|
|
|
|
Posted: Wed Oct 17, 2007 5:17 am
Yajo wicked que.en wilkus czy w Twojej sygnaturze jest kot, czy ja mam juz przewidzenia? xd
kot? mhm, być może. ja tam tak bardziej widzę jakiegoś konia albo antylopę czy jakieś inne koniopodobne co biegnie w stronę, mhmm, jakiejś kuli ognia albo ogromnej piłeczki do ping-ponga... mało to podobne do kota, ale interpretacja tego czegoś może odbiegać naprawdę daleko. możnaby założyć temat: "co widzisz w mojej sygnaturze?" xp Indianin. Lezy na prawym boku. Z lewej strony głowa z pióropuszem i rece, po lewej nogi. Rozkraczone xd a wiesz, że jak spojrzałam trzeci raz, to mi zamigotał? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 12:10 am
ZebraDeath Yajo wicked que.en wilkus czy w Twojej sygnaturze jest kot, czy ja mam juz przewidzenia? xd
kot? mhm, być może. ja tam tak bardziej widzę jakiegoś konia albo antylopę czy jakieś inne koniopodobne co biegnie w stronę, mhmm, jakiejś kuli ognia albo ogromnej piłeczki do ping-ponga... mało to podobne do kota, ale interpretacja tego czegoś może odbiegać naprawdę daleko. możnaby założyć temat: "co widzisz w mojej sygnaturze?" xp Indianin. Lezy na prawym boku. Z lewej strony głowa z pióropuszem i rece, po lewej nogi. Rozkraczone xd a wiesz, że jak spojrzałam trzeci raz, to mi zamigotał? whee tobie wszystko ostatnio migoce... byle by było nagie i meskie a najlepiej podwojne stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 5:51 am
Gem_ma tobie wszystko ostatnio migoce... byle by było nagie i meskie a najlepiej podwojne stare w mojej sygnaturze, mam nadzieję, tego nie ma xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 6:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 6:58 am
ZebraDeath ichabot Jutro sprawdzian z fizyki a ja pisze na temacie, który ma do zaoferowania opcję pollwhore i wymyślenie jakiegos tekstu mającego zainteresować Gemme. Ludzie ratujcie mnie!!!!! gonk i tak ma byc! twisted i cos wymiśliłej? jak tam sprawdzianek? cool Sprawdzian poszedł mi kiepsko, bo przygotowywałem się do robienia zadań, a koleś wyjechał mi z teorią stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 7:17 am
no nie, to by oznaczało, że podświadomie jestem okropnym zboczuchem (sygnaturę wykonałam samodzielnie xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 8:33 am
strasznym zboczuchem cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 9:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 10:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 2:12 am
czyli męski+nagi. 2 w 1 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 23, 2007 11:33 am
Ja chce jeszcze jedną taka sygnaturkę cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 23, 2007 11:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 23, 2007 1:12 pm
ZebraDeath czyli męski+nagi. 2 w 1 xd nie chodziło o nagiego faceta, a najlepiej dwoch coby sobie zZebra zrobiła yaoica stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 23, 2007 3:26 pm