Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
miejsce na offtopy dla Wilkusa i Buf (dla reszty tez XD) Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

off-topic?
  a jakze XD
View Results

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Tue Sep 18, 2007 1:36 pm

happy_goth_buf
Andareen
happy_goth_buf
Andareen
happy_goth_buf

o tlustosci prosze nie wspominac na offtopie! ja mam kompleksy... gonk

nie tylko ty *ziemniak mode=on*

ale jak to powiedzial jeden madry pan (tzw. tu i ówdzie Mistrz wink ) kobieta od wieszaka rozni sie tym, ze ma troche mieska xd
wiec leczmy sie z kompleksow mrgreen

no wlasnie, a ja mam jeszcze tluszcz stare

o rety ja tez! to bylo w domysle blaugh
Wy tu sobie gadu-gadu, a ja jak byłam, tak jestem dalej wielką, tłustą ropuchą. mrgreen
PostPosted: Wed Sep 19, 2007 6:45 am

ale widze, ze Ci z tym dobrze 3nodding

wilkus
Crew

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Wed Sep 19, 2007 7:42 am

wilkus
I to jak! mrgreen mrgreen mrgreen
PostPosted: Thu Sep 20, 2007 10:56 am

a ja mam nowego zajebioza avatarka bo dostalam free itemki! 4laugh

happy_goth_buf

wilkus
Crew

PostPosted: Thu Sep 20, 2007 11:00 am

nie za bardzo sie cieszysz? xd
a mi jeszcze 2k brakuje do czegos xd mwahahaa, mam nowy pomysl na ava
PostPosted: Thu Sep 20, 2007 11:18 am

Daedhel
wilkus
A cmoknąc Ciem? ;d

Yajo

wilkus
Crew

PostPosted: Fri Sep 21, 2007 10:42 am

Bufu, mi by tez sie nie chcialo zapierdzielac tam [no chybaze]
powazne rozmowy dobrze przeprowadza sie po szkole. z reszta moze wezcie wyjasnijcie sobie wreszcie wszystko i bedze spokoj xd

a ja sie musze o ta zupe ktoregos dnia zapytac.
hehe, Kuba powiedzial, ze jestesmy genalne, bo nam si eudalo Anne rozweselic
PostPosted: Fri Sep 21, 2007 2:27 pm

wilkus
powazne rozmowy dobrze przeprowadza sie po szkole. z reszta moze wezcie wyjasnijcie sobie wreszcie wszystko i bedze spokoj xd

hehe, Kuba powiedzial, ze jestesmy genalne, bo nam sie udalo Anne rozweselic

wow ciesze sie, bo dzis jakos wszytskie optymistyczniej dzialalysmy biggrin
wiec moj mroczny plan jest taki:
bede twarda i nie odzywam sie nawet slowkiem do srody wieczor. wtedy to pisze czy on tam sie ma zamiar pojawic. jezeli nie (a stawiam piwo, ze nie xp ) pytam o ktorej konczy lekcje i konczymy balety. no CHYBA ZE by sie odezwal do tego czasu. ale stawiam dwa piwa, ze sie nie odezwie. najgorzej, ze mnie to bedzie troche gryzlo do tego czasu a on na to leje cieplym moczem. kij mu w zad jednym slowem, denerwuje mnie ta cala chora sytuacja, bo inaczej sie jej okreslic nie da. stressed
sorry za rozmiar, kto chce niech se czyta, wiekszosci sie pewnie nie bedzie chcialo xp

i koniec spiewki, mam sie zamiar w czwartek zajebiscie bawic! cool

happy_goth_buf

wilkus
Crew

PostPosted: Sat Sep 22, 2007 12:45 am

happy_goth_buf
wilkus

hehe, Kuba powiedzial, ze jestesmy genalne, bo nam sie udalo Anne rozweselic

wow ciesze sie, bo dzis jakos wszytskie optymistyczniej dzialalysmy biggrin
wiec moj mroczny plan jest taki:
bede twarda i nie odzywam sie nawet slowkiem do srody wieczor. wtedy to pisze czy on tam sie ma zamiar pojawic. jezeli nie (a stawiam piwo, ze nie xp ) pytam o ktorej konczy lekcje i konczymy balety. no CHYBA ZE by sie odezwal do tego czasu. ale stawiam dwa piwa, ze sie nie odezwie. najgorzej, ze mnie to bedzie troche gryzlo do tego czasu a on na to leje cieplym moczem. kij mu w zad jednym slowem, denerwuje mnie ta cala chora sytuacja, bo inaczej sie jej okreslic nie da. stressed
sorry za rozmiar, kto chce niech se czyta, wiekszosci sie pewnie nie bedzie chcialo xp

