|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 8:53 am
wilkus happy_goth_buf wilkus oz,to straszne dupsko, jak na stale... ale bywa. idziem dalej ... question w sensie ban to byla juz inna mysl mrgreen aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 8:54 am
a wlasnie wlasnie! Insane Lady-sama! za co dostalas bana...? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 9:00 am
naprawde by sie jakis skrot przydal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 9:04 am
wilkus naprawde by sie jakis skrot przydal ja tam robie metoda kopiuj-wklej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 9:09 am
tez dobre xd ale za leniwa jestem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 9:15 am
lepsze to, niz przepisywanie odreczne xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 9:18 am
do tego wlasnie jest skrot imienia potrzebny, zeby sie nie przemeczyc przypadkiem 3nodding jakbym miala Twoje cale pisac, tez bym skielzla xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 9:25 am
wilkus do tego wlasnie jest skrot imienia potrzebny, zeby sie nie przemeczyc przypadkiem 3nodding jakbym miala Twoje cale pisac, tez bym skielzla xp bo to moje jest rozwiniete tylko na potrzeby gai. 'Buf' bylo zajete, a tako przecie jestem na codzien mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 9:28 am
no skandal. kto wczesniej Buf sie nazwal >.< scream ano, ale ja jestem wilkus przez gaie np
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 11:44 am
wilkus ..? odbanowali Cie, czy po prostu bedziesz sie tak nazywac? BTW, Charatka: bardzo mi sie Twoj avatar podoba 3nodding Dziekuję whee Mnie sie Twój podoba, zieloniutki. (Jak się ma trzy osoby rozkochane w tym kolorze na co dzień kolo siebie, to silą rzeczy zaczyna się doceniać potęge zieleni mrgreen )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 1:11 pm
Insane Lady-sama Yajo Insane Lady-sama Lady-sama się wzięło od tego, że jedna osoba mnie tak nazwała i bardzo mi się to spodobało whee (coś z seme we mnie siedzi), a Insane to dlatego, że nazywam siebie nienormalną xp Sama seme? ninja seme z charakteru, a w łóżku uke 4laugh Interesujące cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 3:09 pm
wszyscy na mnie mowia Lejdi xD. wiec tak mozecie sie zwracac. a bana dostalam za uzywanie refreshera...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 7:00 pm
A to tak można? Nie omieszkam nie skorzystać mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 1:11 am
Charatka_nyo A to tak można? Nie omieszkam nie skorzystać mrgreen no wlansie nie mozna xd i w tym sek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|