosted: Sun Oct 28, 2007 4:46 am

ILikeGreenChickenLegs
Insane Lady-sama
ILikeGreenChickenLegs
Insane Lady-sama
xBardielx
ummm nie wiem czy chodzi o ten cash o ktorym mysle, ale jakos ja nie mialem porblemu z jego zamowieniem - tzn juz zamawialem ale przekalkulowalem sobie ze jednak MC sie lepiej oplacaja smile jakby cos to zawsze bede mogl wam sprzedac troche cash itemow ;]

a ile w złotówkach to wychodzi? łącznie z opłatami, które dodaje bank za przelew.

to zależy
jeśli swą kartę kredytową zarejestrujesz na paypalu no to tylko musisz kliknąć tam w gstorze kliknąć w p[rze;ew przez paypala i wszystko..

czy eKonto, takie najzwyklejsze z mBanku da radę zarejestrować w PayPalu xD? i nie dodają żadnych opłat, tylko walutę przeliczają?

hm...
na paypalu można rejestrowac TYLKO karty, i to tylko te, które mają takie bardziej wypukle cyfry na przodzie

karty nie mam, więc dupa stare
PostPosted: Sun Oct 28, 2007 4:54 am

ILikeGreenChickenLegs
Insane Lady-sama
ILikeGreenChickenLegs
Insane Lady-sama
xBardielx

to zależy

hm...
niekoniecznie.

np. Inteligo swietnie pasuje do paypala <3 ale karty z mbanku nie - do tego trzeba sobie zalozyc karte internetowa - kosztuje 20 zlotych rocznie.

Jukatan

Yajo

PostPosted: Mon Oct 29, 2007 10:17 am

wilkus
to miesieczne bagno, na ktore tyramy co jakis czas xd

ogolnie widzialam kilka ciekawych propozycji... ale moze nie beda takie drogie, jezeli bedzie nieograniczona ilosc, a ludzie sie rzuca na to.... sie obaczy. hmmm. nie lubie amerykanow.... trudno
Kiedy pojawił się pierwszy item za casha, caya the cat, mreow ^^, to kosztowało toto z 5 milionów, a teraz niecałe 50k. jeżeli będzie więcej przemiotów do wyboru, to może wzrosną ceny o jakieś drugie tyle, najgorzej ja to tak widzę.
PostPosted: Mon Oct 29, 2007 12:55 pm

tez mam konto w mbanku i jakos kupuje za pomoca paypala razz sekretem jest taka sliczna dodadkowa przezroczysta karta ^^ chyba 15 zloty kosztuje na rok jej utrzymanie i zalatwia ona cala sprawe, z normalnego konta wrzucasz ile chcesz na ta 2 karte i potem nia placisz. a co do tego ile wychodzi to w zlociszach to dokladnie nie wiem, ale zawsze jak biore 4 mc to wychodzi cos 25 zloty chyba im wiecej bierzesz tym taniej ci to wychodzi smile

harab serapel

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Thu Nov 01, 2007 2:39 am

A ja nie mam konta. Powiem więcej, nawet jak bym miał konto to nie wiem czy bym kupował monthly xp
Wolę ciężką harówę i targowanie na marketplace
PostPosted: Thu Nov 01, 2007 4:46 am

Jukatan
ILikeGreenChickenLegs
Insane Lady-sama
ILikeGreenChickenLegs
Insane Lady-sama
xBardielx

to zależy

hm...
niekoniecznie.

np. Inteligo swietnie pasuje do paypala <3 ale karty z mbanku nie - do tego trzeba sobie zalozyc karte internetowa - kosztuje 20 zlotych rocznie.

Moj Tato swego czasu walczyl z Inteligo, bo PayPal jakos odrzucal jego karte confused Ja tez mam Inteligo, ale nie probowalam sie rejestrowac w PayPalu bo nigdy mi jakos nie byl potrzebny do szczescia wink

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200

harab serapel

PostPosted: Thu Nov 01, 2007 11:05 am

lol cash shop zostal otwarty, ale byly bugi to go zamkneli, ale w miedzyczasie pare osob zdazylo pokupowac itemki i teraz sobie one kraza po markecie ze sporymi cenami :/ farciarze
PostPosted: Thu Nov 01, 2007 11:07 am

Przez ten cash shop byly wczoraj takie lagi, ze szkoda gadac stare

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200

harab serapel

PostPosted: Fri Nov 02, 2007 12:51 pm

cool ha! juz sobie kupilem 2 itemki co maja niby ewoluowac smile ciekawe co z tego wyniknie ;]
PostPosted: Fri Nov 02, 2007 1:46 pm

a mnie cos trafilo, jak zobaczylam cenebutelki Fausta crying dlaczego wszystko co ma jakikolwiek zwiazek z chemia jest takie drogie?

wilkus
Crew

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200
PostPosted: Fri Nov 02, 2007 1:52 pm

Rozwiazanie, jakie zastosowali do wyswietlania itemkow kompletnie mi sie nie podoba :/
PostPosted: Fri Nov 02, 2007 2:21 pm

Gaia tez chce zarobic. :/

Pszczola_M

harab serapel

PostPosted: Sat Nov 03, 2007 12:02 am

yup powinien byc normalny shop a nie to cos wyskakujace, jak juz widze takie cus to odrazu mam skojazenie z takimi reklamami i mi sie wlos jezy :/
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces