Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Magyar Guild
Tippek, javaslatok a Guildhoz Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 8 9 10 11 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

ZirconiaXD

PostPosted: Sun Nov 25, 2007 10:43 am

Én sem vagyok olyan járatos az RP-ben. Eddig csak 3-szor játszottam a barátaimmal különbözö RP-könyek szerint... az egyik könyv NAGYON
vastag volt és tele volt szabályokkal stb. Amúgy nagyon tetszett, de idöt igényel míg belejön az ember.

A gaián természetesen máshogy müködik.. kicsit nehéz dobókockázni (ha nem akarjuk használni a számgenerátort, jut most épp eszembe) sweatdrop

Sajnos nekem most nincs más jó ötletem, de gondolkozni fogok rajta!! wink
PostPosted: Sun Nov 25, 2007 10:45 am

Malreni
bibortetu
Még soha nem RP-ztem. Csak halvány fogalmam van arról, hogy konkrétan mit kell csinálni. sweatdrop
Ki kell találni magunknak egy karaktert részletesen és e szerint kell viselkedni.... kb. eddig jutottam elméletben, utána nem tudom mi a teendő.

Kell egy alapszituáció és utána egy mesélő, aki tereli előre a történetet. 3nodding Ennyi.

Na meg persze konfliktusok a játékosok között...bár én csak attól félek hogy legtöbbszőr csak én és Mal játszanánk...

Akitta-chan

Akitta-chan

PostPosted: Sun Nov 25, 2007 11:01 am

ZirconiaXD
Én sem vagyok olyan járatos az RP-ben. Eddig csak 3-szor játszottam a barátaimmal különbözö RP-könyek szerint... az egyik könyv NAGYON
vastag volt és tele volt szabályokkal stb. Amúgy nagyon tetszett, de idöt igényel míg belejön az ember.

A gaián természetesen máshogy müködik.. kicsit nehéz dobókockázni (ha nem akarjuk használni a számgenerátort, jut most épp eszembe) sweatdrop

Hát...amikor még volt flashdeck.net, és mindig oda járkáltam, nagyon sokat RP-ztünk...de az már igazán egyedi volt...igazábol nem volt harcrendszer..vagy bármi hasonló...csak írtunk és írtunk és írtunk....nekem nagyon tetszet...de hogy egy kis szerencse is közbejárjon...nos....ez is tetszik....

Tudod mit...Én is segédkezek....Én leszek majd a nagydarab fegyverkereskedő (ácsi...én igazábol is az vagyok...na mindegy) és nálam 'növelni lehet az eséjeket' wink EZEK SEGÍTSÉGÉVEL!!

Nyah...teccik az ötletem? meg a sok pengém. heart
PostPosted: Sun Nov 25, 2007 11:03 am

heart
kvantumizodefibrillátort is árulsz majd? (akkor heart heart )
xd

softwarekiller
Vice Captain

Generous Genius

5,350 Points
  • Citizen 200
  • Happy Birthday! 100
  • Wall Street 200

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Sun Nov 25, 2007 11:44 am

Akitta-chan
Malreni
bibortetu
Lehetne csinálni egy avi készítő versenyt. Fordulónként témát kritériumokat megadni: ár, bőr, horror, szivárvány, emo, állat....
Kétlem, hogy mást is izgatna a téma, de azért felvetettem, mint ötlet.

Ilyen, már létezik. Álsd: Animation corner...

Elnézést...de szerintem Bibor arra gondolt, hogy a saját avatarunkal versenyezzünk...nem rajzolni...elnézést ha rosszúl gondolom.