i koniec spiewki, mam sie zamiar w czwartek zajebiscie bawic! cool
hehee, ano. piekna ta wizja jest, jakoze sa nawet szanse, zeby sie spelnila, ozby.
sluszna droga. nie chcialabym zeb on mi sie w probowki mieszal xd
PostPosted: Sat Sep 22, 2007 2:19 am

wilkus

sluszna droga. nie chcialabym zeb on mi sie w probowki mieszal xd

a ja bym go chetnie od tych probowek poodciagala... crying
drazypalidusigniecieboli... arrow oczekiwanie na czwartek bedzie meczarnia, bo caly czas jest to 'a moze jednak?' gonk

happy_goth_buf

wilkus
Crew

PostPosted: Sat Sep 22, 2007 7:57 am

happy_goth_buf
a ja bym go chetnie od tych probowek poodciagala... crying
drazypalidusigniecieboli... arrow oczekiwanie na czwartek bedzie meczarnia, bo caly czas jest to 'a moze jednak?' gonk
heheh, moje probowki.nie oddam. ozby, ale chetnie bede rysowac na strychu z pewnym panem przypomnialy mi sie siostry uczennice boskiego Mistrza xd
jakos bedzie.
hehe, a wiesz, co jest najsmieszniejsze? gadalam wczoraj ze Swietym. stwierdzil, ze ta wizja jest bardzo piekna i on sie na to pisze. zadalam mu kilka podstawowych pytan i wszystkie odpowiedzial tak, jak my, wiec nie bedzie problemow xd

to teraz tylko my zostalysmy sieroty jedne...
eeeeeh, tak sobie dzisiaj rozpamietywalam, jak mi bylo milo, dzien przed maturami, jak spalismy razem i mnie przykrywal, jak mi zabral przypadkiem za duzo kocyka... jak spierdzielilismy Banana z lozka... jak mi pozniej robil zdjecia, jak spie >.< i jak lezelismy rano ladnie pod kocykiem i ogladalismy atomowki xd
PostPosted: Sat Sep 22, 2007 7:59 am

Yajo
Daedhel
wilkus
A cmoknąc Ciem? ;d
a pewno! Tylko tak, żebym się nie zamieniła w Księcia z Bajki, dobrze? Bo w zielonym mi do twarzy! mrgreen

Carcassandra

Anxious Carpenter

happy_goth_buf

PostPosted: Sat Sep 22, 2007 8:39 am

wilkus
heheh, moje probowki.nie oddam. ozby, ale chetnie bede rysowac na strychu z pewnym panem przypomnialy mi sie siostry uczennice boskiego Mistrza xd
jakos bedzie.
hehe, a wiesz, co jest najsmieszniejsze? gadalam wczoraj ze Swietym. stwierdzil, ze ta wizja jest bardzo piekna i on sie na to pisze. zadalam mu kilka podstawowych pytan i wszystkie odpowiedzial tak, jak my, wiec nie bedzie problemow xd

to teraz tylko my zostalysmy sieroty jedne...
eeeeeh, tak sobie dzisiaj rozpamietywalam, jak mi bylo milo, dzien przed maturami, jak spalismy razem i mnie przykrywal, jak mi zabral przypadkiem za duzo kocyka... jak spierdzielilismy Banana z lozka... jak mi pozniej robil zdjecia, jak spie >.< i jak lezelismy rano ladnie pod kocykiem i ogladalismy atomowki xd

heh a ja dzis pol dnia sprzatalam i uwierz mi, nie dalo sie nie myslec xp patrz: rozpamietywac, tworzyc nowe teorie 'a propos', marzyc, zalamywac sie, znow podnosic na duchu... sweatdrop
PostPosted: Sat Sep 22, 2007 8:44 am

taaaaa, ja dzisiaj bylam w OBI i wreszcie kupilam sobie oswietlenie do pokoju... pozniej mialam robote z trawnikiem... i terz koncze ten choleny rysunek.
opowiadania sie pojawilo sporo [wiedzma juz jest] i musze je przepisac, co troszku zajmie, ale ogolnie spoko.

ja dalej twierdze, ze to wszystko moze sie udac. za kilka lat xd
a w ogole, to mi sie udalo przeziebic >.<

co do Tadzieusza: jakos bedzie. zawsze jakos musi.
i nie pierdziel dnia przed zachodem slonca :XP:

wilkus
Crew

Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items