|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 5:02 am
crying engem senki se szeret?! crying Na megálljatok!!! twisted Lesz itt még ban... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 8:17 am
Te is kaptál egy szavazatot, ahogy látom. Így nem mondhatod, hogy senki sem szeret. ninja Majd a szavazás végén meglátjuk, mi a szituáció. Nekem nyugodtan adhatsz BANánt, szeretem. wink (A gyümölcsre gondoltam, ne nézzetek perverznek. -_-")
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 8:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 9:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 9:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 9:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 5:32 pm
wahmbulance Minden moderátornak! wahmbulance Két dolog: Egy: Szeretnék kitakarítani a szubfórumokban. Körülnéztem és rengeteg halott topicot találtam. Ezeket, szeretném törölni. Kettő: Ha már létre lett hozva egy RP szubfórum, akkor használjuk. (Ez első, másod és talán harmasorban is Akittának szól...) Köszike...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 28, 2008 2:55 am
Írd le, melyik szubfórumból melyik topikokat. Aztán megbeszéljük 3nodding
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 28, 2008 6:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 29, 2008 2:50 am
Malreni wahmbulance Minden moderátornak! wahmbulance Két dolog: Egy: Szeretnék kitakarítani a szubfórumokban. Körülnéztem és rengeteg halott topicot találtam. Ezeket, szeretném törölni. Kettő: Ha már létre lett hozva egy RP szubfórum, akkor használjuk. (Ez első, másod és talán harmasorban is Akittának szól...) Köszike... Okés, ha nagyon akarsz, és nincs más dolgom (pff..yeah right) akkor talán RP-zhetünk mi is. 3nodding De csak lightosan...nem akarok novellákat írni. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 29, 2008 9:16 am
Hmm... kicsit elgondolkodtam ezen a kvízes cuccon. Van igény egy olya kvízre, ami, csupa, megbotránkoztató, kínos és felkavaró kérdést tartalmaz? Aki elvégzi, végigmegy minden kérdésen és őszintén válaszol (Ha, hazudik tudni fogom, annyit azért értek a pszichológiához...) akkor, némi pénz üti a markát...
Legyen ilyen, vagy ne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 29, 2008 9:49 am
o.O'' Idézek South park-ból. oooh boy, I'm staying out of this.. confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 29, 2008 10:53 am
Kicsit olyan Igazság ára beütése van.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 29, 2008 5:02 pm
Neeem... Nem lennének annyira szelídek a kérdések. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 24, 2008 4:05 am
Javaslom, senkit sem vegyünk föl a Guildbe, aki nem ír semmit a csatlakozási kérvénye mellé. Aki, így tesz, az kap egy szép sablonlevelet, ha válaszol, felvesszük.
Vélemény?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|