|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 6:54 am
Runya_EithelNar Wiaterek, latasz za pomocą tej parasolki question blaugh Owszem latam. no wiesz to jest szybszy sposob transportu niz chodzic w tej przekletej kiecce >>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 8:07 am
A mnie się podoba ta kiecka. Serio. Oryginalnie w niej wyglądasz :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 1:26 pm
Jeszcze białą vroda i mógłbyś grać Mojżesza (serio, na avi arenie był taki kolo właśnie w tej kiece biggrin )
Mary Poppins latałą na parasolce, a Śmierćz Sandmana też lubi parasolki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 01, 2007 10:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 01, 2007 11:47 am
wietrzyk jak ty słodko wyglądasz w tej dyniowatej sukience heart tylko by cię schrupać domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 01, 2007 12:01 pm
Rzeczywiście, pasuje Ci ten komplet wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 9:23 am
Blizna wietrzyk jak ty słodko wyglądasz w tej dyniowatej sukience heart tylko by cię schrupać domokun słodki jesteś whee masz okazje też jestem z Tychów. rofl tobie też dziekuję Runya ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 11:50 am
Chłopie uciekaj zanim naprawdę cię zjedzą...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 12:02 pm
piłuję pilnikiem swoje jakże to ostre zębiska domokun domokun mięso ... świeże mięso ... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 12:27 pm
*patrzy lekko zaniepokojona na tego pana*
Blizna.... Zaczynam się ciebie bać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 1:14 pm
mnie ? .. mnie ?! MNIE ?! twisted spokojnie .. zostałem już wypisany z psychiatryka *nogą upycha ubłocony i potargany kaftan bezpieczeństwa do kąta* ... więc niema się czego bać twisted
no od 2 dni nie napadłem w nocy żadnej osoby w parku ^^ a to już coś ^^
oczywiście piszę dla jaj ... jeszcze wyjdę na jakiegoś psychola czy cuś neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 03, 2007 2:58 am
Blizna mnie ? .. mnie ?! MNIE ?! twisted spokojnie .. zostałem już wypisany z psychiatryka *nogą upycha ubłocony i potargany kaftan bezpieczeństwa do kąta* ... więc niema się czego bać twisted no od 2 dni nie napadłem w nocy żadnej osoby w parku ^^ a to już coś ^^ oczywiście piszę dla jaj ... jeszcze wyjdę na jakiegoś psychola czy cuś neutral ratunku!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 03, 2007 5:23 am
jednym aczkolwiek szybkim ciosem reklamówki z mediamarktu ogłusza wietrzyka *cii bo jeszcze się usłyszą a tego chyba nie chcemy* następnie wrzuca do studnia, zamyka klape, na studni buduje dom i czeka aż wietrzyk bedzie wysyłał przeklęta kasetę żeby puścić ją na największych stacjach telewizyjnych całego kraju
a tak pozatym całkiem miły zemnie facet sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 05, 2007 3:17 am
No to musisz coś około 20 lat poczekać na kasetę.... Ciekawe o czym będzie film wietrzyka.... Napijmy się czegoś w oczekiwaniu...
*wyjmuje swój słynny worek*
Blizna kochany, czego się napijesz? Kawy, herbaty? Wódki?
Blizna - ja też bym coś podobnego napisała.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|