Attika jól sejted, arra gondoltam, hogy tektek-en lehetne előre megadott szabályok szerinti avit csinálni vagy a saját avinkat öltöztetni, a kreativitás számítana.
A szavazás meg poll-on keresztűl menne. Mondjuk 1 hétig lehetne szavazni és miután lejárt új szavazást indítani. whee
PostPosted: Sun Nov 25, 2007 11:51 am

Hümm vajon mi legyek? confused Fegyverhordó. blaugh

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

Akitta-chan

PostPosted: Sun Nov 25, 2007 12:08 pm

bibortetu
Akitta-chan
Malreni
bibortetu
Lehetne csinálni egy avi készítő versenyt. Fordulónként témát kritériumokat megadni: ár, bőr, horror, szivárvány, emo, állat....
Kétlem, hogy mást is izgatna a téma, de azért felvetettem, mint ötlet.

Ilyen, már létezik. Álsd: Animation corner...

Elnézést...de szerintem Bibor arra gondolt, hogy a saját avatarunkal versenyezzünk...nem rajzolni...elnézést ha rosszúl gondolom.

Attika jól sejted, arra gondoltam, hogy tektek-en lehetne előre megadott szabályok szerinti avit csinálni vagy a saját avinkat öltöztetni, a kreativitás számítana.
A szavazás meg poll-on keresztűl menne. Mondjuk 1 hétig lehetne szavazni és miután lejárt új szavazást indítani. whee

Nem is tudom...ez a szavazós rendszer egy kicsit.....eeee....
PostPosted: Sun Nov 25, 2007 12:21 pm

Akitta-chan
ZirconiaXD

Hát...amikor még volt flashdeck.net, és mindig oda járkáltam, nagyon sokat RP-ztünk...de az már igazán egyedi volt...igazábol nem volt harcrendszer..vagy bármi hasonló...csak írtunk és írtunk és írtunk....nekem nagyon tetszet...de hogy egy kis szerencse is közbejárjon...nos....ez is tetszik....

Tudod mit...Én is segédkezek....Én leszek majd a nagydarab fegyverkereskedő (ácsi...én igazábol is az vagyok...na mindegy) és nálam 'növelni lehet az eséjeket' wink EZEK SEGÍTSÉGÉVEL!!

Nyah...teccik az ötletem? meg a sok pengém. heart

Szerintem nagyon jó ötlet és rengeteg fegyvered van!! eek
Nagyon jól néznek ki és már ki is lestem magamnak egyet XD
El tudnám fogadni a piros tört a bal fenti sarokba!! heart

ZirconiaXD

Akitta-chan

PostPosted: Sun Nov 25, 2007 12:38 pm

softwarekiller
heart
kvantumizodefibrillátort is árulsz majd? (akkor heart heart )
xd

Hát...hasonlót... Én csak r.s.t. azaz Rail Slug Thrower-nek nevezem...de te nyugodtan hívd kvantummiafenének...
PostPosted: Sun Nov 25, 2007 12:44 pm

ZirconiaXD
Szerintem nagyon jó ötlet és rengeteg fegyvered van!! eek
Nagyon jól néznek ki és már ki is lestem magamnak egyet XD
El tudnám fogadni a piros tört a bal fenti sarokba!! heart

Haha, az a Zsolty barátom sátánista töre...avagy..ahogy elneveztük: Rel's Curse.

Az enyém a bal lenti sarokban lévő Zweihander (hajrá nemetesek, találjátok ki, mit jelent!) és a teljesen lent a sarokban Angelic Ghost Blade avagy Engel Zweihander. heart heart heart

Akitta-chan

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Mon Nov 26, 2007 8:31 am

A kasza alul balra szimpi.
PostPosted: Mon Nov 26, 2007 9:11 am

bibortetu

Te jó ég....mindenki a Zsolty barátom fegyvereire bukik? sweatdrop Rel Scythe....érthető, remélem. 3nodding

Akitta-chan

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Mon Nov 26, 2007 10:26 am

Akitta-chan
bibortetu

Te jó ég....mindenki a Zsolty barátom fegyvereire bukik? sweatdrop Rel Scythe....érthető, remélem. 3nodding

Gomene User Image
PostPosted: Mon Nov 26, 2007 10:29 am

Tovább gondoltam a dolgot. Egy nárcisztikus kissé önző kétbalkezes fegyverhordó lennék, mint a Szupercsapatban Szépfiú. xd

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100