|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 10:12 am
hmmm.... trzeba się z bratem naradzić... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 1:13 am
Insane Lady-sama ILikeGreenChickenLegs Insane Lady-sama xBardielx ummm nie wiem czy chodzi o ten cash o ktorym mysle, ale jakos ja nie mialem porblemu z jego zamowieniem - tzn juz zamawialem ale przekalkulowalem sobie ze jednak MC sie lepiej oplacaja smile jakby cos to zawsze bede mogl wam sprzedac troche cash itemow ;] a ile w złotówkach to wychodzi? łącznie z opłatami, które dodaje bank za przelew.
to zależy jeśli swą kartę kredytową zarejestrujesz na paypalu no to tylko musisz kliknąć tam w gstorze kliknąć w p[rze;ew przez paypala i wszystko.. a 1 kolektibl osztuje 2.50 dolar , a więc ok 7.50 polskich XDczy eKonto, takie najzwyklejsze z mBanku da radę zarejestrować w PayPalu xD? i nie dodają żadnych opłat, tylko walutę przeliczają?
hm... na paypalu można rejestrowac TYLKO karty, i to tylko te, które mają takie bardziej wypukle cyfry na przodzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 4:46 am
ILikeGreenChickenLegs Insane Lady-sama ILikeGreenChickenLegs Insane Lady-sama xBardielx ummm nie wiem czy chodzi o ten cash o ktorym mysle, ale jakos ja nie mialem porblemu z jego zamowieniem - tzn juz zamawialem ale przekalkulowalem sobie ze jednak MC sie lepiej oplacaja smile jakby cos to zawsze bede mogl wam sprzedac troche cash itemow ;] a ile w złotówkach to wychodzi? łącznie z opłatami, które dodaje bank za przelew.
to zależy jeśli swą kartę kredytową zarejestrujesz na paypalu no to tylko musisz kliknąć tam w gstorze kliknąć w p[rze;ew przez paypala i wszystko.. a 1 kolektibl osztuje 2.50 dolar , a więc ok 7.50 polskich XDczy eKonto, takie najzwyklejsze z mBanku da radę zarejestrować w PayPalu xD? i nie dodają żadnych opłat, tylko walutę przeliczają?
hm... na paypalu można rejestrowac TYLKO karty, i to tylko te, które mają takie bardziej wypukle cyfry na przodziekarty nie mam, więc dupa stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 4:54 am
ILikeGreenChickenLegs Insane Lady-sama ILikeGreenChickenLegs Insane Lady-sama xBardielx ummm nie wiem czy chodzi o ten cash o ktorym mysle, ale jakos ja nie mialem porblemu z jego zamowieniem - tzn juz zamawialem ale przekalkulowalem sobie ze jednak MC sie lepiej oplacaja smile jakby cos to zawsze bede mogl wam sprzedac troche cash itemow ;] a ile w złotówkach to wychodzi? łącznie z opłatami, które dodaje bank za przelew.
hm... na paypalu można rejestrowac TYLKO karty, i to tylko te, które mają takie bardziej wypukle cyfry na przodzie niekoniecznie. np. Inteligo swietnie pasuje do paypala <3 ale karty z mbanku nie - do tego trzeba sobie zalozyc karte internetowa - kosztuje 20 zlotych rocznie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 10:17 am
wilkus to miesieczne bagno, na ktore tyramy co jakis czas xd ogolnie widzialam kilka ciekawych propozycji... ale moze nie beda takie drogie, jezeli bedzie nieograniczona ilosc, a ludzie sie rzuca na to.... sie obaczy. hmmm. nie lubie amerykanow.... trudno Kiedy pojawił się pierwszy item za casha, caya the cat, mreow ^^, to kosztowało toto z 5 milionów, a teraz niecałe 50k. jeżeli będzie więcej przemiotów do wyboru, to może wzrosną ceny o jakieś drugie tyle, najgorzej ja to tak widzę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 12:55 pm
tez mam konto w mbanku i jakos kupuje za pomoca paypala razz sekretem jest taka sliczna dodadkowa przezroczysta karta ^^ chyba 15 zloty kosztuje na rok jej utrzymanie i zalatwia ona cala sprawe, z normalnego konta wrzucasz ile chcesz na ta 2 karte i potem nia placisz. a co do tego ile wychodzi to w zlociszach to dokladnie nie wiem, ale zawsze jak biore 4 mc to wychodzi cos 25 zloty chyba im wiecej bierzesz tym taniej ci to wychodzi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 01, 2007 2:39 am
A ja nie mam konta. Powiem więcej, nawet jak bym miał konto to nie wiem czy bym kupował monthly xp Wolę ciężką harówę i targowanie na marketplace
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 01, 2007 4:46 am
Jukatan ILikeGreenChickenLegs Insane Lady-sama ILikeGreenChickenLegs Insane Lady-sama xBardielx ummm nie wiem czy chodzi o ten cash o ktorym mysle, ale jakos ja nie mialem porblemu z jego zamowieniem - tzn juz zamawialem ale przekalkulowalem sobie ze jednak MC sie lepiej oplacaja smile jakby cos to zawsze bede mogl wam sprzedac troche cash itemow ;] a ile w złotówkach to wychodzi? łącznie z opłatami, które dodaje bank za przelew.
hm... na paypalu można rejestrowac TYLKO karty, i to tylko te, które mają takie bardziej wypukle cyfry na przodzie niekoniecznie. np. Inteligo swietnie pasuje do paypala <3 ale karty z mbanku nie - do tego trzeba sobie zalozyc karte internetowa - kosztuje 20 zlotych rocznie. Moj Tato swego czasu walczyl z Inteligo, bo PayPal jakos odrzucal jego karte confused Ja tez mam Inteligo, ale nie probowalam sie rejestrowac w PayPalu bo nigdy mi jakos nie byl potrzebny do szczescia wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 01, 2007 11:05 am
lol cash shop zostal otwarty, ale byly bugi to go zamkneli, ale w miedzyczasie pare osob zdazylo pokupowac itemki i teraz sobie one kraza po markecie ze sporymi cenami :/ farciarze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 01, 2007 11:07 am
Przez ten cash shop byly wczoraj takie lagi, ze szkoda gadac stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 12:51 pm
cool ha! juz sobie kupilem 2 itemki co maja niby ewoluowac smile ciekawe co z tego wyniknie ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 1:46 pm
a mnie cos trafilo, jak zobaczylam cenebutelki Fausta crying dlaczego wszystko co ma jakikolwiek zwiazek z chemia jest takie drogie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 1:52 pm
Rozwiazanie, jakie zastosowali do wyswietlania itemkow kompletnie mi sie nie podoba :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 2:21 pm
Gaia tez chce zarobic. :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 03, 2007 12:02 am
yup powinien byc normalny shop a nie to cos wyskakujace, jak juz widze takie cus to odrazu mam skojazenie z takimi reklamami i mi sie wlos jezy :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|